עבור לתוכן

מישהו ראה בחדשות את המכות במסיבה של הסטונדטים ? (יש קישור לסרטון)

Featured Replies

• תגובות 76
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עדיין לא מבין איך הם נכנסו, מה עם הסלקציה שם ? (לא בגלל שהם רוסים חס וחלילה.)

אבל אמורים להכניס רק סטודנטים לשם, אין סלקציה בכניסה? :nixweiss:

חוץ מזה, כאלו אנשים אתה רואה על הפנים שלהם שהם באו לריב מכות , קצת סלקציה לא הייתה מזיקה.

אני בניגוד לכמה אנשים שחושבים כאן שזה היה עם סיבה, אני חושב שלא. הם באו לריב מכות, לא יותר מזה.

:-\

אין סלקציה בכניסה, יש תשלום מוזל לסטודנטים.

תזכור שזה קרה ביום הסטודנט של מכללת בראודה, אז היה להם אינטרס להכניס כמה שיותר אנשים.

לפי מה ששמעתי, דווקא היו בדיקות מקיפות בכניסה לחיפוש סכינים וכו כך שזה יכול היה להיגמר הרבה יותר גרוע למותקפים.

מצד שני, המאמן שלי היה שם, וזה היה נגמר גרוע מאוד לתוקפים אם הוא היה מותקף. ;D

הרוסים, כמו רוב העמים בעולם (אם לא כולם) נחלקים לכמה סוגים.

יש אנשים טובים ויש טובים פחות. (ויש חארות כמו האנשים האלה)

הרי אם אלא היו צברים ערסים אז כולם היו אומרים מרוקאי סכין או משהו כזה במקום רוסי שיכור..

הבעיה היא ההתנהגות של האנשים.

אנשים לרוב מצייתים לחוקים בגלל פחד מענישה. (וזה נכון בכל מקום בחיים)

תיקח את הענישה המוגבלת לפי החוק, תסרס את מערכת בתי הדין ואת השוטרים העגלות שלנו, תוסיף נסיבות מקילות שנראה שלכולם יש (כמו זה שרצח מישהו בים כי הוא הסתיר לו את השמש או משהו ובסוף קיבל שנתיים מאסר כי הוא היה ילד בודד או איזה חארטה כזה) ומה תקבל?

אני מניח שכולם יודעים את התשובה לזה..

פורסם

בכלל לא. רק אל תשכח שהם לקחו להורים שלך את העבודה, הפכו את רחובות לזירות קרב, בגללם הנוער הישראלי הדרדר, הזנות

גדלה ובגלל ששכולם הם ימניים אין לנו עדיין שלום. חחח מה אנחנו צריכים אותם פה ? יאללה לים !

:screwy:

חחחחחח....

איך ידעתי שכל הרוסים של הפורום יקפצו פתאום...

תאמין לי שיש הרבה יותר אבל הרבה...

פורסם
  • מחבר

תגיד מה אתה רוצה לקבל מהתגובות המפגרות שלך, חוץ מתגובות מפגרות בחזרה ? אתה ילד קטן ומסכן שמחפש תשומת לב ולא שווה את הזמן של אףאחד כאן.

לבוא לפה ולדבר "הרוסים, ככה וככה" כמו זקנה ממורמרת, זה ממש נמוך. אתה אומר את זה בגלל שאתה בעצמך ואני מצטט

את חבר הכנסת יתום "אפס מאופס" ומחפש את מי להאשים במצב העגום שלך.

אני לא יודע מאיזו עדה אתה וגם לא ממש אכפת לי, כי אני יודע איזה מין בנאדם אתה לא לפי המוצא שלך (כפי שאתה שופט אחרים),

אלא לפי המילים שיוצאת לך מהפה.

פורסם

this ends here.

הבא שימשיך את הויכוח המטומטם על הרוסים, או שישמיע הערה גזענית כלשהי (ולא משנה בכלל כלפי מי) - יורחק.

המשך דיון מהנה.

פורסם

אל תאשימו את האלכוהול או את היותם רוסים, יש פשוט אנשים שזאת הכיף שלהם בחיים.

תמיד יש ויש, אבל הישראלים "הוותיקים" תפסו מהרוסים רק את העליות האחרונות, שבאו לפה עם הרבה אלכוהול וחרא אחר.

העליות בשנות ה-90 אלה עליות לדוגמא.

ו-FlashXYZ, תן לי לנחש, אתה מזרחי. תבין הערסים לא משנה אם יש להם סכין או לא הם די אפסים, יש להם פה גדול, מדברים אבל ראית פעם ערס מרביץ למישהו אחד על אחד?

ונראה לי שהיה משהו לפני זה, כמובן התקשורת תראה רק את הרגעים שהקטטה כבר מתחילה. הם תפסו אנשים ספציפיים. קרה משהו לפני זה.

חבל על שאר הסטודנטים שבאו להנות.

פורסם

ו-FlashXYZ, תן לי לנחש, אתה מזרחי

אני רוסי...

ראית פעם ערס מרביץ למישהו אחד על אחד?

כל יום...

זה שאחריי זה מצטרפים אנשים זה משו אחר...

פורסם

מה פתאום אתה סתם אומר ערס בא עם 20 איש ומתנפלים על 1 בחיים לא ראיתי ערס 1 על 1 אלא אם כן הוא יורק מושך בשיער ונושך..

פורסם

מה פתאום אתה סתם אומר ערס בא עם 20 איש ומתנפלים על 1 בחיים לא ראיתי ערס 1 על 1 אלא אם כן הוא יורק מושך בשיער ונושך..

לא הבנתי כל כך...

אתה יכול להסביר שוב?..

כי מצד אחד אתה אומר:

אתה סתם אומר ערס בא עם 20 איש ומתנפלים על 1

ומצד שני אתה אומר:

בחיים לא ראיתי ערס 1 על 1

או שלא הבנתי נכון...

תסביר לי...

פורסם

לא הבנתי כל כך...

אתה יכול להסביר שוב?..

כי מצד אחד אתה אומר:

ומצד שני אתה אומר:

או שלא הבנתי נכון...

תסביר לי...

הוא אומר שערסים באים תמיד עם גב, והוא לא ראה ערס שהולך אחד על אחד. קשה להבין?

אבל לאיים הם לא באים לבד. חסרי עמוד שדרה וביטחון עצמי, כשאתה איתם לבד הם שותקים.

פורסם

הוא אומר שערסים באים תמיד עם גב, והוא לא ראה ערס שהולך אחד על אחד. קשה להבין?

אבל לאיים הם לא באים לבד. חסרי עמוד שדרה וביטחון עצמי, כשאתה איתם לבד הם שותקים.

מה אני יעשה לא היו סימניי פיסוק!...

ואני בבצפר שיש בו מלא ערסים ותאמינו לי הם ילכו מכות אחד על אחד ואחריי זה יביאו אנשים להרביץ שוב....

ולמה אתם אומרים ערסים יענו אתם מתארים אותם כאנשים כאלו שכולם נראים אותו הדבר... כאילו אין בינההם הבדל כלום נראים אותו הדבר...

ויש את הערסים הפחדנים והקטנים והחלשים... אלה שיש להם אופי חלש והם נגררים לחברה..

ויש גם אנשים סוסים שאני לא מאמין שהם יפחדו להרביץ...

אני נכיר ערס אחד בן 17 עכשיו שהלך מכות לבד נגד מישהו בן עשרים ומשו!..

פורסם

עם כל הכבוד לרוסים (לא שיש כזה הרבה אבל יש קצת) ובלי שום כבוד לערסים (אין בכלל) זה המנטליות של רוב הרוסים וזה בד

"כ הרוסים הלא יהודים שלא שמים זין על המדינה שלנו והם סתם עלוקות כלכליות על המדינה!צריך להעיף אותם מהמדינה מצידי בקרונות!

פורסם

כרגע חזרתי מהשעיה של חודשיים כמעט כי שכחו להוריד לי את הבאן.

בכול מקרה אין לי מצב רוח לחטוף עוד השעיה לחודש אז אני אקצר את דבריי,בנתיים רוב התגובות שראיתי בתראד מראות על גזענות וחוסר ידע בנושא.

אני למשל נולדתי בארץ אך הורי עלו מברית המועצות,לשניהם יש תואר(לאבא שלי יש תואר שני),רוב בני המשפחה שלי שירתו בקרבי וכרגע עורכי-דין.

אבל תמיד יהיה הבן אדם שיגיד הא הנה זה הרוסי הזה לקח לי את העבודה(בוא נשכח לרגע את העובדה שה"רוסי" שלקח לו את העבודה כרגע עובד כרופא ומציל את חיו של מישהו,והבן אדם שאמר את הערה הטיפשית כנראה מכר עגבניות בשוק.)

מאוד מעניין שזה נראה כאילו חצי מהפורום ישן במהלך שיעורי היסטוריה,העליה הראשונה באה בעיקר מרוסיה,גרמניה,רובם באו על מנת ללמוד תורה ולפתח את מדינת ישראל,אנשים משכילים,בעלי מלאכה\חנויות,מהמעמד הביינוני,והקימו את הארצות.

אני אקח לדוגמא את חדרה העיר שאני כרגע מתגורר בה.

את רוב האדמות קנו הרוסים על מנת לפתח את הארץ,הם שילמו בכספם וקנו את האדמות מידי הערבים.

אחרי זה שהגיע העליה השניה(מארצות אירופה עוד פעם,רוסיה בעיקר) שהיו בעיקר צעירים,חזקים,בעלי רצון עז לפתח את הארץ,ציונים.

הדברים התחילו לזוז כי סוף סוף היו עוד אנשים שעבדו בחקלאות ופיתחו את הארץ אפילו יותר מהר.

ואז בשנת 1949(תסלחו לי אם אני טועה אבל את הבגרות שלי בהיסטוריה כבר עשיתי) הביעו לארץ את העליה התימנית,ואז איך שהוא הם הרגישו יותר עליונים מאשר האנשים שפיתחו את הארץ,וביישבו את הביצות שהיו כאן והכשירו את האדמה לחקלאות.

אני לא אומר שכולם ככה,יש לי הרבה חברים מכול העדות,מרוקאים,תימנים,טריפולטאים,אבל זה מוזר שהם מרגישים יותר עליונים ממיקמי מדינת ישראל,שהיו בחלקם הנרחב רוסים.

אני אומר שכולם צריכים להיות שווים,ואני לא אוהב לשמוע הערות כמו רוסי מסריח,תימני מסריח או כול הערה אחרת,אני בכלל לא נראה כמו רוסי,אבל אני שונא לשמוע אמרות גזענות.

ההורים שלי באו לארץ בשנות ה80` העליות גם של שנות ה90 היו עליות מצויינות של יהודי אמיתיים(ברובם) אך בעליה האחרונה היו גם את הטינופת שהרגישו שישראל זה פשוט תחנת זינוק למאפיה הרוסית,קווקאזית...

חוץ מזה שלא נשכח שהקוואקזים הם מהווים חלק נרחב באלימות ואני אישית ראיתי שיותר קווקאזים רבים בבתי ההספר רבים מאשר רוסים.

וחוץ מזה נעזוב לרגע את העליה האיתיות שלא כתבתי עליה כלום(למרות שיש הרבה דברים לכתוב על זה לכול צד...).

אלו היו 90 שניות על העליות ומורשת ארץ ישראל.

---

אגב הזה שאמר שהוא שונא רוסים בגלל שהם לא נלחמים למען ארץ ישראל,אז חמודי רוב הרוסים משרתים ביחידות קרביות,אז תסתכל טוב על הדברים לפני שאתה פותח את הפה ומדבר שטויות.

אגב עוד משהו קטן,דווקא במלחמת השיחרור חלק גדול(אם לא עצום) של הנלחמים היו מהעליות הרוסיות ;)

אז בעצם בזכות הרוסים אנחנו פה.

פורסם

עם כל הכבוד לרוסים (לא שיש כזה הרבה אבל יש קצת) ובלי שום כבוד לערסים (אין בכלל) זה המנטליות של רוב הרוסים וזה בד

כרגע חזרתי מהשעיה של חודשיים כמעט כי שכחו להוריד לי את הבאן.

בכול מקרה אין לי מצב רוח לחטוף עוד השעיה לחודש אז אני אקצר את דבריי

שמת לב בכלל כמה כתבת?...

וזה שאומרים רוסי מסריח שמע זה לא דעות זה עובדות... כמו שפרסים קמצנים ומרוקאים עצבנים וכל זה...

ואל תגידו זה שאחד לא שם דאורדורנט אז זה לא אומר...

יש רוב קובע... לפי סטטיסטיקה שערכתי בבצפר..

פורסם

תרגע בחור....חוץ מזה...

אני רוסי...

אתה רוסי...אתה מסריח? טוב שאתה מודע לזה :P

נ.ב כן אני רוסי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים