פורסם 2005 במאי 1720 שנים לא הבנתי תבדייחחהאין פה מה להבין, זו בדיחת קרש (איכותית למדי עלי לציין), או שאתה משתין מרוב צחוק או שאתה נשאר ותוהה על מה כל המהומה., אי אפשר להסביר.
פורסם 2005 במאי 1720 שנים רק להבין, הבדיחות האלה אמורות להצחיק רק רוסים או שההבנה שלי מקבילה להבנה של שטיח? כל העיניין הוא שצריך להיות אחרי בקבוק וודקה (כמו כל רוסי מצוי) ואז תראה איך אתה נשפך מצחוק
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר זה בסגנון של "שתי פיצות שוכבות בתנור, פיצה אחת אומרת "וואיי, כ"כ חם כאן!" והפיצה השניה - "ווואייי, פיצה מדברת!"אני חולה על בדיחות כאלה, הן המבריקות ביותר שיש.
פורסם 2005 במאי 1720 שנים כל העיניין הוא שצריך להיות אחרי בקבוק וודקה (כמו כל רוסי מצוי) ואז תראה איך אתה נשפך מצחוק אכן אכן.
פורסם 2005 במאי 1720 שנים זה בסגנון של "שתי פיצות שוכבות בתנור, פיצה אחת אומרת "וואיי, כ"כ חם כאן!" והפיצה השניה - "ווואייי, פיצה מדברת!"אני חולה על בדיחות כאלה, הן המבריקות ביותר שיש.רק אני לא צחקתי משום דבר שרשמו כאן ? הבדיחות קרש האלה לא מצחיקות הטירוף ! זה כמו לקרוא מפשט ולתהות על מה מדובר...
פורסם 2005 במאי 1720 שנים רק אני לא צחקתי משום דבר שרשמו כאן ? הבדיחות קרש האלה לא מצחיקות הטירוף ! זה כמו לקרוא מפשט ולתהות על מה מדובר...כנ"ל בדיוק אותו דבר!
פורסם 2005 במאי 1720 שנים די אנשים השולחן שלי מצחיק אותי יותר מהבדיחות פה (וזה עוד שאני רוסי) המצב פה קשה.
פורסם 2005 במאי 1720 שנים השתייה או העישון אמורים רק להוסיף, אבל הבדיחה אם העגבניה היא מעולה כשאתה פיכח! קצר הומור איכותי לא יזיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.