עבור לתוכן

גיפורס 7? כמה יעלה בערך?

Featured Replies

פורסם

בחופש הגדול אני מתכנן שדרוג למחשב שלי ואני חושב לעשות את זה בכרטיס מסך לקראת השנה הבאה

המפרט שלי כרגע

Intel Prescot HT 3.0GHZ@3.92GHZ

INTEL D915GAV

PINE XFX 6600GT 128MB

1GB RAM

120GB S-ATA

האם יצאו דגמים כמו GT7600?  והאם הם יעלו כמו שעולים היום כרטיסי ה-6800 ו 6600? או שיותר?

הכל לפי הכתבה שקראתי בעמוד הראשי

פורסם

כרטיסי מסך חדשים תמיד עולים אותו דבר

מה שזה יעשה זה יוריד את המחריים של GF6

פורסם
  • מחבר

כאילו שאני יכול להשאיר איזה 2000 שקל בשביל הכרטיס?

פורסם

הייתי אומר שהמחיר שאתה משאיר זה רק ל 6800 רגיל (טוב קצת יותר בערך ב 200 שקל )

אתה צריך קצת יותר עם אתה רוצה ג'יפורס 7

מבחינת צריך לחכות וליראות מתי שהוא יהיה כבר בשוק.... אי אפשר עכשיו להגיד כלום בקשר למחיר

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חייתי.. אני רוצה כרטיס שיציג לי גראפיקה ברמה גבוהה (יופי ולא מהירות) ככה שאני אולי ייקח 7600GT אם יהיה כזה דבר =\

ויש סיכוי שזה יעלה כמו 6600gt ?

פורסם

אני מאמין שאחרי החודשיים של ההיפ, ואחרי שהמחירים ירגעו קצת, יצאו גם כרטיסים יותר חלשים בסדרת 7XXX.

מה שכן, אני לא מבין איך אתה מתכנן OC כבד למחשב אם אתה הולך על לוח של אינטל ועל זכרונות "גנריים"...

פורסם

יש עוד זמן עד ש7600GT יגיע

פורסם

שאני אבין, ה6600GT שלך לא עושה את העבודה?

פורסם

Intel Prescot HT 3.0GHZ@3.92GHZ

INTEL D915GAV

באס 260 על לוח אינטל

כן, בטח...

פורסם

עזבו את הלוח לרגע.. המעבד הזה לא יכול לעשות 3.9 על קירור אוויר, הוא פשוט פולט יותר מדי חום

אפילו עם קירור מים זה גבולי.. תצפה יותר לכיוון ה3.6 ותעיף את הלוח הזה ותביא לוח נורמלי..

פורסם

אני ממליץ על הלאןפארטי או על האביט

פורסם

איזה פיתוח צפיות מגיפורס7...

כולה הכריזו עליו...עד שהוא יצא לייצור יהיה עוד הרבה זמן....

ואיך באמת ה6600GT שלך לא מספיק??...

אתה יכול למכור אותו באיזה 800 שח...וא יהיה לך כסף ל6800GT...

פורסם

אתה לא מבין זה הקטע קוראים לזה הייפ או באזזזזזזזזזזזזז

וזה הסיבה למה השיחררו את הפרטים זה עוזר במכירות תשאל יש אחד שעכשיו עשה בגרות בשיווק

פורסם

אנשים הויכוח הזה מלכתחילה מיותר, וחבל שתגררו אותו למי יש כרטיס יותר טוב ולמי זה מספיק ולמי לא...

מי שרוצה לדעת מה המחיר יאלץ להמתין בשקט כמה חודשים טובים עד שהכרטיס יצא בכלל לשוק ועד שירגע ההייפ עצום שהולך להיות סביבו (וסביב הR520).

פורסם
  • מחבר

עזבו את הלוח לרגע.. המעבד הזה לא יכול לעשות 3.9 על קירור אוויר, הוא פשוט פולט יותר מדי חום

אפילו עם קירור מים זה גבולי.. תצפה יותר לכיוון ה3.6 ותעיף את הלוח הזה ותביא לוח נורמלי..

יש לי קירור מיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים