פורסם 2005 במאי 1920 שנים יש לי מאוורר רגיל עכשיו אני רוצה לפתוח אותו יענו שהכנפיים יהיו מופרדות מהמרכז ככה אני יוכל להדביק לצבוע או מה שאני ירצהאם אפשר עם תמונות..אה וחיפשתי במדריכים לא מצאתי אז אם אחד המנהלים מוצא בפורום או משהו לשלוח בפרטי ולנעול..
פורסם 2005 במאי 2020 שנים אני לא ממליץ לך לעשות כך משום שהמאוורר יכול להיהרס.... לא שווה להרוס מאוורר רק בשביל צבע
פורסם 2005 במאי 2020 שנים מחבר כן אבל יש לי מאוורר שאני לא צריך ואני רוצה לנסות עליו..יש לך רעיון איך לפתוח אותו?
פורסם 2005 במאי 2020 שנים לא צריך לפתוח אל תחפז לעשות שטויות מניסיון אחי לא צריך לפתוח רק תשים לב שאתה מרסס לפחות מטר וחצי מהמאוורר ותשים לב שבין הכנפיים לבין הפלסטיק שם מאיפה שיוצאים החוטים של המאוורר יש שם רווח ששם נמצא הכרטיס הקטן שמפעיל את המאוורר תיזהר לא לצבוע אותו אני בעיקרון שמתי סלוטייפ אבל אפשר כל מה שיעלה לך לראש ויש לך בבית בהצלחה אחי זה מודינג מאוד נחמד ויוצא יפה לפי דעתי צבע בכתום או בזהב יוצא מדהים ושיהיה לך בהצלחה
פורסם 2005 במאי 2020 שנים איזה SPAM! כל מה שצריך להעשות כדי להוציא את הפרופלור זה להוציא את המדבקה מאחורה (לשמור אותה) להוציא את הקליפס הקטן שתראה שם ובוללה הפרופלור מופדר הזה מעליי איזה בולשיט אתה עונה לבן אדם סנן דעות..
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר טוב תודה לכל מי שעזר אבל צריך להיות ספריי מיוחד? או שספריי כמו שצובעים מארז?אבל תודה בכל מקרה אחים שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.