עבור לתוכן

מישהו ראה בחדשות את המכות במסיבה של הסטונדטים ? (יש קישור לסרטון)

Featured Replies

פורסם

מי אמר לך שהם לא יהודים ?

תפסיקו עם הקטע הזה של מי שמתנהג ככה הוא בטח גוי נאצי, או ערבי...

גם ערבים לא הולכים סתם מכות כמו שיהודים נוצרים הודים בודהיסטים ולא יודע מה עוד בא לך לדחוף שם לא הולכים סתם מכות...

מדובר בערסים, ולא משנה המוצא שלהם, חרא של אנשים...

:xyxthumbs:

• תגובות 76
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי אמר לך שהם לא יהודים ?

תפסיקו עם הקטע הזה של מי שמתנהג ככה הוא בטח גוי נאצי, או ערבי...

גם ערבים לא הולכים סתם מכות כמו שיהודים נוצרים הודים בודהיסטים ולא יודע מה עוד בא לך לדחוף שם לא הולכים סתם מכות...

מדובר בערסים, ולא משנה המוצא שלהם, חרא של אנשים...

[ltr]so true...[/ltr]

פורסם

אני עדיין לא מבין איך הם נכנסו, מה עם הסלקציה שם ? (לא בגלל שהם רוסים חס וחלילה.)

אבל אמורים להכניס רק סטודנטים לשם, אין סלקציה בכניסה? :nixweiss:

חוץ מזה, כאלו אנשים אתה רואה על הפנים שלהם שהם באו לריב מכות , קצת סלקציה לא הייתה מזיקה.

אני בניגוד לכמה אנשים שחושבים כאן שזה היה עם סיבה, אני חושב שלא. הם באו לריב מכות, לא יותר מזה.

:-\

פורסם

אני בניגוד לכמה אנשים שחושבים כאן שזה היה עם סיבה, אני חושב שלא. הם באו לריב מכות, לא יותר מזה.

כמו כל הקטטות שרוסים מעורבים בהם...

פורסם

רוסי מטומטם מפגר,איזה מתלהב חושב שהוא רוקי או משהו,זה טיפוס שיגמור בכלא,אין עתיד... :bash:

פורסם

אני עדיין לא מבין איך הם נכנסו, מה עם הסלקציה שם ? (לא בגלל שהם רוסים חס וחלילה.)

אבל אמורים להכניס רק סטודנטים לשם, אין סלקציה בכניסה? :nixweiss:

חוץ מזה, כאלו אנשים אתה רואה על הפנים שלהם שהם באו לריב מכות , קצת סלקציה לא הייתה מזיקה.

ממממ... לא

סטודנט נכנס בזול, איש רגיל משלם איזה 70 שקל

פורסם

אםך כבר מדברים בעניין, מישהו בא היום ליום הסטודנטים במכללה למנהל בראשון?

פורסם

לא קשור ערסים\רוסים\ערבים ! גם לא אלכוהול זה אנשים עם נורמות התנהגות שונות לגמרי ממה שרובכם מכירים . ותאמינו לי שיצא לי להכיר כמה כאלה ואני אומר לכם בפרוש שיש כאלה שמחפשים מכות , צריך רק את הסיבה הכי קטנה ואז זה מתחיל

פורסם

כוס עמק ערס! לי נראה שהם לא היו שם במקרה, זה די בטוח... הייתה להם סיבה לבוא לשם. האמת היא, יש מצב שהם עוד יחסית "בסדר" לעומת הבחור (או הבחורים) שהרביצו להם... זה תמיד נקמות כאלה, ככה זה הולך לפחות אצלי בבי"ס. פעם אחת אני זוכר שהייתי על האוטובוס בדרך הביתה וירדתי מהאוטובוס, קיצר אחרי דקה אני מסתובב סתם אחורה ורואה שהאוטובוס לא זז.. אני כזה "What the fuck?!" ואז אני מסתכל פנימה ורואה רוסים ומרוקאים מהבי"ס שלי הולכים מכות.. אחרי חצי דקה אחד הרוסים הגדולים יצא והלך להביא מקל וחזר עם המקל... הוא לא חזר פנימה לאוטובוס אבל סימן לאחד המרוקאים עם היד שהוא יהרוג אותו. אחרי שבוע אני יוצא מבי"ס, ורואה את הרוסי הזה יושב בדשא, ולידו משהו כמו 20 רוסים, כל אחד יותר גדול מהשני (רציני)! ממש ג'אברים אחד אחד... אז אני רואה בקצה השני של החצר את המרוקאים יושבים, משהו כמו 10 מרוקאים קטנים/בינוניים (כנראה עם פה גדול אבל)... בסוף לא קרה כלום, אבל רק שתבינו שזה הכל נקמות.

בכל מקרה זה מסוג הדברים שממש מטרידים אותי, פאק, ממש מסריט הקטע הזה.. וזה קורה לא מעט בבי"ס שלי.

אם אתם חושבים שאפשר לעשות משהו שישנה את האופי/גישה של הרוסים האלה שהרביצו אז אתם טועים, הרי ראיתם שאח"כ הם גם נשארו לרקוד! זה צחוק מבחינתם, הם לא מתייחסים לזה רצינות אפילו.. זה כאילו נגמר, אפילו בילוי בשבילהם.. זה באמת ככה, ואני רואה את זה יום יום אצל אנשים שאני מכיר.

הדבר היחיד שמשנה את האנשים האלה זה הצבא... מאוד עצוב לי להגיד, אבל בדרך כלל חבר'ה כאלה ("רוצחים") הולכים לקרבי ושם הם מקבלים קצת תפיסת עולם שונה, או שלא.

בכל מקרה אין מה לעשות... אולי פשוט להתרחק ממועדונים, או להגיע לשם עם לפחות גז מדמיע.

פורסם

צריך לפטר את כל השוטרים השמנים האלה,

הם לא עושים כלום חוץ מלאכול.

צריכים להביא לשוטר כדורים לאקדח לשיתוק... שירה בהם בלי רחמים.

אבל אם הוא היה הורג אותם, המדינה הייתה אוסרת אותו על רצח קטין תמים...

הרוסים שעלו מ-2000 נהיו ממש אלימים, וגם משתכ?רים בכיף.

אצלנו בבי"ס הם מאוד אלימים (מהפנימיה), מביאים אולרים לפעמים לב"ס.

שוטרים נהיו פחדנים? או שזה תמיד היה ככה?

שמנים...

פורסם

מתחשק לי שכאלו אנשים יתחילו להכניס מכות לאיזה אחד שאבא שלו מאפיונר, ואז ניראה אותם גברים ... :silly:

ירצפו עליהם משהו משהו ! :hi:

או שהם התעסקו עם איזה אחד גורילה שיעשה מהם גיבץ'

פורסם

צריך לפטר את כל השוטרים השמנים האלה,

הם לא עושים כלום חוץ מלאכול.

צריכים להביא לשוטר כדורים לאקדח לשיתוק... שירה בהם בלי רחמים.

אבל אם הוא היה הורג אותם, המדינה הייתה אוסרת אותו על רצח קטין תמים...

הרוסים שעלו מ-2000 נהיו ממש אלימים, וגם משתכ?רים בכיף.

אצלנו בבי"ס הם מאוד אלימים (מהפנימיה), מביאים אולרים לפעמים לב"ס.

שוטרים נהיו פחדנים? או שזה תמיד היה ככה?

שמנים...

הדבר האחרון שהשוטר העגל הזה רצה לעשות זה להתערב........... :kopfpatsch:

הוא אומר לעצמו:"מה יש לי להסתבך עכשיו עם רוסים,באתי לעשות את המשמרת שלי לקבל את הכסף וללכת הבייתה ,מה אני צריך את זה ?"

ואת התופעה הזאת צריך למגר במדינה שלנו........אישית אם הייתי שוטר הייתי מוציא תאקדח ואם היו מתקרבים ואפילו מתחילים לגעת בי יוןרה לאחד מהם בראש בלי רחמים כמו שכל שוטר צריך לעשות.........אבל מה לעשות שיש שוטרים עגלות במדינה שלנו שלא אכפת להם בכלל מה הולך במועדונים הם רק "מפרידים" אחרי שכבר הביאו מכות למישהו .......ו :bash:

פורסם

כוס עמק ערס! לי נראה שהם לא היו שם במקרה, זה די בטוח... הייתה להם סיבה לבוא לשם. האמת היא, יש מצב שהם עוד יחסית "בסדר" לעומת הבחור (או הבחורים) שהרביצו להם... זה תמיד נקמות כאלה, ככה זה הולך לפחות אצלי בבי"ס. פעם אחת אני זוכר שהייתי על האוטובוס בדרך הביתה וירדתי מהאוטובוס, קיצר אחרי דקה אני מסתובב סתם אחורה ורואה שהאוטובוס לא זז.. אני כזה "What the fuck?!" ואז אני מסתכל פנימה ורואה רוסים ומרוקאים מהבי"ס שלי הולכים מכות.. אחרי חצי דקה אחד הרוסים הגדולים יצא והלך להביא מקל וחזר עם המקל... הוא לא חזר פנימה לאוטובוס אבל סימן לאחד המרוקאים עם היד שהוא יהרוג אותו. אחרי שבוע אני יוצא מבי"ס, ורואה את הרוסי הזה יושב בדשא, ולידו משהו כמו 20 רוסים, כל אחד יותר גדול מהשני (רציני)! ממש ג'אברים אחד אחד... אז אני רואה בקצה השני של החצר את המרוקאים יושבים, משהו כמו 10 מרוקאים קטנים/בינוניים (כנראה עם פה גדול אבל)... בסוף לא קרה כלום, אבל רק שתבינו שזה הכל נקמות.

בכל מקרה זה מסוג הדברים שממש מטרידים אותי, פאק, ממש מסריט הקטע הזה.. וזה קורה לא מעט בבי"ס שלי.

אם אתם חושבים שאפשר לעשות משהו שישנה את האופי/גישה של הרוסים האלה שהרביצו אז אתם טועים, הרי ראיתם שאח"כ הם גם נשארו לרקוד! זה צחוק מבחינתם, הם לא מתייחסים לזה רצינות אפילו.. זה כאילו נגמר, אפילו בילוי בשבילהם.. זה באמת ככה, ואני רואה את זה יום יום אצל אנשים שאני מכיר.

הדבר היחיד שמשנה את האנשים האלה זה הצבא... מאוד עצוב לי להגיד, אבל בדרך כלל חבר'ה כאלה ("רוצחים") הולכים לקרבי ושם הם מקבלים קצת תפיסת עולם שונה, או שלא.

בכל מקרה אין מה לעשות... אולי פשוט להתרחק ממועדונים, או להגיע לשם עם לפחות גז מדמיע.

רוסים בארץ אוכלים סרט שהם כמו הרוסים ברוסיה וכל המאפיות הרוסיות האלה...

חושבים שהם יכולים הרביץ לכל מי שמתחשק להם...

ויש אנשים שהם לא פראיירים ( ערסים) והם מגיבים להם!... ככה שיראו שהם לא מה שהם חושבים... (שלא תחשבו שאני תומך בהם בגלל שאני אחד מהם!)

ומה לעשות זה מה שהרוסים הביאו איתם מרוסיה...

זה וונדליזם ועוד כמה דברים שאני לא רוצה לציין כדיי להשמע גזעני מידיי...(אפילו שהם נכונים)

פורסם

מה הקשר!?מה אתם מישיכם את זה לרוסים?ישר ראו שהם רוסים אומרים כל הרוסים חושבים שהם במאפיה..

זה לא שהרוסים חראות זה פשוט הילדים האלה חראות וזה הכל..

ומה אתם תופסים מזה..מה שקר הפה קורא כימעט כל שבוע במועדנים או במפגשים ותאמינו לי זה סוג האנשים שפשוט מטורפים על מכות לא משנה מה יקרה ירצו לריב מכות לא קשור למוצא לא קשור לשיכור לא קשור לכלום..

פורסם
  • מחבר
כמו כל הקטטות שרוסים מעורבים בהם...

רוסים בארץ אוכלים סרט שהם כמו הרוסים ברוסיה וכל המאפיות הרוסיות האלה...

חושבים שהם יכולים הרביץ לכל מי שמתחשק להם...

ויש אנשים שהם לא פראיירים ( ערסים) והם מגיבים להם!... ככה שיראו שהם לא מה שהם חושבים... (שלא תחשבו שאני תומך בהם בגלל שאני אחד מהם!)

ומה לעשות זה מה שהרוסים הביאו איתם מרוסיה...

זה וונדליזם ועוד כמה דברים שאני לא רוצה לציין כדיי להשמע גזעני מידיי...(אפילו שהם נכונים)

בכלל לא. רק אל תשכח שהם לקחו להורים שלך את העבודה, הפכו את רחובות לזירות קרב, בגללם הנוער הישראלי הדרדר, הזנות

גדלה ובגלל ששכולם הם ימניים אין לנו עדיין שלום. חחח מה אנחנו צריכים אותם פה ? יאללה לים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים