פורסם 2002 ביולי 1723 שנים אני הבנתי שהמשחק AMERICAN ARMY מחולק בחינם באינטרנט [לא וורז :saint: ]!זה נכון ? ???אם כן תוכלו בבקשה לרשום לי מאיפה להוריד [לא לינק] ?!תודה ;D
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים אני הורדתי מהאתר של nvidiaעדיין לא התקנתי אז אני לא יכול להגיד לך כמה הוא טוב
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים המשחק לא מחולק חינם .. הוא פשוט הdemoאתה יכול להוריד אותו מ www.americansarmy.comמשחק מעולה .. אני משחק אותו ברשת יום וליל :AR15:
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים באמת ? 284 מגה בזיפ זה לא המלא ? הוא תופס לי 480 מגה אל תגידו שזה דמו ....משחק טוב ואני הורדתי מכאן קצת מחכים בתור אבל זה עובר ממש מהר וזה אחלה לינק משחק נחמד תוריד מאיפה שנתתי לך זה לינק טוב והורדה מהירה ובטוחהתהנה :smoke:דמו ??????????????????????
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים לא דמו ולא גרסת הדגמה!זה פשוט recon רק למולטי.בגירסה המלאה יהיה אפשר לשחק single אם אני לא טועה.
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים OKלהבהיר למי שלא בטוח:- המשחק, על כל גרסאותיו יהיה תמיד חינם לקבלה בחנויות ארה"ב או להורדה מהאינטרנט.- הגרסא שיצאה לפני זמן מה קוראים לה גרסת RECON - זהו משחק מלא כולל דברים של SP וגם MP רק שאין עוד את כל הדברים שיהיו בגרסא הסופית.
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים נכון הוא מחולק בחיינם... קבל קישור לאתר שלו : http://www.americasarmy.com/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.