פורסם 2002 ביולי 1923 שנים ..בן אדם שבא לו על חבר'ה קטנים לא נראה לי יהנה כ"כ בכלא...כי בכלא בדרך כלל האלה שאוהבים קטנים הם "הכלבות" :>לזה בדיוק התכוונתי
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים די! אל תזכיר לי את העטלף של פבל מינימייזר, אני ופבל מכירים אותך כשאתה אמר לא, אתה מתכוון לכן: אולי אני אהנה בכלא , אבל גם העטלף שלי יהנה !!! עוד עכשיו עם הפועלים הזרים, אמרים שתאילנדים חלקים. ;D
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים אגב, אין לי ציפור נפש, יש לי גרביל נפשמצטער שאני מתפרץ לתוך הדיון המרתק הזה, שדן במיניות האדם, אבל המשפט הזה דווקא קשור לכותרת הת'רד הנוכחי, הוא הזכיר לי כמה אגדות אורבניות(דיי מזוויעות...) על גרבילים ו-Gay people.... ;Dלא חשוב, תמשיכו. 8)
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים אולי אני אהנה בכלא , אבל גם העטלף שלי יהנה !!!כמו שאתה אמרת, ההנאה שלך היא אולי, אבל העטלף שלך עלול להפגע שם - וזה גם קשור לתאילנדים...
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים WizMaster: אמממ.... אבל אני לא גיי!! אני חושב שאחרי ההשתפות שלך בת'רד הזה, אתה כבר אדם מסומן.
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים WizMaster: אמממ.... אבל אני לא גיי!!אני אמרתי שכן?PC:ממתי זה רע להיות אחד?(NOT!) ;D
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים אתה שוכח שאני יכול להשמיד ראיות ;Dאתה בטח יודע שאחרי זה אתה תסתכן במשהו שהוא "קצת" יותר מ"לחץ פיזי מתון"...
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים פרט, הסבר, נמק והדגם. בעצם, לא צריך להדגים זה לא נח לגור בתוך ארון כל החיים, אתה יודע. ראית מה קרה לעטלף הנפש של פבל כשהוא סגר אותו ליותר מדי זמן בכלוב...
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים זה לא נח לגור בתוך ארון כל החיים, אתה יודע.ראית מה קרה לעטלף הנפש של פבל כשהוא סגר אותו ליותר מדי זמן בכלוב...נקודה טובה.טוב, הת'רד תכף יימחק ;D
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים זה לא נח לגור בתוך ארון כל החיים, אתה יודע.ראית מה קרה לעטלף הנפש של פבל כשהוא סגר אותו ליותר מדי זמן בכלוב...נקודה טובה.טוב, הת'רד תכף יימחק ;Dאל תשכח שאנחנו עוד עלולים לשחרר אותו בסביבה המגורים שלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.