עבור לתוכן

still life יתכן שלא ניתן לשנות רזולוצייה ?

Featured Replies

פורסם

סליחה בקשר ל reforce, זה לכרטיסים של ATi...

בקשר לעוגיות אני רימיתי כי השתגעתי, בקיצר הרעיון הוא פשוט הגיון בריא (common sense) וזה לא רכיב למתכון ובטח לא ביצה.

חצי כוס זו הכוס הקטנה, כוס היא הכוס הגדולה.

molasess זה סוג של דבש (דבשה, אין לי מושג מה זה) וזה קשור לדביקות (אינטגרציה).

צריך עוד עזרה?

פורסם
  • מחבר

כן מה המתכון ? :) מה זאת אומרת רימית ?

ודווקא הריפורס עובד מצויין עם אנוידייה.

פורסם
  • מחבר

אתה בחור טוב!

אוקיי הלינק בטח יענה על כל שאולותיי, בנימה אישית, המשחק הזה נכנס לי לחיים, אני באמת מתחיל לחשוד במילר :P

פורסם

רגע רגע אני גם רוצה לשאול משהו בקשר למשחק... אני משחק את GUS ונתקעתי בכנסיה הישנה עם הזקן הזה ששכח את הקוד לתיבה שם או משהו כזה והוא אומר שהוא רשם את המספרים איפשהו בסביבה... חיפשתי את כל האיזור עד שמצאתי על הספריה ההיא פתק שכתובים עליו מספרים, וליד היה שעון שהמספרים עליו היו כתובים כמו הקוד... מה לעזאזל אני עושה עכשיו?!

פורסם
  • מחבר

סיימתי את המשחק, אחד המשחקים היותר מרתקים ויותר מוצלחים ששיחקתי בהם.

כמובן אם היו משקיעים טיפה בתנועה יותר טבעית וברזולוצייה יותר גבוהה, אז הייתי נהנה יותר.

אני לא אומר שאני מאוכזב מהסוף אבל הוא בהחלט גורם לי להסתקרן לגבי משחק המשך.

העלילה מתרחשת מהר מדיי, קשה לעקוב אחר הדמויות במיוחד לאור הקפיצות בזמן.

לא הבנתי את החזיון במשרד של סקלניק, כשמילר יצא מהחדר זה היה מעבר להווה או דמות דומה למילר ?

עוד דבר, אקרמן, נשמע יהודי לא ? למישהו בא להיות המציק התורן ולרשום למיקרודיס מכתב מחאה ? :P

פורסם

ספויילר,

זה שמילר הופיע זה סתם היה כי עברנו לראיה שלה...

איכשהו זה נראה ברור שיהיה משחק המשך,

1)לא יודעים מי זה היה בסוף.

2)היא אומרת שהיא הולכת לגלות מי זה בלוס אנגלס.

2)ידוע שלאקרמן יש עוזר מבחוץ, ואין שום פרט מיהו אך יש מזכירים את הרעיון שזה לא הוא זה שתוקף.

4)החבר "שלנו" הבטיח לתת לנו רשימה של האנשים שמעורבים בתערוכה, לא קיבלנו אותם עדין.

5)לא מצאו את הגופה בסוף.

6)לא ידוע מה קרה לאקרמן אחרי שגאס עזב את התיק אז השאירו הרבה דברים פתוחים לחשיבה למפתחים.

7)אבא של אקרמן הפך למושל של לוס אנגלס, אני לא חושב שסתם אמרו את זה, יכול להיות שהוא הוציא את הבן שלו משם או שיש לו קשרים כלשהם.

בטח יש עוד הרבה שאני לא זוכר.

פורסם
  • מחבר

אני הבנתי שאיכשהוא המשחק POST MORTEM נותן עלילה מקדימה לגביי התרחישים בזמנו של גוסטאב.

אגב מישהו יודע לגבי מנגינת האופרה שפותחת את המשחק ? מה שם היצירה ?

פורסם

שים לב לקרדיטים בסוף המשחק, יש שם שם של שיר אחד (ויחיד) שהשתמשו במשחק, אז אני מאמין שזה זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים