עבור לתוכן

צריך המלצה למשחקי fps טובים ברשת במיוחד עם deathmach טוב

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים?? על איזה משחקי fps אתם הכי ממליצים ברשת? רצוי deathmach ורק משחקים שלא צריך בשבילהם סריאל מקורי ;)

תודה לעוזרים

פורסם

ווארזר טיפש...

תפסיק להתעלק על חברות משחקים ותקנה באמת את מה שאתה משחק בו!

50 ש"ח = unreal tornument game of the year edition

שווה כל שקל!

פורסם

לא יודע לגבי הdeathmach אבל זה משחק בסט- אמריקן ארמי, ואל תדאג זה חינם מהאתר.. :xyxthumbs:

פורסם

לאמריקס ארמי יצא אתמול גרסא חדשה 2.4 עם מנוע אנריל 2004 והוא בחינם להורדה והוא בחינם!

www.americasarmy.com

פורסם

:)

אני חוזר לשחק במשחק, אחרי פרישה של...שנה בערך.

הוא פשוט הכי טוב שיש.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים...אבל פעם אני זוכר שהורדתי AA מזמן עוד כשזה יצא נראה לי וזה היה משעמם כי זה לא אקשן טהור זה טקטיקה יותר והכול לא? אין שמה deathmatch של יריות נטו? כי זה מה שאני מחפש למשחקי רשת לפי דעתי טקטיקה זה לסינגל לא למולטי אם אפשר המלצות לעוד משחקים אני ישמח ;D

פורסם

תודה אנשים...אבל פעם אני זוכר שהורדתי AA מזמן עוד כשזה יצא נראה לי וזה היה משעמם כי זה לא אקשן טהור זה טקטיקה יותר והכול לא? אין שמה deathmatch של יריות נטו? כי זה מה שאני מחפש למשחקי רשת לפי דעתי טקטיקה זה לסינגל לא למולטי אם אפשר המלצות לעוד משחקים אני ישמח ;D

אהבתי את הDM של COD, לא חבילת ההרחבה, כי היא עם טנקים וזה קצת הורס.
פורסם
  • מחבר

מה עם SOF2? עדיין יש קהילה נורמאלית עם מספיק אנשים? או שהכול שומם שמה כבר? ומה העדכון האחרון שלו אם מישו יודע

פורסם

אם אתה רוצה עוד משחק שבא בחינם ויש לו קהילה גם בארץ.

תוריד את וולפנשטיין החדש (מצטער, אני לא זוכר את השם), זה משחק רק עם מולטיפלייר של מדינות הציר נגד בעלות הברית ב3 זירות קרב של מלחמת העולם ה2, ובכל זירת קרב יש 3 מפות.

משחק ממש טוב.

פורסם

אם אתה רוצה עוד משחק שבא בחינם ויש לו קהילה גם בארץ.

תוריד את וולפנשטיין החדש (מצטער, אני לא זוכר את השם), זה משחק רק עם מולטיפלייר של מדינות הציר נגד בעלות הברית ב3 זירות קרב של מלחמת העולם ה2, ובכל זירת קרב יש 3 מפות.

משחק ממש טוב.

Enemy Territory...

אכן משחק שולט.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל אני לא ממש אוהב et אני מעדיף משחקים בסגנון של SOF2 וHL2 deathmach ברשת יש למישהו הצאות?

פורסם

כ"כ קשה לך להוציא 50 שקל על אנריל טורנומנט או על קוויק3?

שהם ללא ספק משחקי הדת'-מאץ' הכי טובים.

פורסם

UnrealTournament2004 - ממולץ, משחק רשת אינטנסיבי ומצויין. (100-150 שקל)

CounterStrike - מומלץ גם כן, קל יותר לשליטה מUT2004 ונפוץ מאוד בארץ ובעולם. (נלווה למשחק Half Life הראשון, 50-100 שקל)

ConditionZero - הקהילה הישראלית של המשחק הזה זוועתית, אבל אם אתה מצוייד בחיבור אינטרנט מהיר - בסרברים אירופאים המשחק הרבה יותר טובה וכיפית. (100 שקל)

CounterStrike:Source - אני אישית שונא את המשחק, ופרט לזה שהוא דורש חיבור מהיר ומחשב חזק במיוחד, רובי פיקות וטרוריסטים גיבנים לא עושים לי את זה, למרות שהוא מאוד אהוד בישראל. (נלווה למשחק Half Life השני, 200 שקל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים