פורסם 2005 במאי 1620 שנים כן יש אפשרות יש איזה מפעל שמתעסק בזה הוא נקרא ברק אני לא זוכר בדיוק באיזו עיר הוא נמצא אבל ראיתי בזמנו אצלהם שמישהו הזמין מהם כמות דיי גדולה של הרשת הזואת אני לא יודע עם איזה כמויות הם עובדים אם אתה ממש רוצה אני יברר לך באיזה עיר הם נמצאים טלפון כתובת או כול מה שאתה צריך אנחנו קונים מהם חומר נירוסטה מגולוון עישים לנו קיפוף חיתוך וכול דבר רק תשלם מצלצלים $$$$
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מחבר אם אני אחליט לקנות בטח שאני לא יצפה בחינם, אם תוכל בבקשה תברר את הפרטים, תודה..
פורסם 2005 במאי 1620 שנים ככה שני מקומות שאני יודע אפשר להוריד מהמעלית אצלנו בקניון איפה שאני עובד .והמקום השני הוא אוטודיפו , קוראים לזה רשת כורת דבורים .
פורסם 2005 במאי 1620 שנים אכןמשפרים עם הרשת גם רכבים (חיצונית..)תחפש בכל מיני מקומות שמשפרים בהם רכביםאו תשאל בעלי רכבים עם הרשת - איפה הם שפרו..
פורסם 2005 במאי 1620 שנים יש פחים קטנים לחדרים וכאלו שעשוים מMesh,תנסה לחפש באופיסדיפוט\חנויות כלי בית\חנויות מכשירי כתיבה וכאלה.עוד אפשרות שעומדת לרשותך היא פירוק גרילי Mesh שנמצאים על רמקולים של מערכות סטריאו\רכבים וכאלה.
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מחבר תודה לכל העונים, את הגרילי מהרמקולים כבר הורדתי למטרות פילטרים, אני צריך כמו בתמונה עם רווחים גדולים משום כך אנסה את הפחים, תודה רבה חח נשבע מצחיק..
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מילא אם היית משתמש חדש, אבל להקפיץ ככה בבוטות, כולה 40 דקות אחרי פרסום ההודעה הראשונה?תודה מראש לכל העוזרים, למה זה בפורום הזה? כי זה ישמש למטרות מודינג ופחות מ-40 דקות אח"כ בכל זאת, מישהו? :s05:למה? למי אתה חושב שזה גרם לענות לך יותר מהר? איפה חשבת שתקנה את זה ב-21:00 בלילה?הדיון ננעל בהתאם לחוקי הפורום (ואני ממליץ לך להעיף בהם מבט).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.