פורסם 2005 במאי 1920 שנים שכל אחד ירשום פה את השירים שהוא אוהב...שירים חדשים ישנים לא משנה..מה שיש לכם על המחשב או על האמ פי 3 או משהו כזה...
פורסם 2005 במאי 1920 שנים יש לי רק 2 דברים להגיד על זה:1: זה באמת מעניין מישהו לאיזה מוזיקה אני מקשיב?2: אם תערוך חיפוש תמצא לפחות 3 ת'רדים בדיוק כאלה (שאני זוכר, אני מהמר על 10 ככה בערך)
פורסם 2005 במאי 1920 שנים וואי היו מלא דומים זה לא יגמראני אכתוב דיסקיםהיהודים - מציאות נפרדתהיהודים - היהודיםהיהודים - פחד מוות
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אני חייב להגיד שכמעט התפחלצתי (מצטער, אני שרוט לגמרי כרגע) כשראיתי את זהגילי? מקשיב ליהודים?!?!זה לא גובל בכפירה?!!?! (מהצד שלנו, לא מהצד שלך...)
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר יש לי רק 2 דברים להגיד על זה:1: זה באמת מעניין מישהו לאיזה מוזיקה אני מקשיב?2: אם תערוך חיפוש תמצא לפחות 3 ת'רדים בדיוק כאלה (שאני זוכר, אני מהמר על 10 ככה בערך)מה לכתוב בחיפוש?
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אני חייב להגיד שכמעט התפחלצתי (מצטער, אני שרוט לגמרי כרגע) כשראיתי את זהגילי? מקשיב ליהודים?!?!זה לא גובל בכפירה?!!?! (מהצד שלנו, לא מהצד שלך...)כן אני שומע יהודיםוזה לא גובל בכפירה וגם לא באינקווזיציה
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אם אתה אומר גילילמרות שאני בספק שהרב שלך היה מסכים אם הוא היה רואה את מילות השיראבל בדוגרי מה אכפת לי? כמה שיותר בצד שלנו יותר טובומתוך שעמום חיפשתי בעצמי והנה לינק לרק אחד מבין היותר מדי ת'רדים שהיו בנושא:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85033
פורסם 2005 במאי 1920 שנים איזה ילד קטן שיוהרב שלי מרשה לי? מה אתה חושב שזה פהאני יכול לשמוע ולעשות מה שאני רוצהואין לי רב (כאילו יש מישהו שאני יכול לשאול אותו שאלות אבל זה לא רב שאומר לי איך לחיות כמו שאתה הבנת מהתקשורת או שזה סתם בורות)ואין פה צדדים מוזיקה טובה וזהושדווקא בשירים של היהודים הם אומרים שיש אלוהים.. אני לא מסכים עם כל מה שהם אומרים שמה וכל זה אבל מוזיקה טובה וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.