עבור לתוכן

מה תעשה/מתכנן לעשות בצבא ?

Featured Replies

פורסם

תודה מקווה שבאמת תהיה לי החלמה טובה ומהירה

אני כניראה לא יהיה בבית יומיים

הניתוח עצמו זה החלפת רצועה בברך

הרופא שלי אמר לי שאם אני שוקל ניתוח אז שאני יידע שזה מוריד ל-64 אבל עכשיו אתם אומרים שיכול גם להיות 97

טוב נחייה וניראה והעיקר שיהיה בסדר

• תגובות 162
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קרבי זה הכי אחי...אבל עד שזה פוגע בבריאות. אם אתה חש כאבים ברגליך או אי נוחות מסויימת רצוי מאוד שלא תלך לקרבי כי אח"כ הרגל שלך יכולה להדפק ,יש הרבה תפקידים אחרים שיכולים לעניין אותך בצבא ואל תשכח בריאות זה הכי אחי.

פורסם

בראיון של י"א המראיינת אמרה לי שאני בחור מאוד איכותי.

והשנה שהייתי בלשכת גיוס בגלל בעיות עם הדחיית גיוס(התקשרו אלי יום בהיר ואמרו לי שהייתי צריך להתייצב) אז הייתי אצל הקצינת גיוס הראשית (רב סרן) והיא אמרה שלפי הנתונים במחשב אני בחור מאוד איכותי.

אם מישהו יודע בערך מה הקב"א שלי אני ישמח מאוד.

הצבא צריך אנשים איכותיים גם בקרבי ולכן יכול להיות שיש לך קב"א גבוה ואתה תזומן לקרבי בגלל שהצבא מכין את הקצינים כבר מעכשיו.

המפקד שיוליך את החיילים בשטח אש רצוי מאוד שהוא יהיה איכותי ורציני.

יש לך 52+, ליותר פרטים פנה לפרוטקציות

פורסם

יש פה מישהו שיוכל לספק לי פרוטקציות????

צריך רק איזה פקיד מהלשכת גיוס.

הודעות פרטיות יתקבלו בברכה.

פורסם

אני אמנם רק ח', ועוד הרבה שנים יש לי עד הצבא, אבל נראה לי שאני אנסה תלפיות (כמובן שאני אכשל, אבל רק לדעת שניסיתי), ואחרי זה אנסה מודיעין משו..

אם יזמנו אותי לסיירת מטכל או משו בסגנון - בשמחה, למה לא?

פורסם

:lol:

ועל כך נאמר: אל תקפוץ מעל לפופיק ;)

פורסם

חחח כן, זה באמת קצת חלומי, אבל שאלתם מה אני מתכנן, לא מה אני אהיה (ואם זו השאלה - בטח איזה ג'ובניק).

פורסם

אתם גם עוד צעיר

יש לך עוד הרבה זמן לחשוב על זה

פורסם

יותר נכון נאמר: אתה פאקינג כיתה ח' מה אתה חושב על זה בכלל עכשיו?

פורסם

ועד הרבההההההההה פעמים לשנות את הדעה שלך

לפני שנה הדבר הכי חשוב לי היה לקבל ציון טוב בפסיכומטרי כדי שאני אצלח להתקבל לעתודה ולא אצטרך להיות בתפקיד קרבי מפחיד, עכשיו אני הולך להתגייס למסלול שאם אני אעבור אותו אני הולך להיות קצין קרבי באחד מגדודי החי"ר או אג"ם (והפסיכו היה סבבה, אם חשבתם שזה הסיבה).

פורסם

יותר נכון נאמר: אתה פאקינג כיתה ח' מה אתה חושב על זה בכלל עכשיו?

חחח כולם אומרים לי את זה. ^_^

תאמת, לא יודע למה אני חושב על זה עכשיו.

אבל עדיף לתכנן את זה עכשיו, מאשר לתכנן את זה בגיל 17... כדי שאני אדע בדיוק לאיזו רמה אני צריך להגיע, כמה להשקיע, אילו מגמות לקחת, וכו' וכו'... לא?

פורסם

תמיד תשאף ליותר, בלי קשר לעתיד!

ותנצל את הזמן שלך לדברים יותר טובים מלחשוב על הצבא... אין לך מושג כמה אני מצטער על הזמן שביזבזתי החטיבה :-\

פורסם

גם אני הייתי חוזר בכיף לכיתה ח

פורסם

חחח כולם אומרים לי את זה. ^_^

תאמת, לא יודע למה אני חושב על זה עכשיו.

אבל עדיף לתכנן את זה עכשיו, מאשר לתכנן את זה בגיל 17... כדי שאני אדע בדיוק לאיזו רמה אני צריך להגיע, כמה להשקיע, אילו מגמות לקחת, וכו' וכו'... לא?

:o :o :o :o :o :o :o

אתה תלמד מקצוע מסויים רק בשביל הצבא?

אם אתה עושה משהו תעשה בשביל עצמך לא בשביל הצבא, ותחבר מה שאתה רוצה לא מה שצריך כדי להגיע להנדסת א-ביוגנזה שאליה נוח להתקבל

פורסם

:o :o :o :o :o :o :o

אתה תלמד מקצוע מסויים רק בשביל הצבא?

אם אתה עושה משהו תעשה בשביל עצמך לא בשביל הצבא, ותחבר מה שאתה רוצה לא מה שצריך כדי להגיע להנדסת א-ביוגנזה שאליה נוח להתקבל

למען האמת, אני בונה על טכ"ם, ככה שאני מקווה שאני אהיה בעל כישורים נרחבים.

וגם אם לא - אני אלך לפיסיקה/מחשבים (בתקווה).

ולהפך, אם לא שמת לב, אני רוצה להתקבל למקומות שלא רק לא נוח להתקבל אליהם, אלא מאד קשה.

ואני לא מבזבז זמן (טוב, בעצם כן. אבל על זה אני חושב - מה לעשות... =\).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים