פורסם 2005 במאי 1920 שנים שלום,לא מזמן שאלתי אם שווה לקנות את הכרטיס CREATIVE SB LIVE 5.1 24BIT, כי לי יש כרטיס קול שמובנה על הלוח ALC650 שנאמר שלי הוא לא מצטיין באיכותו.הלכתי לחנות ושם אמרו שאין טעם להחליף אין שום הבדל כמעט,למעט אם זה יהיה כרטיס כמו AUDIGU2.מה לעשות?ראיתי ב KSP כרטיס מסדרת AUDIGY VALUVE ב 250 שקל? שווה?תודה לעוזרים.
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אני היתי בדיוק באותו מצב כמוך ! היה לי גם RealTek ALC850 מסריח Onbord שעשה רעשי רקע מעצבנים במיוחד ... אז לרגל הקניה של האוזניות החדשות והאיכותיות שלי שדרגתי את הכרטיס קול אבל היות ולא היה לי מספיק כסף הסתפקתי כרגע בAUDIGY 2 VALUVE . ישר הרגשתי את ההבדל גם עם רמקולים מעפנים מלפני 7 שנים , הצלילים נעשו יותר חדים ומדויקים הבאס נעשה הרבה יותר עשיר והרעש המעצבן נעלם לגמרי
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מה ההבדל במחיר בין הלייב לאדוג'י? 5 שקל? אני לא רואה סיבה לא לקחת את האדוג'י על פני הלייב המזדקן...
פורסם 2005 במאי 1920 שנים לא בהכרח כמו שאמרתי גם עם רמקולים מסריחים שמים לב להבדל חוץ מזה היו לו רעשי רקע בלטי נסבלים שלא היה אפשר להיפטר מהם
פורסם 2005 במאי 2020 שנים כן אבל לא נקבע חד משמעית שאין הבדל באיכות ואני אומר לך שיש ואתה גם לא חייב בעל הכרטיס כדי לדעת זאת כי ההבדל הוא בחיבורים וזה משמעותי ב280 פרו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.