פורסם 2002 ביולי 2523 שנים שים לב שצריך USB CARD READER ומטען נורמאלי ובטריות נורמאליותאני הייתי קורא כל ביקורת משתמשים שאני יכול למצוא על המינולטה.כי אמרתי לך, אל תלך על הפוג'י, היא יקרה, ומניסיון אישי איתה זה באמת בעיה עם הדגם הזה, קראתי ביקורות משתמשים בדרך שניסיתי לעזור לחבר'ה פה, וזה לא רק אצלי.. וגם להם יש את הבעיה הזאתי.לצערי, לא נראה לי שיש מוצר מושלם.למה צריך USB Reader?כל מצלמה חדשה תומכת בהעברת תמונות, אפילו המצלמה הכי ישנה שלי העבירה תמונות דרך חיבור סיראלי.כרטיס זיכרון נוספים - אכן חובה.לדעתי גם בטריה אקסטרא זה חובה.
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים במצלמה עצמה אין מטען.. תקנה כמה בטריות חזקות (1700-1800mAh) עם מטעןבקשר לUSB אתה צודק, משום מה זכרתי שאין לה יציאה לשום דבר- קראתי שרק עדיף בגלל החיי בטריה העצובים שלה כשמשתמשים בבטריה שבאה עם המצלמה... יש לה יציאת קומפוזיט לוידאו וUSB למחשבביואת הISO במצלמה שלך צריך לכוון ידנית? עד איזה ISO היא מגיעה?
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים אני באמת ירדתי מהפוג'י.אמשיך לקרוא לגבי המינולטה.שמעתי עליה הרבה דברים טובים הדבר היחידי שהיה נקודה רעההיא שהבטריה נגמרת מהר למרות שקראתי באתר מתגובה של אדם שיש לו את המצלמהשאין לו בעיה עם הבטריות ואמר הדגם שקנה כך שאני נוטה יותר לקנות את המינולטה.יש מקום בארה"ב במנהטן שאני אהיה שם שאוכל להשיג את המצלמה שלא יותר מ 600 דולר וחדשה.כמובן שיש צורך בכרטיס זכרון יותר גדול ובטריות.אמשיך לחפש חומר ותגובות על הנושא אם אמצא משהו מעניין ארשום פה את הלינק.
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מס מס אך עדיין יותר זול מפההכי זול שראיתי של המינולטה היה באתר פלונטרבסביבות 4000 ש"ח
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מחבר אני באמת ירדתי מהפוג'י. אמשיך לקרוא לגבי המינולטה. שמעתי עליה הרבה דברים טובים הדבר היחידי שהיה נקודה רעה היא שהבטריה נגמרת מהר למרות שקראתי באתר מתגובה של אדם שיש לו את המצלמה שאין לו בעיה עם הבטריות ואמר הדגם שקנה כך שאני נוטה יותר לקנות את המינולטה. יש מקום בארה"ב במנהטן שאני אהיה שם שאוכל להשיג את המצלמה שלא יותר מ 600 דולר וחדשה. כמובן שיש צורך בכרטיס זכרון יותר גדול ובטריות. אמשיך לחפש חומר ותגובות על הנושא אם אמצא משהו מעניין ארשום פה את הלינק. זה המקום שאתה מחפש, הכי זול, הכי הרבה דגמים. חנות ענקית !
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים ביואת הISO במצלמה שלך צריך לכוון ידנית? עד איזה ISO היא מגיעה?ISO 100/200/400
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים הממ המוזמנת שלי (C700) מגיעה עד 800ההבדל משמעותי? כי סה"כ עד היום צילמנו עם סרטים של אסא 200 או 400 (בסטילס הלא דיגיטליות)
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים ת'אמת לא שיחקתי עם זה כל כך..אני אשחק היום.. גם ככה משעמם לי..נבדוק גם את ה-6MP ב-Hi ונראה אם קיים הבדל בכלל.
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים אם משעמם לך תעלה קצת תמונות ותרשום מעל כמה רזולוציה ואיזה אסא כל אחתשהמשתמש ההדיוט יוכל לראות הבדלים..תודה :-*
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים טוב לצערי לא היה לי יותר מדי בטריה.. ות'אמת לא ממש שמתי לב להבדל.. בכל מקרה ה-6MP ב-Hi זה Tiff של 17מ"ב, אז לא נראה לי.. האלה של ה-Fine זה Jpeg של 2 מ"ב.
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים אבל אז אתה כבר מוריד את האיכות של התמונה..נראה אולי אני אשחק עם זה מחר גם..
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים תמונה של 17 מגה לא שווה כלום.. אף מדפסת לא תצליח להדפיס אותה בגודל המקסימלי (טוב נו אולי רק המדפסות של הצבא עם ה32 מגה קאש)
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים הנה תמונה של העין שלי שערכתי בפוטושופ. עדיין ניתן לראות שהאיכות של התמונה המקורית דיי טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.