פורסם 2005 במאי 1820 שנים ובין לבין תעלה איתו על הכביש ככה בדרך לבית ספר בלי שבאמת עברת מבחן מעשי על כביש ותסכן את כל הנהגיםעשה לי טובה ולך על קטנועלפחות ככה תסכן רק את עצמךאם אתה רוצה שטח אז יש את ה-DT שהוא 50 סמ"ק לשטח וזה מאותו גיל של הטרקטור
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מגיל 16 וללא הגבלת סמ"ק ככל שידוע לי. נ.ב - למה אתם לא יכולים פשוט לענות לבן-אדם על השאלה שלו? מה זה אמור לעניין אתכם אם הוא רוצה לעשות רישיון על טרקטורון או על אופנוע? הוא שאל שאלה פשוטה והוא מצפה לקבל תשובה פשוטה , לא מה דעתכם עדיף או משהו כזה :
פורסם 2005 במאי 1820 שנים על אופנוע 50 סמ"ק אתה יכול להתחיל ללמוד מגיל 16.אופנוע בין 50 ל500 סמ"ק , אתה חייב להיות בן 18.מעל 500 סמ"ק - מגיל 21 ומעלה.כל זה על אופנוע.בקשר לטרקטורון , אני יודע שזה מגיל 16 , ולא ידועה לי הגבלה כלשהיא בסמ"ק של הכלי.
פורסם 2005 במאי 1920 שנים עד כמה שאני יודע, חברים שלי עשו רישיון לטרקטורון וטרקטור.. שניהם נחשבים רכבים חלקאיים ככה שאין הגבלה על הסמ"ק.
פורסם 2005 במאי 1920 שנים כן , אם עושים רשיון על טרקטור זה תופס גם לטרקטורון.(אני בעצמי התחלתי קורס לנהיגה על טרקטור , אבל לא היה לי כוח להמשיך)
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אתה צוחק ? זה בקושי שבוע וטסט של 5 דקות...אני לא צוחק.וזה לא שבוע... אני עשיתי את הקורס דרך הבית ספר וזה ממש לא מתקרב לשבוע.harry - אסור לטרקטורון לנסוע בכבישים , אלא רק לחצות כבישים.וזאת משום שלטרקטורון אין דפרנציאל , דבר שמסוכן מאוד בפניות מהירות על כביש(וגם אסור)
פורסם 2005 במאי 1920 שנים זה חוקי לסוע עם טרקטורון בכבישים??עקרונית אסור לו אבל יש פירצה בחוק המאפשרת לו לסוע על כביש רק אם זה לצורך מעבר בין איזורים חקלאייםבגלל זה התחלנו ליראות לאחרונה מלא טומקארים ומיולים למיניהם נוסעים על הכביש
פורסם 2005 במאי 1920 שנים קודם כול תודה על כול התגובות היום שאלתי חבר שיש לו טרקטורון והוא אמר אפשר אך ורק לחצות כביש במהירות 40 ק"מש מעל זה זה קנס,נסיעה בכבישה אינה אסורה בהחלט אך יש מיספר דגמים שאפשר ליסוע איתם על הכביש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.