עבור לתוכן

intel dual core - כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

אני בטוח שכבר דיברתם על זה 12312312 פעם פה, אבל אני לא מוצא את זה..

1. מה עדיף? 2 מעבדים שונים או מעבד בעל 2 ליבות (מה ההבדל??)

2. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת אם כדאי לחכות ל dual core של אינטל? מתי הוא צריך לצאת? מחיר?

נ.ב.

ראיתי שה AMD צריך בסוף החודש, אבל אני מעוניין באינטל...

פורסם

1. שני מעבדים שונים בחיים לא יוכלו לעבוד כדואל ובטח שלא באותו לוח אם, זה כמו שתשים Radeon X800XL ב SLI יחד עם 6800GT או משהו...

2. דואל קור הולך להיות יחסית ממש יקר ובזמנים אלו אנשים לא צריכים כאלו עצמות חישוב

3. לא רשמת שימושי מחשב, אי אפשר להמליץ לך... למרות שדואל +4000 של AMD גומר על מעבד אינטל שעולה פי שתיים גם בקידוד גם מולטיטסקינג גם ווידאו...

4. אם התקציב למחשב לא הכי גבוה לא יהיה שום טעם לקנות דואל קור ולהשקיע ברכיבים האחרים פחות

5. יכול להיות שהתושבת לדואלים לא תהיה כמו התושבת לסינגלים ולכן יהיה צריך לקנות לוח אם בהתאם

פורסם

2. יש DC של אינטל...(EE)....והמחיר הוא משהו לא מהעולם הזה...

אני יודע שהמחיר של אתלון X2...בדגם הכי זול עולה 640$ (בערך 2500 שח)...

והמחיר של אינטל יהיה משהו דומה...

אתה רוצה שנמשיך...או שהמחיר עצר אותך??

פורסם

1. שני מעבדים שונים בחיים לא יוכלו לעבוד כדואל ובטח שלא באותו לוח אם, זה כמו שתשים Radeon X800XL ב SLI יחד עם 6800GT או משהו...

2. דואל קור הולך להיות יחסית ממש יקר ובזמנים אלו אנשים לא צריכים כאלו עצמות חישוב

3. לא רשמת שימושי מחשב, אי אפשר להמליץ לך... למרות שדואל +4000 של AMD גומר על מעבד אינטל שעולה פי שתיים גם בקידוד גם מולטיטסקינג גם ווידאו...

4. אם התקציב למחשב לא הכי גבוה לא יהיה שום טעם לקנות דואל קור ולהשקיע ברכיבים האחרים פחות

5. יכול להיות שהתושבת לדואלים לא תהיה כמו התושבת לסינגלים ולכן יהיה צריך לקנות לוח אם בהתאם

רק מפריע לי מספר 5

העובדות אומרות ככה:

1. כפולי ליבה בסוף החודש הזה

2. התושבת הבאה רק באמצע 2006

=> סוקט 754 או 939, אני אלך על ה 939

פורסם

2. יש DC של אינטל...(EE)....והמחיר הוא משהו לא מהעולם הזה...

אני יודע שהמחיר של אתלון X2...בדגם הכי זול עולה 640$ (בערך 2500 שח)...

והמחיר של אינטל יהיה משהו דומה...

אתה רוצה שנמשיך...או שהמחיר עצר אותך??

זה לא מדוקי לגמרי המ שאמרת.

איטנל גם תוציא מעבדים כפולי ליבה במחירים זולים (יחסית) כמו 250$ למעבד. לא שאני אורמ שזו תהיה קנייה טובה, אבל זה לא נכון שכל מעבדי הDC יעלו כל-כך הרבה...

פורסם

לא שאני מזלזל בך אבל אפשר הוכחות??...איזה מקור כלשהו??

פורסם

בבקשה, אני אף פעם לא משקר...

רק הערה, הטבלא לא כוללת את ה840EE שאמור לעלות 999$.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עדיין לא הבנתי דבר אחד,

נגיד שיש 2 מערכות,

אחת עם מעבד DC

השניה עם שני מעבדים רגילים

עזבו רגע מה מתאים לאיזה לוח אם...

בהנחה ששני המעבדים זהים (כלומר כל ליבה ב DC זהה בכוח החישוב שלה למעבד היחיד בקונפ' השניה)

השאלה היא מה עדיף? מה ההבדלים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים