עבור לתוכן

מה תעשה/מתכנן לעשות בצבא ?

Featured Replies

פורסם

לגבי השאלה על פרוייקט שחקים-

לא הבנת כי אתה לא אמור להבין, מן הסתם, כמו כל שאר הדברים בחמ"ן, המידע עליו לא רב (ומי שכן יודע, לא ממש מוסר, הגיוני).

שחקים זה אוסף של חמישה מסלולים שמופרדים למודיעניים ולטכנולוגיים.

לגבי תחומי העיסוק לא ממש אפשר לפרט, אבל הרבה מודיעין, וכל מה שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילה הזו.

• תגובות 162
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשום פנים ואופן אל תלך לחילוץ והצלה!!! זה חרא! ואל תאמין לכל הלוקשים שמאכילים את הצעירים בבקו"ם...

אני כבר פאקין שנתיים מנסה לסדר שאנשים לא יצאו מהצוותים של חילוץ והצלה על נפשי! :pissed:

אפילו הקצינים שם הולכים לקב"ן! :bash: זה בגלל שרוב החיים שלהם הם פשוט עושים שמירות...

וזה ממש לא קל להתקבל בתור כלבן... אחד מתוך 100 שרוצים הבאמת הולך לשם...

וחוץ מזה שתחשבו על זה שאתם עובדים עם כלב שנתיים שלוש ואז הוא נהרג (וזה קורה המון)... זה פשוט כאב לב...

נ.ב.

כמו מי שלפני כתב... אי אפשר להגיע לגלגל"צ! אין לזה שום קשר לצה"ל... אבל לגלי צה"ל אפשרי...

טוב לדעת :o

דווקא שמעתי על מין קורסים של אילוף לנערים לפני צבא בגילאי 16-17 שהקורסים האלה עובדים בשיתוף עם צה"ל ככה שיש לך סוג של הפניה אח"כ להיות בכלביה.

בכל מקרה אם לא יצא לי לשם אני ינסה כל דבר קרבי אחר, עדיף סיירות אבל אם לא גולני\גבעתי משהו כזה :|

לא ממש יודע.

פורסם

איך אתה יודע שזה 55+? עד כמה שהבנתי הנתונים האלה חסויים, שלא כמו הקב"א והדפ"ר.

אתה עוד תלמד שכל ג'ובניק מושתן מסוגל לשלוף את הנתונים האלה בלחיצת כפתור

ואגב הקב"א והדפ"ר כן חסויים

פורסם

מת להיות טייס, אם לא בכל דבר קרבי מאוד אחר.

כנ"ל...

עברתי כבר מיוני צ"א, אבל אני רק בן 17 וחודשיים ככה שעדיין לא קיבלתי זימונים לירפ"א... >:(

פורסם

אתה עוד תלמד שכל ג'ובניק מושתן מסוגל לשלוף את הנתונים האלה בלחיצת כפתור

ואגב הקב"א והדפ"ר כן חסויים

אני יודע שקב"א והדפ"ר חסויים, אבל התכוונתי שהנתונים שנוגעים לתלפיות יותר חסויים. לדוגמא: כל כמעט כל אחד יודע מה הקב"א והדפ"ר שלו, אבל אף אחד לא יודע כמה טוב הלך לו במבחני הנייר ועפרון בתלפיות.

פורסם

לפי סדר עדיפות:

טייס

קרבי מובחר

קרבי

צו ראשון ב-6/7, אם הכל יילך טוב פרופיל 97

קב"א נראה..

מישהו יודע מה המדיניות של צה"ל בנוגע ליחידות מובחרות ומשקפיים? אני יודע שמקפיים פוסלים לגמרי משייטת 13 ומטיס במגמת מטוסי קרב, יש עד איזשהו מספר שאפשר להתקבל לקורס טיס במגמת מסק"רים ותובלה? ומה בנוגע ליחידות מובחרות (שלדג ומטכ"ל)?

פורסם

אין לי הכי מושג לגבי טייס. אני יודע שבמיונים שהייתי לצוות אוויר היו כמה עם עדשות ומשקפיים.

ככה ש....

פורסם

אני יליד 88 בכיתה י"א ועכשיו סוף שנה בגלל זה שואל...

יש מצב שאני ישלח פקס,אולי נרים איזה טלפון...

אין לך מה למהר עם הפקסים והטלפונים. הם יתחילו את המיונים למחזור שלך רק באמצע שנת הלימודים הבאה.

וכמו שאמרו, אם אתה במגמה טגנולוגית עם ציונים טובים, סביר להניח שהם כבר יפנו אליך.

פורסם

משקפיים לא פוסלים ממגמת קרב!!!

וזה בדוק ב99%...

לטיס מתקבלים ממספר נמוך מ-1.75 במשקפיים(לא בטוח לגבי זה)

פורסם

אין לך מה למהר עם הפקסים והטלפונים. הם יתחילו את המיונים למחזור שלך רק באמצע שנת הלימודים הבאה.

וכמו שאמרו, אם אתה במגמה טגנולוגית עם ציונים טובים, סביר להניח שהם כבר יפנו אליך.

איך בכלל אפשר לדעת ציונים אם לא סיימנו את כל הבגרויות.... שיהיה.....

ואני חייב לשאול כי מישהי משגעת אותי פה.

מה יותר קשה להתקבל לשייטת או להיות להיות טייס?

פורסם

איך בכלל אפשר לדעת ציונים אם לא סיימנו את כל הבגרויות.... שיהיה.....

הם יכולים לברר עם הבי"ס את הציונים השנתיים שלך.

הם גם מבקשים מהבי"ס שמות של תלמידים מומלצים, והבי"ס ימליץ כמובן על אלה עם הציונים הטובים.

פורסם

זה 2 דברים שונים

ב-2 המקרים מחפשים אופי מסויים, לאדע בדיוק איזה

פורסם

הם יכולים לברר עם הבי"ס את הציונים השנתיים שלך.

הם גם מבקשים מהבי"ס שמות של תלמידים מומלצים, והבי"ס ימליץ כמובן על אלה עם הציונים הטובים.

איזה באסה אין לי ציונים ממש טובים. אבל יש לי קבא גבוה ופרופיל גבוה...

טוב נו מה לעשות.... אני מניח שאם שלחו לי זימון לצוות אוויר אז יש מספיק דברים טובים בצבא שאני יכול להגיע אליהם.

פורסם

כל עוד אתה במיונים לצוות אוויר אתה לא תקבל שום זימונים אחרים

אם הקב"א שלך 55 ומעלה אתה תקבל כניראה זימון לתלפיות ח"א

בקשר לשחקים וגמא אז ממש לא צריך ערבית

לא נכון, התמיינתי לצ"א (גם שלבים מתקדמים) ולשני מסלולים במודיעין ולתלפיות (לא ממש הגעתי למבחנים הראשוניים כי זה נקבע לי למועד לא טוב ולא הסכימו להזיז לי אותו).

פורסם

הדיון צריך

להיות גם מה עשית בצבא ומה אתה עושה בצבא עכשיו...

GO ש.ג!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים