פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר ה DFI יותר טוב רק שמגיעים לOC....חוץ מזה 2 הבאנדלים מצויינים לא?נראה לי אני פשוט ילך על הA8n-e כי בכל זאת... אני לא מתכוון לקנות עכשיו 2 כרטיסי מסך ולשדרג בעתיד זה יהיה סתם חרא... ואוברקלוקינג מצויין יש גם בו.וה ultra d אין לו הרבה מקום בין הקירור מעבד לזכרונות ובין הכרטיס מסך למאורר צ'יפסט (שלא תבינו לא נכון....לא שזה השיקול העיקרי שלי )וגם אין לו יציאה פרללית וסיריאלית... וחוץ מזה שאני לא צריך כל כך את האוברקלוקינג המדהים שהוא מציע...תודה רבה לכולם....BTWהמוד הזה ל ULTRA D הוא אחד הדברים המדהימים..... ממש גאוני!
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אם זה לאובר קלוק קח את הלאןפארטי ללא ספקרק הייתי רוצה להציע גם את האביט או את הניאו 4
פורסם 2005 במאי 1920 שנים קרא כאן (מההודעה שקישרתי אליה ועד סוף הדיון)הלוח הזה הוא לוח גרוע, ומומלץ להתרחק ממנו. משום מה כשאנשים רואים שמוצר הוא של ASUS, המוצר פתאום פי 10 יותר טוב בעיניהם.אתה ממש חייב להפסיק ללכלך לי על הלוח יש לי אותו אני מרוצה ממנו עד הגג שלשום הפעלתי עליו מערך של 2 6800 ultra עבד נפלא!!מי שבאמת מחפש אוברקלוק שילך על ה dfi למרות שגם האסוס עושה את זה מצויין (לא באותם רמות כמובן )למי שלא ממש פריק של זה ורוצה למתוח קצת את המעבדבכל אופן אני לא רואה שום בעיה בלוח אני כל היום חורש עליו המחשב עובד עובד ועובד ,ואין שום בעיות..ממליץ עליו בחום!!רק בעיה אחת שיש לו ואת זה אני מצדיק ב 100% יש לו מאוורר על הצ'יפ שנוטה להיות מעצבןתוך שבועיים שהלוח עובד הוא מתחיל להרעיש כמו בית חרושת אני הייתי שם במקומו קירור פאסיבי של זלמן (לא צריך יותר מזה,וזה מה שאני אישית עשיתי )ה DFI יותר טוב רק שמגיעים לOC....חוץ מזה 2 הבאנדלים מצויינים לא?נראה לי אני פשוט ילך על הA8n-e כי בכל זאת... אני לא מתכוון לקנות עכשיו 2 כרטיסי מסך ולשדרג בעתיד זה יהיה סתם חרא... ואוברקלוקינג מצויין יש גם בו.וה ultra d אין לו הרבה מקום בין הקירור מעבד לזכרונות ובין הכרטיס מסך למאורר צ'יפסט (שלא תבינו לא נכון....לא שזה השיקול העיקרי שלי )וגם אין לו יציאה פרללית וסיריאלית... וחוץ מזה שאני לא צריך כל כך את האוברקלוקינג המדהים שהוא מציע...תודה רבה לכולם....BTWהמוד הזה ל ULTRA D הוא אחד הדברים המדהימים..... ממש גאוני!גבר תתחדש אחלה בחירה לפי דעתיאגב לגבי זה שאמרת שאין בלוח הזה firewire אז יש בו .תתחדש שוב
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אני לא חייב להפסיק ללכלך לך על הלוחהלוח הזה הוא כשלון גדול של ASUS, ואני אקפיד להבהיר את זה לכל מי ששואל עליואם זה היה לוח של כל יצרן אחר, לא היית טורח להגן עליו.למען האמת, אני חושב שהרווחת את זה -ASUS Fanboy!?
פורסם 2005 במאי 1920 שנים דרך אגב אני לא חושב שהמוד עיפרון עובד עם הביוס החדשודרך אגב האסוס לא עד כדי כך גרוע הוא פשוט ממש לא משתלם וזה כבר לא חדש לגבי אסוס
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אני לא חייב להפסיק ללכלך לך על הלוחהלוח הזה הוא כשלון גדול של ASUS, ואני אקפיד להבהיר את זה לכל מי ששואל עליואם זה היה לוח של כל יצרן אחר, לא היית טורח להגן עליו.למען האמת, אני חושב שהרווחת את זה -ASUS Fanboy!?אתה לא חייב להפסיק לכלכך עליו אבל מה שאתה מפיץ זה שקריםתוכיח לי שהלוח הזה הוא כישלון של אסוסיש לך אותו?<לי יש ,אני חיי איתו את היום יום כבר הרבה זמן אין לי שום בעיה איתו ..אז אל תטעה אנשיםומה השטויות האלה בקטע של זה שאני מגן עליוLOLמה אתה רציני ?! למה שאני יגן עליו למה אני מרוויח על זה כסףוואו בן אדם לאיזה רמה ירדת הקטע של לקטלג אנשים לאיזה חברה הם fanboys כבר עברה כל גבולכל בן אדם שאומר משהו שנוגד לאימרה של מישהו אחר ישר הוא עושה אותו ל fanboy של אותה חברהתתבגר...אגב ממש לא מזיז לי מה אתה חושב
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אתה כל הזמן מגן עליוגם אתה סבלת מהבעיות שלו, אמרת בעצמך שהחלפת קירור לצ'יפסטמשום מה אתה ממשיך להגן עליו, אני באמת לא מבין מה הקטע, אתה פשוט דורש קיטלוג של Fanboy. כל אחד אחר לא היה מתעלם מהבאגים המהותיים שלו.תעשה טובה ותריץ חיפוש על המשתמש שלי ו-"Fanboy", אתה תראה לכמה אנשים קראתי Fanboy, תבין שאני לא בדיוק אומר את זה על כל אחד
פורסם 2005 במאי 1920 שנים למה אתה ממשיך להגיד בעיות?בעיה ....זה יחיד...לא רביםהבעיה היחידה שהיתה לי איתו היתה בקירור של הצ'יפסט זהו..חוץ מזה לא היתה לי שום בעיה איתווכמו שהמאורר הזה מרעיש ,כל מאוורר אקטיבי שעל כל לוח יכול להתחיל להרעיש לפתעכתוצאה מאבק או מהתחממות מה שיעלה לו את המהירותוזה מאוורר קטן מה שאומר שכמות הסיבובים היא גדולה מה שמיצר רעש ,אין מה לעשותאני פשוט רגיש לרעש יש כאלה שיכולים לחיות עם זהבכל אופן אל תקטלג אותי אני ממש לא פאן בוי של אסוסממש ממש לא
פורסם 2005 במאי 1920 שנים רק תראה כמה שורות התפלספת כדי להגן על ASUS עם הבעיה הזו -הבעיה היחידה שהיתה לי איתו היתה בקירור של הצ'יפסט זהו..חוץ מזה לא היתה לי שום בעיה איתווכמו שהמאורר הזה מרעיש ,כל מאוורר אקטיבי שעל כל לוח יכול להתחיל להרעיש לפתעכתוצאה מאבק או מהתחממות מה שיעלה לו את המהירותוזה מאוורר קטן מה שאומר שכמות הסיבובים היא גדולה מה שמיצר רעש ,אין מה לעשותאני פשוט רגיש לרעש יש כאלה שיכולים לחיות עם זההבעיה לא רק שלך, הרבה אנשים נתקלו בהזה לא "כל מאוורר", לא סתם כל A8N-SLI מתחיל להרעישזו בעיה ספציפית של סדרת לוחות. אולי ASUS פשוט התקמצנו על המאוורר - שים לב למחיר של הלוחוזה לא בעיה, זה בעיות, אני מפנה אותך שוב לת'רד הקודם - פירטתי שם את הבעיות. ה-BIOS של הלוח הזה פשוט דפוק, אבל הבעיה לא נובעת רק מה-BIOS (הרי ASUS הוציאה BIOS-ים חדשים לפני איזה שבוע-שבועיים), הם היו חייבים להוציא לוחות חדשים בשביל לתקן את הבעיות (ע"ע A8N-E)
פורסם 2005 במאי 1920 שנים תקשיב בקשר לעידכוני ביוס מבין אותך סבבה הורדתי את העידכון האחרון אבל גם לפני שהורדתי אותו לא הייתה לי שום בעיהגם בתרד שנפתח לפני כמה ימים נימקת לי מה הבעיות שלוואמרתי לך שאם תצוץ עוד בעיה אני ישמח אם תעדכן אותיעכשיו אתה מדבר על בעיה בביוסשמשום מה בשימוש ממושך מאד בלוח לא שמתי לב אליהאם תוכל להגיד לי מה הבעיה אני ישמח לבדוק ולאמת שאכן הלוח שלי "דפוק" כמו שאתה אומר..
פורסם 2005 במאי 2020 שנים בכלל כל הקטע של הפאןבויס התחיל כשנתנו את התואר הזה לתפוחים נראה לי שעומרי נתן לונפתחה אופנה חדשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.