עבור לתוכן

שאלה בקשר לאנטיוירוס הכי טוב

Featured Replies

פורסם

אני מעונין לדעת איזה אנטיוירוס הכי טוב norton או kaspercky

תודה

פורסם

וואו! איזה שאלה מקורית!

לדעתי יוג'ין קספרסקי יעשה את העבודה לא פחות טוב מפיטר נורטון

:)

בקיצור - קח מה שבא לך.. שניהם לא רעים....

פורסם

יש גם את PC-cillin

לדעתי בין האנטי וירוסים היותר איכותיים וטובים שיש

אם לא הכי טוב.

פורסם

יש עוד רבים וטובים...

אני בכלל משתמש ב F-Prot

פורסם

מה עם NOD32??

זו בחירה שלי אחרי שנים עם כל הדראק הזה (NAT אוכל משאבים כמו חיה רעה וKAV מעט את במחשב חבל"ז אפילו אם בוחרים ברמת הגנה "מומלצת")

פורסם

תנסה את avast, למה להסתבך עם תוכנות קנייניות

פורסם

תראו NOD32 קצת איכזב אותי למה? -

חבר שלי בנה אקספלוייטים לכל מיני תוכנות והNOD32 לא מצא אותם רק אחרי שהוא התקין כמה מהם הם גילה רק חלק מהם וזה ממש לא טוב

אז אני שוקל לעבור לקאספרסקי

פורסם

תראו NOD32 קצת איכזב אותי למה? -

חבר שלי בנה אקספלוייטים לכל מיני תוכנות והNOD32 לא מצא אותם רק אחרי שהוא התקין כמה מהם הם גילה רק חלק מהם וזה ממש לא טוב

אז אני שוקל לעבור לקאספרסקי

מה זה בדיוק "בנה אקספלויטים"? הוא מתכנת או סתאם מוריד מהרשת?

אנטיוירוס אחר כן זיהה אותם?? ובלי קשר, אקספלויטים זה בכלל לא התחום של AV, אלא של IDS.

אם זה אקספלויט פרטי שלא פועל בדרך קונוונציונלית (לפי כל מיני תבנויות מוכרות וכו), אז שום תוכנה לא תזהה אותו.

אם זה משהו public, אז זה סיפור אחר...

אם כבר נגענו בנושא הזה, באמת קשה להתגונן נגד private xploits, היות ואף אחד לא מכיר אותם! מצד שני, "יצירות אומנות" כאלה נולדות להאקרים מקצועיים :cool2: שלפרוץ למחשב של משתמש קצה לא ממש אטרקציה בשבילהם (מה הם כבר יימצאו שם?? :nixweiss:), אלא שרתים גדולים שיכולים להביא תפוקה כלשהי... כך שלנו (למשתמשים רגילים) אין מה לפחד, כי אם זה בא, אז אין הרבה מה לעשות... מצד שני, יש את script kiddies למינהם שחושבים שהם האקרים :kopfpatsch: והם אלה שמשתמשים ב-public xploits, שהם כבר מוכרים היטב ואין שום בעיה להתגונן נגדם (גם מאוד כיף לעשות honey pot, לעקוב אחרי מה ש-SC עושה במערכת ואז להסגיר אותו לרשויות ;D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים