עבור לתוכן

STAR WARS EP III

Featured Replies

פורסם

גם אני ראיתי את הסרט היום... אין מילים בפי חוץ ממילה אחת מ-ה-מ-ם!

• תגובות 59
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש את הסקריפטים של 7-8-9 ועוד דברים רבים אחרים באתר הזה

פףףףף אולי חלאס כבר,לוקס בעצמו אמר שלא יהיה 7,8,9 נקודה סוף פסוק סימן קריאה 3X ,אמר את זה לפני מצלמות גם זה לא מספיק?

פורסם

שמע, אם יום אחד יגמר לו הכסף (מאוד קשה להאמין, אבל אף אחד לא חשב גם שמייקל ג'קסון יגיע לסף פשיטת רגל)...  :smile1:

תסתכל על כוורת - כל שנתיים-שלוש עושים איחוד להופעה או שתיים ואז יש להם מספיק כסף לבירות עד האיחוד הבא.  :P

אגב, גם קלינטון אמר בפני מצלמות שהוא לא נגע במוניקה.. אז אם נשיא ארה"ב יכול לשקר בפני מצלמות, בשביל הממציא של The dark side of the force זה בטח לא בעיה...

אני לא מאמין שהוא יחליט לעשות עוד סרטים בסדרה. כמובן שאני מקווה שכן, אבל אני לא מאמין שזה יקרה, וחבל. רק ההתרגשות וה-fuss שלפני כל סרט יחסרו לי...

אגב, חבר'ה, בלי ספוילרים בבקשה!

פורסם

במילים של לוקאס:

There is no episode 7

בשבילו שובו של הג'דיי זה סוף הסיפור על משפחת סקייווקר,נכון,תמיד אפשר לעשות סרטי מלחמת הכוכבים שלא קשורים בסאגה הנוכחית,אבל לא נראה שום דבר כזה (על המסך הגדול) anytime soon.

פורסם

רבאק, אני מת לראות את הסרט כבר!! :yelclap::jump:

פורסם

איזה חנונים אתם.... :kopfpatsch:

פורסם

איזה חנונים אתם.... :kopfpatsch:

apple (mac!) lover .... תראו מי מדבר.

פורסם

פףףףף אולי חלאס כבר,לוקס בעצמו אמר שלא יהיה 7,8,9 נקודה סוף פסוק סימן קריאה 3X ,אמר את זה לפני מצלמות גם זה לא מספיק?

האתר הזה שיייך מישהו שמקורב ללוקאס, יש שם מידע מפורט על הרבה מאוד דברים.

אולי הסרט לא יצא אבל יש עלילה.

יש שם גם היסטוריה של הג'דיי והסית' ממליץ מאוד לקרוא.

פורסם

למי שלא יודע 7,8 כבר יצאו בצורת משחק לא בצורת סרט

פורסם

אני ממש אבל ממש אכלתי סטירה על הקטע שיודה מת.

לאחר שהפעלתי את המוח לשניה הבנתי שצריך להפעיל אותו לעיתים תכופות יותר.

אני הולך לראות את הסרט בסינימה סיטי על ספה מעור עם פינוקים ובירות כמו שצריך לראות סרט שכזה.

אגב אני מחפש לקנות את הסרט הראשון בדיוידי עם תרגום עברי אם יש מישהו שיודע היכן אפשר למצוא מציאה שכזו, או שיש מישהו מאיזור חיפה שרוצה למכור לי אנא אמרו לי כי יש לי אוסף דיוידי מקורי והפרק הזה ממש חסר לי  :bash:

פורסם

מי אמר שיודה מת ? הוא לא מת... דרך אגב מישהו יודע אםפ תצא טריולוגיה שלמה ? של כל הסרטים ביחד כולל החדש ? כי הטריולוגיה האחרונה לא כוללת את החדש וממש לא שווה לשלם 400 שקל ואחרי זה עוד 150 על החדש.

פורסם
  • מחבר

מי אמר שיודה מת ? הוא לא מת...

מה אתה טמבל?

נראה לי אתה היחיד שלא הבין שזה בדיחה?

ואנשים ד"א לוקס גם אמר שלא יהיה 1-2-3 בזמנו

והסיפור של משפחת סקייווקר לא חייב להיגמר פה תמיד אפשר להמשיך את הסיפור של לוק ועלית המורדים

פורסם

למי שלא יודע 7,8 כבר יצאו בצורת משחק לא בצורת סרט

ומאיפה לך הידיעה הזאת?

פורסם

בהחלט סרט מעולה. הרבה יותר טוב משני הסרטים הקודמים ולדעתי אפילו מתעלה על הסרטים הישנים. כן, לוקאס פישל במספר קטעים, אבל חוץ מזה אין לי טענות מיוחדות. שווה צפייה.

פורסם

סרט מאוד איכותי, ממש אהבתי ואפילו מישהו בא לקולנוע עם מסכה של ויידר ולאון (lion03) ניסה לגנוב לו אותה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים