עבור לתוכן

האם ספק יחזיק מאוורר

Featured Replies

פורסם

יש לי ספק שאני לא יודע מה החברה!אשמח אם תציעו לי דרכים לגלות מהו הספר וכמה מתח הוא נותן

ועכשיו יש לי 2 מאווררים אחד על המעבד ואחד סתם ככה לקירור הם רגילים לא מברזל ולא מכלום

עכשיו אני רוצה לחבר עוד מאוורר ואני לא יודע אם הספק שלי מספיק חזק המאוורר שאני רוצה לחבר הוא מאוורר רגיל פשוט מפלסטיק

פורסם

אם לא קנית את הספק הזה לפני כ-5 שנים (וקשה לי להאמין שזה המצב) - אין שום סיבה שהוא לא יוכל להחזיק גם עוד עשרות מאווררים ג'נריים (פשוטים/רגילים - כפי שקראת להם).

אם קיימת מדבקה בצדו של הספק - הרי שכל/רוב נתוני הספק אמורים להיות רשומים בה. ללא שום אמצעי זיהוי לספק או נתונים אחרים (שאני מבין שאין לך?) - יהיה די קשה להשיב על מה ששאלת.

פורסם
  • מחבר

אחי את המחשב כולו קניתי לפני חודשים ונראה לי הספק משהו כמו 450 W או משהו כזה כי זה מה שרשום עליו לא היה לי כח להעתיק הכל אז העתקתי מה שנראה לי..

פורסם

יחזיק כמו גדול....

פורסם
  • מחבר

כן אבל בעיה שאני לא יועד איפה לחבר יש לו חיבור פינים ממש ממש ממש קטנים וכבר מאוור אחד מחובר עליהם..מה עושים?

פורסם

יכולות להיות שתי צורות חיבור, יכול להיות שזה מתחבר לחוטי הספק (שמנים שמתחברים לכוננים) או שזה מתחבר ללוח אם (חפש את החיבור בעצמך או בחוברת שקיבלת עם הלוח אם).

אפשר גם להוציא את המחבר הזה ולחבר את המאוורר ככה (מתוך הנחה שהוא צריך 12v) - הרגל האדומה תחובר לרגל הצהובה של החיבור השמן והשחורה לשחורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים