עבור לתוכן

STAR WARS EP III

Featured Replies

פורסם

מה אתה טמבל?

נראה לי אתה היחיד שלא הבין שזה בדיחה?

מה אתה מקלל ? ממישהו בן 21 ציפיתי ליותר בגרות

• תגובות 59
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזוב אותך אחי,טמבל זה לא קללה :P

לכל אלו שדבר כזה מעניין אותם,הסרט עשה בהקרנת הבכורה שלו (הקרנה ראשונה,אחת) בארה"ב 16.5 מיליון דולר,שזה פי שניים משר הטבעות 3,ככה ששיא אחד הוא כבר שבר,בואו נראה איזה שיא הוא ישבור לסוף שבוע :D

פורסם

לדעתי סרט גדול ,כל הקטע האחרון עם אנאקין היה עשוי בצורה מעולה ומותחת ,

הסרט סגר את כל הקצוות , ענה על כל השאלות ,

בקיצור : הסרט השלישי הוא כל מה שציפיתם שהראשון והשני יהיו .

פורסם

כל העלילה של מלחמת הכוכבים היא הרבה יותר רחבה ממה שראינו בסרטים.

רואים את הג'דאים והסית'ים שצוינו באתר במשחקי מחשב, סדרות טלוויזיה וכו'

פורסם

משהו אחד שעדיין לא הבנתי,

בסרט השני, כאשר אובי ואן מדבר עם ראש ממשלת קאמינו, ראש הממשלה מציין שג'די מאסטר סייפא דיאס הוא זה שביצע את ההזמנה לכל המשובטים.

אובי ואן עונה לו שהוא נהרג לפני כ 10 שנה.

אז מי הוא אותו סייפא דיאס ? ולמה בעצם הוא ביצע הזמנה לצבא משובטים ?

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה נכון

לוק לא היה יותר חזק מיודה

ופרינסס ליאה בכלל לא היתה ג'דאי

ועל חלק גדול לא שמעתי בכלל אבל גם הבן של לוק שם

פורסם

משהו אחד שעדיין לא הבנתי,

בסרט השני, כאשר אובי ואן מדבר עם ראש ממשלת קאמינו, ראש הממשלה מציין שג'די מאסטר סייפא דיאס הוא זה שביצע את ההזמנה לכל המשובטים.

אובי ואן עונה לו שהוא נהרג לפני כ 10 שנה.

אז מי הוא אותו סייפא דיאס ? ולמה בעצם הוא ביצע הזמנה לצבא משובטים ?

זו שאלה שגם אני לא מצאתי לה תשובה,שאלתי חלק ממעריצי מחלמת הכוכבים "השרופים" מארה"ב ויש כמה אופציות:

- שהוא היה ג'דיי בשרות סידיוס 10 שנים לפני פרק 2 הוא נהרג או הוצא להורג ע"י דוקו.

- שזה (קשה לי להאמין) דארת' מול (10 שנים לפני פרק 2 זה בעצם פרק 1).

- האופציה שהכי נראית לי אישית: זה היה בעצם סידיוס,הזמין את הקלונים,מחק את הקובץ שקשור לכוכב קמינו מספריית הג'דיי.

פורסם

אני לא חושב שזה נכון

לוק לא היה יותר חזק מיודה

ופרינסס ליאה בכלל לא היתה ג'דאי

ועל חלק גדול לא שמעתי בכלל אבל גם הבן של לוק שם

בטח שלוק יותר חזק מיודה , הוא הChosen One ,

בתחילת האימונים אולי הוא היה יותר חלש אבל בסרט השישי הוא כבר התחזק ואחריו מן הסתם הוא נהיה יותר חזק .

לגבי הרשימות שם :

קחו בחשבון שהם כוללים מידע ממשחקי Star Wars ,

בSith : דארת' רייבן ומאלק מהמשחק Kotor

בג'די : קייל קטרן מJedi Knight

גם מידע מהקומיקס והספרים שיצאו בסדרה , דוגמא : ליאה נהית ג'די , נולד לה ולסולו בן ( אנאקין סולו ;D )

פורסם

זו שאלה שגם אני לא מצאתי לה תשובה,שאלתי חלק ממעריצי מחלמת הכוכבים "השרופים" מארה"ב ויש כמה אופציות:

- שהוא היה ג'דיי בשרות סידיוס 10 שנים לפני פרק 2 הוא נהרג או הוצא להורג ע"י דוקו.

- שזה (קשה לי להאמין) דארת' מול (10 שנים לפני פרק 2 זה בעצם פרק 1).

- האופציה שהכי נראית לי אישית: זה היה בעצם סידיוס,הזמין את הקלונים,מחק את הקובץ שקשור לכוכב קמינו מספריית הג'דיי.

תקראו את ההיסטוריה באתר שנתתי!

יש שם תשובה, שdarth maul נהרג נגד אובי וואן, darth sidious חיפש מתמחה חדש, הוא הציע למאסטר סיפו דייז, אך הוא סירב אז סידיוס הרג אותי.

סידיוס ביקש ממשתנה לגלם את דמותו של סיפו דייז והוא הזמין בקמינו את צבא המשובטים.

למחיקת הקובץ הם השתמשו בג'דיי צעיר וממורמר על המסדר.

פורסם

בטח שלוק יותר חזק מיודה , הוא הChosen One ,

בתחילת האימונים אולי הוא היה יותר חלש אבל בסרט השישי הוא כבר התחזק ואחריו מן הסתם הוא נהיה יותר חזק .

לגבי הרשימות שם :

קחו בחשבון שהם כוללים מידע ממשחקי Star Wars ,

בSith : דארת' רייבן ומאלק מהמשחק Kotor

בג'די : קייל קטרן מJedi Knight

גם מידע מהקומיקס והספרים שיצאו בסדרה , דוגמא : ליאה נהית ג'די , נולד לה ולסולו בן ( אנאקין סולו ;D )

לוק לא הנבחר, אנאקין הנבחר.

וליודה יש יותר מידקלורנים מללוק.

אבל כמות המידיכלורינים לא אומרת כלום, הקיסר למשל לא בעל רמת מידיכלורינים גבוהה, אבל הוא השתמש בkyber crystal להגביר את היכולות שלו, והוא למעשה הסית' החזק ביותר אי פעם, וגם משתמש הכוח החזק ביותר בכל ההיסטוריה של מלחמת הכוכבים.

פורסם

תשובה שמצאתי בפורום בחו"ל:

Syfo-dias was a Jedi master on the council on Curasant.

A bit before Episode 1 Phantom Menace, he felt that the Old Republic had corrupt beurocrats and senators, that ravaged the good of society.

He felt that the Jedi Order was misguided in its strict beliefs, and so he shared his thoughts with another jedi, Count Dooku.

He told Dooku, that he wanted to create a clone army, to repair the damage that the senate had created, bring back the republic to it's former glory, at a time that Dooku, a leading member of the council, had said to Yoda and co, adios amigos, Jedi blows goats balls, i'm outta here. (Dooku's statuette is still on display in the jedi library, along with other noble Jedi.)

At this time, Dooku meets Sidious, aka sith master aka senator palpatine of Naboo, and converts Dooku to the dark side. Dooku tells Sidious about what Syfo-dias is planning to do, and allows Dooku to let Syfo-Dias order the clone army for the republic.

Once the order is made with the Kamino's, Dooku kills Syfo-Dias, without the Kamino's knowing so.

This way, Sidious (and Dooku) will get the clone army, without the Jedi knowing who ordered it.

While all this is happening, Sidious already has Maul dealing damage in Phantom Menace, taking out Qui-gon-jinn.

Maul was just a pawn, for sidious, to show the senate,(and jedi) that a sith threat was evident, and to scare everyone that a new, strong chancellor was needed, aka himself.

The whole point of phantom menace was to get himself elected to Supreme chancellor, which he gets by end of Episode 1.

Now with Syfo-dias out of the way, and Maul being pawned to scare the republic, Dooku aka Lord Tyrannus, gets his own template, aka Jango Fett, to make the clone army.

All they need now is to create an even bigger threat to the republic by creating a war. A BIG WAR.

Sidious, now with Dooku, his new apprentice, decide to get the Trade federation, the mining guild, and the banking league, to join forces with Dooku, to create new battle droids.

Remember, The trade federation was betrayed by Palpatine at the end of Phantom Menace, and is more than happy to join forces with the other leagues to conquer the republic. Dooku is MORE than happy (obviously)to wage war on the republic, with their new battle droids, and while he's at it, take the Death Star plans as well.

These three "leagues" have no idea, that Dooku is also 'hangin' with Sidious. They just think they're going to war, cause Palpatine dis them 10 years earlier, and now want to take him down, cause he's head honcho of the republic senate.

Only those flying stick insects (whatever their species are) know of Dooku's (and Sidious) intensions are, and they are the ones that will biuld the Death Star.

So, with "increasing threats from the seperatist", Jar-Jar Binks, who at this time, has been made temporarily a Naboo Senator, by an escaping Amidala, allows Supreme Chancellor Palpatine "EMERGENCY POWERS"

THIS IS THE CRITICAL POINT TO THIS ENTIRE POST!

Once he has emergency powers, he uses the clones, in a war against the battle droids, to justify, and show, how he "saved" the republic from certain doom, and goes and builds star destroyers....

Revenge of the Sith will show him reaving himself as a sith, and will "set-up" the Jedi, making them look the bad guys, and order them dead.

בהחלט ממלא כמה חורים.

לדבריו הוא לקח את זה מה Expanded Universe (שזה בעצם סיפור "מלחמת הכוכבים" במלואה: http://www.starwars.com/eu)

פורסם

הנבחר לא אמור להיות זה שיביא איזון ל"כוח" ?

לא נדמה לי שאנאקין עשה את זה ....

איך אובי וואן אמר לאנאקין :

you were supposed to be the chosen one

"וליודה יש יותר מידקלורנים מללוק."

איפה זה היה ?

בקומיקס\ספר ?

פורסם

לדעתי אתם מגזימים הסרט לא היה בשיא ולא מתקרב בכלל לסרטים הישנים.

אולי אתם מדברים עליו כאילו הוא משהו גדול כי יחסית לפרקים 1, 2 הוא באמת גדול על פרק 1 אין הרבה מה להרחיב קישוקוש גדול חלק 2 היה קישקוש פוליטי גדול אז חלק 3 נראה לידם כמו ליד כול סרט גרוע כסרט טוב.

סך הכול המחשק לא היה בשיא כול הקטעים הרומנטיים האלה נראו מזוייפים ויצאו כבר מהת*ת אניקן עשה טובה כשהוא הוציא מילה מהפה באמת לא משחק בשיא.

הסרט עצמו גם הזוי יותר מידי יצורים, אני זוכר שאובי וואן הגיע לכוכב ההוא ומשום מה במקום לבחור באיזה רכב מהיר הוא בחר לרכב על איגואנה מגודלת הזוי לחלוטין מזל שלא נתנו לו סוס.

בקיצור סרט נחמד סגר את החורים שבין הטרילוגיות אבל הוא לא "מדהים" או "מרהיב" כמו שתארתם פה. אני יגיד ככה אני הלכתי אליו להקרנה ב12 וחצי בלילה בסינימה סיטי ביום רביעי ואם הייתי יודע מה תיהיה הרמה שלו הייתי מחכה בבית לבכרוה הרגילה אתמול או להקרנה היום.

פורסם

מישהו רוצה לעשות הקרנה אצלו בבית לכל הסדרה , אפשר לגבות אפילו תשלום .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים