פורסם 2005 במאי 1620 שנים שלום! יש לי בבית מחשב שמרוחק מדי בשביל הרשת האלחוטית שלי, לכן אני נאלץ חבר אותו דרך קו רגיל.יש לי את הנתב האלחוטי (דגם DI-624+ של DLINK) ונתב (שמשמש כמודם) מדגם 312+ של ECI.עכשיו, מה אני צריך בשביל הרשת בנוסף? פשוט לקנות 2 כבלים מוצלבים לחבר לנתב ולתקע טלפון וזהו? צריך לסדר משהו בקו טלפון הביתי? יש לנו מרכזיה, זה משנה? דרך איזה נתב להשתמש? תודה!
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר אז אפשר להגיד שלא הבנתם...אז הנה שוב:יש לי נתב.האם אני יכול לחבר 2 מחשבים בבית דרך התשתית הטלפונית הקיימת בעזרת כבלים מוצלבים או שעלי לקדוח תעלות בקיר ולשים את הכבלים המוצלבים בקיר - ישירות בין מחשב למחשב?
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר אני לא יודע, בגלל זה אני שואל...אי אפשר פשוט לתקוע בתקע טלפון כבל רשת?אז חייבים לעשות תעלות בקיר?
פורסם 2005 במאי 2520 שנים ברור שאי אפשר לתקוע כבל רשת בשקע טלפוןיש מכישרים מיוחדים (ויקרים) לעשות רשת על גבי תשתית החשמל או על גבי תשתית הטלפון
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר לא, פשוט אין בחדר אחד קליטה לרשת האלחוטית וכנראה נאלץ לשים שם רשת קווית...כמה אמור לעלות לי הזמנה של טכנאי לשים תעלות בממוצע)+כבלים?אני מזכיר שיש נתב (אפילו 2...).
פורסם 2005 במאי 2520 שנים תלוי מה המרחק וכמה הוא יצטרוך לקדוחאתה יכול לנסות להשחיל כבל רשת דרך התעלות של הטלפון או הכבלים אבל זו לא פעולה פשוטה.
פורסם 2005 במאי 2520 שנים אתה יכול לשלוף את הכבל טלפון מהקיר ולשים במקומו כבל רשת 8 גידים4 גידים להשתמש לרשת ו4 נותרים לקו טלפון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.