פורסם 2005 במאי 1720 שנים מה המצב אנשים?? על איזה משחקי fps אתם הכי ממליצים ברשת? רצוי deathmach ורק משחקים שלא צריך בשבילהם סריאל מקורי תודה לעוזרים
פורסם 2005 במאי 1720 שנים ווארזר טיפש...תפסיק להתעלק על חברות משחקים ותקנה באמת את מה שאתה משחק בו!50 ש"ח = unreal tornument game of the year editionשווה כל שקל!
פורסם 2005 במאי 1720 שנים לא יודע לגבי הdeathmach אבל זה משחק בסט- אמריקן ארמי, ואל תדאג זה חינם מהאתר..
פורסם 2005 במאי 1720 שנים לאמריקס ארמי יצא אתמול גרסא חדשה 2.4 עם מנוע אנריל 2004 והוא בחינם להורדה והוא בחינם!www.americasarmy.com
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר תודה אנשים...אבל פעם אני זוכר שהורדתי AA מזמן עוד כשזה יצא נראה לי וזה היה משעמם כי זה לא אקשן טהור זה טקטיקה יותר והכול לא? אין שמה deathmatch של יריות נטו? כי זה מה שאני מחפש למשחקי רשת לפי דעתי טקטיקה זה לסינגל לא למולטי אם אפשר המלצות לעוד משחקים אני ישמח ;D
פורסם 2005 במאי 1820 שנים תודה אנשים...אבל פעם אני זוכר שהורדתי AA מזמן עוד כשזה יצא נראה לי וזה היה משעמם כי זה לא אקשן טהור זה טקטיקה יותר והכול לא? אין שמה deathmatch של יריות נטו? כי זה מה שאני מחפש למשחקי רשת לפי דעתי טקטיקה זה לסינגל לא למולטי אם אפשר המלצות לעוד משחקים אני ישמח ;D אהבתי את הDM של COD, לא חבילת ההרחבה, כי היא עם טנקים וזה קצת הורס.
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר מה עם SOF2? עדיין יש קהילה נורמאלית עם מספיק אנשים? או שהכול שומם שמה כבר? ומה העדכון האחרון שלו אם מישו יודע
פורסם 2005 במאי 1820 שנים אם אתה רוצה עוד משחק שבא בחינם ויש לו קהילה גם בארץ.תוריד את וולפנשטיין החדש (מצטער, אני לא זוכר את השם), זה משחק רק עם מולטיפלייר של מדינות הציר נגד בעלות הברית ב3 זירות קרב של מלחמת העולם ה2, ובכל זירת קרב יש 3 מפות.משחק ממש טוב.
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אם אתה רוצה עוד משחק שבא בחינם ויש לו קהילה גם בארץ.תוריד את וולפנשטיין החדש (מצטער, אני לא זוכר את השם), זה משחק רק עם מולטיפלייר של מדינות הציר נגד בעלות הברית ב3 זירות קרב של מלחמת העולם ה2, ובכל זירת קרב יש 3 מפות.משחק ממש טוב.Enemy Territory...אכן משחק שולט.
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מחבר תודה אבל אני לא ממש אוהב et אני מעדיף משחקים בסגנון של SOF2 וHL2 deathmach ברשת יש למישהו הצאות?
פורסם 2005 במאי 1920 שנים כ"כ קשה לך להוציא 50 שקל על אנריל טורנומנט או על קוויק3?שהם ללא ספק משחקי הדת'-מאץ' הכי טובים.
פורסם 2005 במאי 1920 שנים UnrealTournament2004 - ממולץ, משחק רשת אינטנסיבי ומצויין. (100-150 שקל)CounterStrike - מומלץ גם כן, קל יותר לשליטה מUT2004 ונפוץ מאוד בארץ ובעולם. (נלווה למשחק Half Life הראשון, 50-100 שקל)ConditionZero - הקהילה הישראלית של המשחק הזה זוועתית, אבל אם אתה מצוייד בחיבור אינטרנט מהיר - בסרברים אירופאים המשחק הרבה יותר טובה וכיפית. (100 שקל)CounterStrike:Source - אני אישית שונא את המשחק, ופרט לזה שהוא דורש חיבור מהיר ומחשב חזק במיוחד, רובי פיקות וטרוריסטים גיבנים לא עושים לי את זה, למרות שהוא מאוד אהוד בישראל. (נלווה למשחק Half Life השני, 200 שקל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.