פורסם 2005 במאי 1620 שנים אז ככה:לוח אםmsi k8n neo4 platinium nforce 4 ultraמעבדamd 64bit 3200 venice (יש מצב שאני יקח את ה 3500, תלוי כמה המחיר שלו ירד בחודש הקרוב)זכרונותעדיין לא החלטתי משהו עד 800-900 שחחשבתי על 2*512 של ADATA מ KSPאו על 2*512 של SAMSUNG מ KSPאם למישהו יש הצעה יותר טובה או רעיון מה לשפר שיכתוב לי בבקשה
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מחבר אהה שכחתי... המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט וסרטים (בתקווה שאני יתקבל לאונבריסטה גם לעבודות OFFICE)והייתי גיימר כבד.. למרות שזה דיי עבר לי כי אין לי זמן.. אבל שיש משחק טוב עם גרפיקה טובה אני רוצה להנות ממנוד"א אם מישהו רוצה לדעת הכרטיס מסך זה leadtek 6600gt extreme למרות שהפורום עוסק רק בזכרונות מעבדים ולוחות...
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מחבר לצורך העניין מתוכנן גם קצת OC עד היום עשיתי OC למעבדי INTEL בלבד.. ככה שאני לא מכיר כל כך את ה AMD אבל זה לא צריך להיות בעייה האם זכרונות פשוטים של סמסונג או א-דטה יגבילו אותי במשהו? או ששווה להשקיע קצת יותר ומבין הadata ו samsung מי עדיף? כעקרון ADATA שנה אחריות SAMSUNG כל החיים אחריות אבל אין לי מושג איזה cl הם... 2/2.5/3 KSP לא ממש מפרטים...
פורסם 2005 במאי 1620 שנים A-DATA נראה לי 2.5 בין השניים הייתי בוחר SAMSUNGתלוי איזה OC אתה מתכנן אם משהו לא רציני אז אלו יתאימו,למשהו יותר רציני הייתי מציע לך TWINMOS SPEED PREMIUM או זכרונות OCZ כמובן הזכרונות האלו לא בתווך מחיר של A-DATAגם SAMSUNG TCCD טובים לOC
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מחבר לפי מה שכתבו לי בת'רד אחר...ה ADATA הוא TCCC או BH-5מישהו יודע איזה צ'יפ יש על ה SAMSUNG שעולים 300שח ל MB512 ב-KSP ?תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.