עבור לתוכן

חיתוך בעזרת דרמל וצביעה (פנימית) של Compucase 6A19 בשחור

Featured Replies

פורסם

לך על מוטיפ!

לא תצטער - אני מאוד מרוצה מהמוצרים שלהם (אפילו שהבאתי את הספרי צבע ב36 שקל! ;D )

אתה יכול לראות תוצאות בפרוייקט שלי (מה נצבע במוטיפ - ומה לא- ויש הבדל!)

אם תשתמש בפריימר +צבע פשוט זה יספיק - מכיוון שזוהי רק צביעה פנימית

בקשר לדרמל - אני חותך בלי הצינור במהירות 3 - ככה הכי נוח לי (פרספקס במהירות 4.) - אבל בשום אופן לא מגיע ל6 - אין סיבה :nixweiss:

ד"א מישהו יודע כמה בערך צריכה לעלות הדסקית יהלום?

פורסם
  • מחבר

אני חותך בלי הצינור במהירות 3

בלי הצינור? למה אתה מתכוון?

בקשר למוטיפ - אפשר לקנות בכל מקום או רק באוטו דיפו? ואם כן איפה יש סניפים של אוטו דיפו?

הא אני מניח שזה אלו:

http://www.autodepot.co.il/Main.aspx?TabId=14

פורסם

הוא התכוון שהוא חותך עם הדרמל רק ובלי הצינור גמיש

תחפש גם בחנויות כלי בניין/עבודה אני חושב שיש

אבל מה שבטוח יש באוטודיפוט

פורסם

הדיסקיות הפשוטות, 411 אם אני זוכר נכון, או איך שלא קוראים לפשוטות, מצויינות, מכמה סיבות.

א. זה מגיע עם הרבה דיסקיות. לא משנה אם יש לך דיסקית מחוזקת או לא, אם תעשה טעות היא תשבר. ככה יש עוד...

ב. פיברגלאס חומר מסרטן :). כשהדיסקית נאכלת, אתה חוטף סרטן. קטע, אה?

ג. לפעמים אתה צריך שהדיסקית תאכל... לדוגמא: יש לך משהו לחתוך. משהו מעוגל מאוד. אתה צריך דיסקית קטנה כמה שיותר בשבילו.

כשהיא גדולה אתה חותך את הקווים הישרים, ואחר כך פונה לחלקים המעוגלים. אם הדיסקית נשארת גדולה, אתה לא יכול לחתוך חיתוכים עגולים מאוד. ולכן אתה צריך דיסקית לא מחוזקת, שנאכלת...

ד. דיסקית לא מחוזקת היא דבר מגניב יותר. ללא ספק. למה? ככה. זה פשוט מגניב יותר.

פורסם

^ :xyxthumbs:

מקודם לא הייה לי כוח לכתוב:

מתכות רצוי לחתוך במהירות בינונית + אם חותכים בכלים קרמיים, וזה אני אומר משיכולים מקצועיים ולא רק ניסיוניים. אין לי כוח לפרט (יותר מידי ארוך) וגם לא תבינו חצי ממה שאני אכתוב (לא מזלזל, פשוט אני לא יודע להסביר את זה בלי להשתמש במושגים מקצועיים- שחלקם גם אני לא זוכר- ומי שלא למד עליהם לא יבין...)

פורסם
  • מחבר

א. זה מגיע עם הרבה דיסקיות. לא משנה אם יש לך דיסקית מחוזקת או לא, אם תעשה טעות היא תשבר. ככה יש עוד...

זהו שיש לי רק שתיים פשוטות.. שתי פייברגלס.. ואחת מצופה יהלום.

אני כנראה אתחיל בחיתוך היום אחה"צ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים