פורסם 2005 במאי 1720 שנים שלום לכל המומחים... כל תוכנות האינטרנט שלי לא מתחברות לרשתות שלהן! לא ציינתי את שם התוכנה בכותרת כי יש כל כך הרבה מהן.... קאזה ביטורנט אימיול שראזה.... הורדתי את הפיירוול של ווינדוס (SP2) ואין לי מושג מה עוד לעשות.. זה כבר ככה מאז שקיבלתי את המחשב החדש כלומר על המחשב הזה עוד לא יצא להוריד כלום.... אבל הגלישה עצמה והורדה דרך דפדפן עובדים מצויין... יש לי ראוטר של ECI B-FOCUS 312+ ואיפשרתי בו UPNP וגם פעם ניסיתי להוריד גם בו את הפיירוול ועדיין כלום! בבקשה תעזרו לי...
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר אז זאת הבעיה??? הUPNP??? אני חושב שיש עוד משהו חוץ מזה אני פשוט מתקשה להאמיןשבגלל זה כל כך הרבה תוכנות לא מתחברות לי...
פורסם 2005 במאי 1720 שנים תנסה להשתמש באופן זמני בחייגן (ולא כראוטר)אם עדיין יש בעיה זאת תוכנה צד שלישי שמגבליה אותךאם הבעיה נפתרה, לא פתחת נכון את הפורטים
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר אני עוד לפני זה התחברתי באמצעות חייגן וגם בזמנו הייתה לי את הבעיה..אבל אתה יודע אולי איזה תוכנות יכולות להגביל אותי???יש לי אנטיוירוס קספרסקי אבל גם בלעדיו לא הצלחתי להתחבר...זו התוכנה היחידה שאני יכול לחשוב עליה...
פורסם 2005 במאי 1820 שנים נגעת אולי בServices אולי ביטלת איזה שירות שמונע מהתוכנות האלה להתחבר או זאת בעיה עם הספק
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר הפיירוולים של של כרטיסי הרשת את כולם הורדתי...וניסיתי כבר בעבר להחליף בין שניהם...לא עובד.הספק אני לא ממש מבין איך זה יכול להשפיע ובSERVICESלא נגעתי אבל אם תאמר לי למה אתה מתכוון אני אוכל לבודק אםזה מופעל.....
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר אולי זה יעזור הודעת השיגאה של ביטורנט:Couldn't find an available port to listen on
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.