פורסם 2002 ביולי 1823 שנים אולי פשוט יש לו דוד בארה"ב והוא רוצה לחסוך דמי משלוח ומכס ולהזמין לדוד שלו ושדוד שלו ישלח לו? חשבת על זה?
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים אולי פשוט יש לו דוד בארה"ב והוא רוצה לחסוך דמי משלוח ומכס ולהזמין לדוד שלו ושדוד שלו ישלח לו? חשבת על זה?איך זה שיש לכולם דודים באמריקה?
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים ל0ללמה צריך לעשות הזמנה מוקדמת אם יש לך מישהו בארה"ב?הזמנה כוללת בדרך כלל גם שליחה לארץ..... אחרת הוא לא היה שואל איפה אפשר להזמין הזמנה מוקדמת. אם הוא לו דוד הוא היה שולח לדוד כסף שייקנה ויישלח לו.
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר יש לי דוד שם, כנראה שזה מה שאני אעשה... השאלה, האם הוא צריך לשלם מכס כשהוא מעביר את זה?
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים הוא ישלם איזה 10 דולר על שליחה, ת'מכס אתה תשלם. נראה לי שזה 17%.גם ככה הכרטיס עצמו יצא רק עוד חודש חודשיים.זה די טיפשי להזמין כשהוא יגיע לארץ...... אבל לא משנה.את המסך כבר הזמנת?
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים הוא ישלם איזה 10 דולר על שליחה, ת'מכס אתה תשלם. נראה לי שזה 17%.גם ככה הכרטיס עצמו יצא רק עוד חודש חודשיים.זה די טיפשי להזמין כשהוא יגיע לארץ...... אבל לא משנה.את המסך כבר הזמנת?18... :-\
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר אז איברו, בגלל שאני כנראה אלך על הריידון 9700, אין לGF4MX שאני קונה חיבור DVI, ככה שאין מסך עדיין.אני אקנה עם הריידון אולי. :saint:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.