פורסם 2005 במאי 1820 שנים נכנסתי לאתר של iRiver http://www.iriveramerica.com/support/hd/h300.aspxוכפי שאתם יכולים לראות כתוב שם No updates necessary, H300's are currently shipping with the most recent firmware availableאבל ראיתי שבאתר הזה בחלק של ההורדות יש כבר עדכון בעברית של גרסה 1.27v המבוססת על הגירסה 1.27v הרשמית.רציתי לדעת מאיפה מגיעות הגירסאות הרשמיות אם באתר של iRiver עדיין אין שום עדכון?
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר הבנתי את הבעיה.מסתבר שב- H300 האמריקאי אין עדכונים. יש לאמריקאים בעיות עם זכויות יוצרים לכן הם לא מוסיפים עדכונים באתר שלהם www.iriveramerica.com אבל לגרסה האירופאית יש עדכונים רשמיים מהאתר www.iRiver.com ועליהם מתבסס העדכון בעברית.איזה באסה :'( יש לי את הנגן מארה"ב אז אני לא יכול להתקין את העדכונים של הנגן האירופאי הם כותבים באתר שהוא לא מתאים.
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אם כותבים שזה לא מתאים אז לא מתקינים..? תתקין אל תפחד - מניסיון גם האירופאי וגם הקוריאני עובד על המכשיר האמריקאי.
פורסם 2005 במאי 2320 שנים מחבר כבר בדקתי את העניין. זה נכון שאפשר להתקין את העדכונים האירופאים והקוריאנים על הנגן האמריקאי אבל אז מעבדים את היכולת לנגן קבצים עם זכויות יוצרים לתמידלא שאני מתכוון לקנות קבצי מוזיקה בקרוב אבל עדיין זה לתמיד אז אני בנתיים קצת מפחד.
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר קראתי את זה איפשהו באינטרנט. כנראה שכדי לנגן קבצים מוגנים צריך קוד אישי והקוד הזה מוכנס לתוך ה firmware של הגירסה האמריקאית לכן אתה לא יכול לעדכן אותו ואם אתה כן אז הקוד נמחק ואי אפשר לשחזר אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.