עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לקחת LG1980Q ?

Featured Replies

פורסם

אנשים טובים בוקר אור לכולכם.

ההורים שלי החליטו שהיום הם רוצים מסך חדש ויהי מה. מדובר במסך "19 LCD וחשבתי ללכת על הLG 1980Q. המחיר שלו הוא בסביבות 3200 ש"ח בחנויות השונות.

השאלה שלי היא האם אתם ממליצים על משהו אחר, או שמא המסך הזה הוא דווקא בחירה טובה? נתקלתי גם בדגם שנקרא 1981Q שחוץ מהעיצוב אני לא מוצא ביניהם הבדלים. בכל מקרה אם אתם חושבים שצריך לחכות ולקנות משהו אחר אני אשמח לשמוע.

תודה רבה.

פורסם

לך עליו

פורסם

בתקציב הזה הייתי לוקח את ה-VIEWSONIC VP191. ה-1980Q הינו מסך יפה ועקב כך מחירו הגבוה. ביצועיו הינם ממוצעים ביחס לשאר המסכים בקטגוריה שלו.

פורסם
  • מחבר

הסספק מתחיל לכרסם בי. קראתי כמה ביקורות על הLG והאמת....לא משהו. אני שמח שחיכיתי.

ה-VIEWSONIC נראה לי מאוד מתאים, אבל אני קצת חושש מהזמן תגובה שלו.

מבחינת האיכות, מישהו ראה אותם בפעולה ויודע לומר באיזה מהם רואים טוב יותר?

תודה מראש.

פורסם

יש את הViewSonic VP912S שעולה באותו מחיר והוא 12MS.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39279

לא עולה אותו מחיר אלה משמעותית יותר ויש סיבה ה- VP שייך לסדרת ה PRO האיכותית יותר

מבחינת איכות תמונה ל VX912 יתרון קל על ה LG אבל לא ממש משמעותי שניהם משתמשים בפאנל TN FILM

את ה VX912 רק התחלתי לבדוק אבל בינתיים ב RPME TOTAL WAR אין אף מריחה גם בקטעים כבדים(6 בליסטרות יורקות אש על צבא של 1000 תענוג!!!) אני לא הייתי משלם מעל 500 ש"ח רק על עיצוב וממשק  אבל אם אתה רוצה יותר סטייל אז ה LG יתאים ,  מבחינת ביצועים לדעתי ה VX912

טוב במעט.

פורסם

לא עולה אותו מחיר אלה משמעותית יותר ויש סיבה ה- VP שייך לסדרת ה PRO האיכותית יותר

אני התכוונתי שהVP191 והVP912 באותו מחיר, (יחד עם ה1980Q) בכלל לא התכוונתי ל-VX912.

פורסם

Idan-h

לא הבנתי אותך נכון

ה VP912 ללא ספק יציג תמונה איכותית מה LG

פורסם

שבוע שעבר ביררתי עם נעה ואין בכלל VP912 בארץ

ראיתי בחנות את ה-LG 1780U (שהוא 12 מילי מאותה סדרה) והצבעים שלו פשוט נראים זוועתים לעומת ה-Samsung 710TM שיש לי.

חשבתי בעצמי לקנות את ה-1980Q אבל כנראה שאני אחכה למשהו טוב יותר

נורא חשוב לי הכיוון גובה וב-1980Q הוא די מוגבל (אבל לפחות קיים בניגוד ל-VX912)

פורסם

Idan-h

לא הבנתי אותך נכון

ה VP912 ללא ספק יציג תמונה איכותית מה LG

מה יש לא להבין, Mentally אמר שעדיף לקחת את הViewsonic 191, ואז פותח הת'ארד אמר שהוא חושש מזמן התגובה של הViewsonic שהוא 16MS, לכן אמרתי לו שיש את הVP912 שהוא מסך מאותה סדרה רק 12MS.

לא התכוונתי כלל לVX.

פורסם

ה-VP191 מגיע כבר עם 8MS. צריך רק לברר עם היבואן שהדגמים הללו הגיעו/יגיעו ארצה. גם עם 16MS, ל-191 אין בעיה להציג משחקים/סרטים ללא GHOSTING. זהו אחד ממסכי ה-19 הטובים ביותר אשר ראיתי.

פורסם

מעניין מאד הקטע של ה-8ms, לא הייתי מודע לזה

בכל מקרה בדיקה קצרה העלתה שזה מופיע באתר של נעה

מה שכן ה-8ms מתייחס ל-gray to gray בעוד של-white black white יש 20ms שזה לא משהו בכלל

פורסם
  • מחבר

ראיתי גם בניר טק את הVP191. השאלה היא האם לקחת אותו או את הLG היא לא כ"כ קלה מכיוון שחבר שלי השתמש בVP171 ואז החליף ל-LG1780Q, והוא טוען שרואים טוב יותר בLG. הבעיה היא שאני לא יודע האם הבדליי האיכות תקפים גם לגרסאות ה"19 של המסכים האלו, או שבכלל הוא טועה (ככה אני מאמין) ובעצם הVIEWSONIC הוא הטוב מביניהם. לא פשוט העסק הזה.

עוד משהו קטן: סיפרו לי לא מזמן, וגם קראתי בכמה ביקורות של-VIEWSONIC יש בעייה של ציפוי מסך "מסנוור" בדגמיי ה- PRO שלא מאפשר לעבוד עליו בתאורה מסויימת כי לא רואים כלום. למישהו יש מושג במה מדובר ומה עושים בנידון?

תודה רבה.

פורסם

ה-VP912 הגיע בהתחלה עם מסך מבריק (כמו CRT) ככה שהוא היה משתקף בקטעים השחורים

אחרי זה עשו לו ציפוי anti glare וזה די פתר את הבעיה

על ה-VP191-2 (החדש) כתוב Panel Surface Anti-glare ככה שהוא לא אמור להשתקף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.