עבור לתוכן

מה תעשה/מתכנן לעשות בצבא ?

Featured Replies

פורסם

משהו יודע?

אתה יודע שזאת נחשבת הקפצה ::)

• תגובות 162
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי במבחנים למודיעין לא התקבלתי אחרי זה הייתי ב ממר"ם וגם לא התקבלתי אפילו להיות נהג צבאי לא הביאו לי חחח ויש לי פרופיל 82 וקבא הכי גבוה :pissed: אין לי מושג אני רוצה ללכת לחייל הים או משהו אבל אין הרבה סיכוי

פורסם

אם אתה 82 אתה יכול להגיע לחובלים, סטי"לים או צוללות

בעצם חוץ משייטת אני לא יודע מה אתה לא יכול לעשות בחיל הים

וכמו שכבר אמרו פה אל תתן לצבא להחליט בשבילך

אם אתה רוצה סטי"לים תתקשר אליהם ותבקש

פורסם

אני מעוניין לדעת את הקבא שלי.

עברתי מיונים לחובלים והייתי בגבוש חובלים(ולא עברתי),קיבלתי כמו כן זימון לתוכנית ברקים מהצבא .

האם משהו מכל זה יכול להעיד על הקב"א שלי????

בכל אופן אני ילך לקרבי כנראה למרות שמאוד קורץ לי תחום המחשבים....

בראיון של י"א המראיינת אמרה לי שאני בחור מאוד איכותי.

והשנה שהייתי בלשכת גיוס בגלל בעיות עם הדחיית גיוס(התקשרו אלי יום בהיר ואמרו לי שהייתי צריך להתייצב) אז הייתי אצל הקצינת גיוס הראשית (רב סרן) והיא אמרה שלפי הנתונים במחשב אני בחור מאוד איכותי.

אם מישהו יודע בערך מה הקב"א שלי אני ישמח מאוד.

הצבא צריך אנשים איכותיים גם בקרבי ולכן יכול להיות שיש לך קב"א גבוה ואתה תזומן לקרבי בגלל שהצבא מכין את הקצינים כבר מעכשיו.

המפקד שיוליך את החיילים בשטח אש רצוי מאוד שהוא יהיה איכותי ורציני.

יש לי חבר פרופיל 64 קב"א 55 עבר מבחני קבלה לממר"ם והתקבל, כל זאת ללא שום פרוטקציות אלא מכישוריו בלבד ביום הגיוס לקחו אותו למשטרה צבאית והוא פשוט לא הצליח לצאת משם גם פרוטקציות לא עזרו.

הוא שנה שלמה עושה בעיות ורוצה לצאת ולא הצליח חצי מהשנה הוא היה בגימלים......המפקדים שלו לא סובלים אותו.

אחרי שנה שלמה הייתה הקצאה אחת מתוך 100 חיילים לקצונה מהיחידה שלו והוא התקבל למרות שלא ביקש כל המאמצים של המפקדים למנוע את זה לא התקבלו וכל זאת מכיון שכבר מיום הגיוס המטרה של הצבא הייתה שהוא יהיה בקצונה במשטרה צבאית.

פורסם

רגע, הוא שונא את המשטרה הצבאית אבל הולך לחתום קבע לשנה כקצין? הוא איבד את הצפון לגמרי? הוא מודע לזה שכקצין יהייה לו הרבה יותר חרא לאכול, נכון? לדוגמא להתמודד עם חבר'ה כמוהו שעושים בעיות כל השירות רק כדי לצאת מישם ::)... הוא ממש לא היחיד...

אגב, זה נכון שממשטרה צבאית אי אפשר להתחמק גם אם לא מתפנים?

את הקב"א אתה יכול לגלות כמו כולם- דרך קשרים באיזה משרד בלישכת הגיוס/ בקו"ם...

לממר"ם אפשר להתקבל גם בלי פרוטקציות (אם אתה ממש טוב) אבל צריך ללחוץ אליהם... להתקשר כל כמה זמן ולברר אם אתה בפנים ושישלחו לך את הצו התייצבות לקורס...

פורסם

יש לי שאלה קטנה

כרגע חזרתי מתל השומר מסיכום פרופיל

נתנו לי 24 ל-3 חודשים(אני לפני ניתוח)

שאלתי את קצינת הרפואה שם איזה פרופיל יהיה לי אחריי הניתוח והיא אמרה שזה תלוי וזה יכול להיות מ-97 ועד 21(לא כשיר) תלוי בתוצאות הניתוח ואם יש מגבלות.

רציתי לדעת איך יכול להיות (בהנחה שהכל ילך פיקס) לי פרופיל 97 אחריי ניתוח בברך?

נשמע לי קצת הזוי...יכול להיות שהיא סתם מטומטמת או שיש משהו בדבריה....

פורסם

ניתוח נועד לתקן את הנזק... אם תחלים בצורה טובה אין סיבה שלא יהייה לך פרופיל גבוהה, אלא אם שמים לך פרוטזה ::)

פורסם

רגע, הוא שונא את המשטרה הצבאית אבל הולך לחתום קבע לשנה כקצין? הוא איבד את הצפון לגמרי? הוא מודע לזה שכקצין יהייה לו הרבה יותר חרא לאכול, נכון? לדוגמא להתמודד עם חבר'ה כמוהו שעושים בעיות כל השירות רק כדי לצאת מישם ::)... הוא ממש לא היחיד...

אגב, זה נכון שממשטרה צבאית אי אפשר להתחמק גם אם לא מתפנים?

המפקד שלו בא אליו והתחנן אליו שיגיד שהוא לא רוצה בגלל שיש הרבה אחרים שמאוד רוצים המפקד הזכיר לו את המשפט שהיה שגור בפיו "אני שונא את משטרה צבאית" חבר שלי אז הוא אמר למפקד אני לא רוצה להיות במשטרה צבאית אבל קצין במשטרה צבאית אני כן רוצה להיות. :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

ניתוח נועד לתקן את הנזק... אם תחלים בצורה טובה אין סיבה שלא יהייה לך פרופיל גבוהה

אבל חשבתי שניתוח מוריד פרופיל אוטומטית

פורסם

המפקד שלו בא אליו והתחנן אליו שיגיד שהוא לא רוצה בגלל שיש הרבה אחרים שמאוד רוצים המפקד הזכיר לו את המשפט שהיה שגור בפיו "אני שונא את משטרה צבאית" חבר שלי אז הוא אמר למפקד אני לא רוצה להיות במשטרה צבאית אבל קצין במשטרה צבאית אני כן רוצה להיות. :lol: :lol: :lol: :lol:

טוב, אז עכשו זה רישמי: החבר שלך לא שפוי... הוא יכול לצאת על 21!

אבל חשבתי שניתוח מוריד פרופיל אוטומטית

מוריד... אבל זה גם תלוי כמה זמן יעבור מהניתוח ועד החזרה/ תחילת השירות. בנאדם יכול לקבל פרופיל קרבי גם אם הייה לו סרטן (עד 5 שנים לפני הגיוס)...

פורסם

טוב, אז עכשו זה רישמי: החבר שלך לא שפוי... הוא יכול לצאת על 21!

מוריד... אבל זה גם תלוי כמה זמן יעבור מהניתוח ועד החזרה/ תחילת השירות. בנאדם יכול לקבל פרופיל קרבי גם אם הייה לו סרטן (עד 5 שנים לפני הגיוס)...

הוא עכשיו כבר נמצא בשלבים מתקדמים בקצונה ועבר את השלבים העיקריים כיום הוא בקשרים טובים עם המפקדים ולא עושה יותר בעיות ככל הנראה הוא יהיה עוד אחד ממפקדי צה"ל שאמורים לשמש לנו דוגמא... ;D

פורסם

ניתוח, תלוי איזה, מוריד פרופיל.

רוב הניתוחים מורידים פרופיל לחצי שנה, בין אם זה ניתוח לייזר או ניתוח פולשני.

יכול להיות שתהייה לך התאוששות מעולה (בעזרת השם) ואחרי חצי שנה תתפקד כמו לפני הפגיעה, ותהייה כשיר 100%, אז תבקש וועדת חריגים או משו ותקבל פרופיל 97 סופי.

פורסם

אני רוצה להציע לכל האנשים שרוצים לעשות פחות ולהגיע הביתה כמה שיותר מהר

תצאו מזה...זה רק יהרוס לכם את השירות

באמת תנסו לעשות משהו מעניין ולחשוב פחות על הבית...אפילו יומיות זה לא כזה טוב וסתם משביז

בכל מקרה אני כבר לא סדירניק ועוד 3 ימים יש לי ועדת מתנדבים ומשם אני מקווה להתקבל לגלי צהל

פורסם

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

הצלחה ביתוח !!! לכמה זמן תחסר לנו ??

עכשיו תראה אם יהיה לצא הספק הכי קל בזה שאתה לא כשיר לפרופיל מסויים הוא לא יסתכנו ויתנו לך את זה שמתחתיו !! כי לצבא אין כוח להתעסק עם תביעות וכוד כול מיני דרעק .......

ניתוח בברך רק אם ההחלמה שלך תהיה מעולה אתה תקבל 97 ........ זאתי ברך .... השאלה היא גם מה עושים לך שם ....!! זה הכי חושב להם יותר מאשר ניתוח בברך כי זה יכול להתחיל רק מניקוז מים ועד חס וחלילה החלפת פרק הברך ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים