עבור לתוכן

מה תעשה/מתכנן לעשות בצבא ?

Featured Replies

פורסם

טוב שלא התגייסת רק לפני איזה 5 חודשים וגם מההרבה שעברת הספקת לנסות לצאת ::)

• תגובות 162
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חח.. האמת גם לי בא להגיב בת'ראד הזה.. נראה דיי מצחיק

אני גם בסיום יב' לפני גיוס, והיה לי מיונים בצבא לחצי עולם.. (ככה זה כשהנתונים שלי זה פרופיל 97, קב"א 56 ודפ"ר 90...)  ::)

על מודיעין חתמתי ויתור מהתחלה (ממש לא בראש שלי), עברתי מיונים לחובלים והברזתי לגיבוש (הם עדיין מציעים לי לבוא בקיץ)

ואחרי שעברתי את תלפיות והתקבלתי, החלטתי לוותר גם על זה (למי יש כוח ללמוד ולשרת 9 שנים?!?)  :screwy:

הייתי בגיבוש לצנחנים, ושלחו אותי משם למבחנים למדריכי צניחה (כי יש לי די הרבה נסיון בהדרכה.. קייטנות, תנועות נוער)

משהו יודע איך התפקיד הזה?? שווה? עושים חיים??  :s05:

פורסם

א. מציעים ::)

ב. יצאת קצת טמבל כי בשביל מה לחתום מראש על ויתור לכל המודיעין?

יש להם תפקידים מעניינים הרבה יותר מלצנחנים ולחלקם לא חייבים לחתום קבע

פורסם

Diablo3 - what a waste

פורסם

Diablo3 - what a waste

אתה באמת לא יודע על מה אתה מדבר... גם חבר ממש טוב שלי שהתקבל חתם ויתור על תלפיות...

לא לכולנו זה החלום לקרוע את התחת בלימודים 3 וחצי שנים ואז לשרת עוד 5 וחצי...

דברתי עם יותר מדי תלפיונים ותלפיונים לשעבר שאמרו לי שבראייה אחורה זה לא שווה את המאמץ הנפשי שזה מצריך כל הקטע הזה..

וואיי יותר מדי שעות שרופות ושלוש שנים בלי חיים בכלל

נ.ב. משהו יודע לענות לשאלה שלי?? שווה או לא שווה??? כי איך שזה נראה כרגע זה אחד הדברים הכי כייפים שהצבא יכול להציע לי...

פורסם

להציע... ::)

פורסם

מדריך צניחה זה תפקיד די כיפי, אבל נראה לי שאחרי שנה כבר כל כך יימאס לך מלצנוח שתרצה לצאת מהצבא על 21 (צניחה בכל זאת דורשת מאמץ פיזי לא קל).

באמת חבל שויתרת על מודיעין, יש שם המון תפקידים מעניינים שבכיף אפשר להעביר בהם שלוש שנים.

פורסם

עם קב"א 54 ודפ"ר 80 אפשר לקבל מיונים לשחקים/גאמ"א/תלפיות? (קבלתי הזמנה לכנס עידוד עתודה, אבל גם חצי מהעולם אז אני לא מיוחד :'()

פורסם

טוב שלא התגייסת רק לפני איזה 5 חודשים וגם מההרבה שעברת הספקת לנסות לצאת ::)

לא התגייסתי לפני 5 חודשים

לא ניסתי לצאת אלא הייתה לי את האפשרות

ואני מנסה להתנדב

אוף איזה כבדים אתם...תלמדו לצחוק

פורסם
  • מחבר

חח.. האמת גם לי בא להגיב בת'ראד הזה.. נראה דיי מצחיק

אני גם בסיום יב' לפני גיוס, והיה לי מיונים בצבא לחצי עולם.. (ככה זה כשהנתונים שלי זה פרופיל 97, קב"א 56 ודפ"ר 90...)  ::)

על מודיעין חתמתי ויתור מהתחלה (ממש לא בראש שלי), עברתי מיונים לחובלים והברזתי לגיבוש (הם עדיין מציעים לי לבוא בקיץ)

ואחרי שעברתי את תלפיות והתקבלתי, החלטתי לוותר גם על זה (למי יש כוח ללמוד ולשרת 9 שנים?!?)  :screwy:

הייתי בגיבוש לצנחנים, ושלחו אותי משם למבחנים למדריכי צניחה (כי יש לי די הרבה נסיון בהדרכה.. קייטנות, תנועות נוער)

משהו יודע איך התפקיד הזה?? שווה? עושים חיים??  :s05:

איפה טיס נכנס כאן ? (או שנתקעת עם סעיף פוסל, כי אני רואה שגם ביום סיירות לא היית)

פורסם

לא היה לי טייס.. יש לי משקפיים אז אני פסול לצערי מטיס וסיירות.. (ולא קבלו את הערעור ששלחתי להם.. :s07:)

פורסם

מה יש פה לערער?

יש לך משקפיים ::)

פורסם
  • מחבר

אוהו, תתפלא כמה יש לערער.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים