פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר כמה צפוי... למה לא להוסיף סטיגמות רוסיות לת'ראד? (שתיה, עישון)?... פשוט עלוב. הבדיחות האלה משובחות ללא שום השפעה של כל השטויות שאמרתם.
פורסם 2005 במאי 1720 שנים כאילו אתם רואים מה אתם כותבים?הבדיחות לא מצחיקות אני יכול לספר כאלה 10 לשניה!פעם כובע אמר לכובע אתה כובע (איזה לא מצחיק אה)
פורסם 2005 במאי 1720 שנים הנה דוגמה קלסית לבדיחת "כפית" או בדיחת אבסולוט איש אחד הלך הלך הלך... נפל לבור ! , תותיייייייייים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו ברור שזה לא יצחיק אף אחד במצב שפוי והוא סתם יגיד מה הקשר בכלל !?!?!? אבל כשאתה לא ממש במצב שפוי ה"בלי קשר" זה מה שמצחיק זה כמו בדיחה טובה עם twist בסוף שאין סיכוי שתחשוב עליו בגלל שאין לו שום קשר *כמובן כששיכור מספר את זה זה נשמע הרבה יותר מצחיק
פורסם 2005 במאי 1720 שנים איש אחד הלך הלך הלך... נפל לבור ! , תותיייייייייים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: פעם אח שלי אמר לי "תפוח", ושעה התפוצצתי מצחוק בלי להפסיק. כשאני במצב של צחוק, אני אצחק מכל דבר... ;D ;D ;D :lol: :smile1:
פורסם 2005 במאי 1720 שנים טוב לא יודע מה להגיד לי ניראה הכל מטופש ברמות קשות ביותר גם הדיבר שאחרי בקבוק וודקה אתה תיצחק מי זה ניראה לי מטופש ביותר
פורסם 2005 במאי 1720 שנים די אנשים השולחן שלי מצחיק אותי יותר מהבדיחות פה (וזה עוד שאני רוסי) המצב פה קשה.השולחן שלך עשוי מקרשים? בדיחת קרש!
פורסם 2005 במאי 1720 שנים איזה אנשים קרועים! הממ..מזכיר לי את עצמי בהתקף צחוק... ("בלעתי ציחקוק" בשפה עממית)... אני יכולה לצחוק איזה עשר דקות בלי הפסקה...וזה מדבק... אגב אומרים שלצחוק במשך 2 דקות שווה ברמת הקלוריות הנשרפות לריצה של 18 דקות...
פורסם 2005 במאי 1720 שנים כל אלה שאומרים שזה לא מצחיק , היתם פעם שיכורים ? יאללה כבר תפסיק להתלהב... מה אתנ מתגאה בזה שהיית שיכור ?! רק לוזרים שלא שולטים בעצמם משתכרים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.