עבור לתוכן

Real Virtual Car

Featured Replies

פורסם

את כל המידע שציינת + הרבה יותר אפשר להוציא בקלות מ-NR2003. לא ניסינו את GTR. יש לך את המשחק? יחד איתו מקבלים איזושהי ספרייה שמוציאה את המידע מהמשחק? אופציה נוספת שנבדוק זה Nascar SimRacer שיצא לא מזמן.

נעבוד על הילוכים וקלאצ' (המשחק תומך בשניהם).

המשחק הוא ישן יחסית, לכן בינתיים הרצנו אותו על לפטופ IBM Thinkpad T41.

-יובל

:-\

באמת מצטער שאני לא יכל לעזור, מחקתי את המשחק לא מזמן.

אני לא יודע אם יש תיקייה, לא בדקתי.

• תגובות 53
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב תודה, אני אתחיל לחקור קצת על כל הנושא כדי שאני יבין יותר מה כל דבר עושה ולמה

עדיין אני אחכה לפירסום שלכם למעגל בשביל לבנות, אני מקווה שזה לא יהיה עוד הרבה זמן  :P

ושאלה אחרונה, יש לי פרטים על הנציגויות שלהם בארץ, מאיפה קניתם את זה? מהנציגות בהרצליה או בסביון? ואם אתה זוכר כמה עלה זה יהיה מעולה  ;)

שוב תודה  :xyxthumbs:

תסתכל באתר של Atmel.com. הנציגות בנתניה... קיבלנו מהם sample.

-יובל

פורסם
  • מחבר

חברים,

היום צילמו את המכונית לחדשות של ערוץ 2. זה אמור להיות משודר במוצ"ש הקרוב...

-יובל

פורסם

פשש...נחמד ביותר :P

בהצלחה בהמשך :xyxthumbs:

פורסם

יפה מאוד! מקווה שאני יראה :xyxthumbs:

פורסם

השתמשתם במקרן כמסך לא?

פורסם

[ltr]you should try racer, I know it supports hydraulic platform support over UDP and maybe also telemetry (and if not it's open source so you can add it in). and you should also try Live For Speed, it doesn't got telemetry or platform support, but it's got one of the more realistic physics I've ever seen.

and you should use rear projection, I don't know if the screen is more expansive, but whatever you said about having a problem with in case you add a platform, what's the problem with hooking it up to the hood?

edit: I forgot to say the most important thing, amazing work, good job.[/ltr]

פורסם

כמה עלתה המכונית?

פורסם

כמה עלתה המכונית?

המכונית עלתה 1000 ש"ח. ברכב אין רמקולים מורכבים. אנחנו משתמשים במערכת סטריאו עם רמקולים גדולים שמורכבים מאחורי המסך (איפה שהיה מנוע), כדי שהרעש יגיע מהמקום הנכון.

-יובל

היה קשה לעבור על התראד ולראות אם ענו על השאלה שלך אה?

פורסם

מעולה !

כל הכבוד

יש לי שאלה , יש גיר רגיל ? ז"א שיש קלאץ , האם ללא לחיצה ההילוך לא יכנס (כמו בקניון ארנה בפאררי האדומה :cool2:)

פורסם

איזה חייייההההההההההההההההההההה .... ואי ואי לא הייתי מיתנגד לאחד כזה בבית שלי חחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם
  • מחבר

יצא למישהו לראות את הכתבה על הפרוייקט היום בחדשות של ערוץ 2?

-יובל

פורסם

זה היה היום ???

פורסם

חח לי, מדהים.

בידיוק באתי לכתוב אם זה אתם בחדשות ;D

קבלו ח"ח :-*

פורסם

מעולה !

כל הכבוד

יש לי שאלה , יש גיר רגיל ? ז"א שיש קלאץ , האם ללא לחיצה ההילוך לא יכנס (כמו בקניון ארנה בפאררי האדומה :cool2:)

ברור שאפשר להעביר הילוכים בלי קלאץ.

המנוע לא עובד ולכן אין צורך בניתוק וחיבור הגיר מהמנוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים