פורסם 2005 במאי 1620 שנים טוב, אז אחרי תקופה ארוכה של *מחפש שם חדש* באייסיקיו, החלטתי להיקרא על שמו של ידיד ותיק, מילפורד קיוביקל מפרק #3 של Salad Fingers....Milford Cubicleחשבתי ללכת על ראשי התיבות (M.C), אבל זה gay מדיי ולא יהיה מובן.. דעתכם ?[/spam]
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מחבר יש לך הצעות למשהו יותר טוב, Tchebyscheff ? כי אני כבר בערך חודשיים מחפש...
פורסם 2005 במאי 1620 שנים דווקא אהבתי את ENCODER, זה כמו במטריקס. אבל אם החלטת אז באמת MC לא יהיה מובן במיוחד, למרות שאני לא רואה מה GAY בזה. וכן, עריכה: אם אני הייתי מחפש שם חדש הייתי קורא לעצמי "דמבלדור", אבל אולי בגלל שאני מעריץ שרוף של הארי פוטר.
פורסם 2005 במאי 1620 שנים אני לא מכיר אותך אישיתאז אני לא יודע מה אתה אוהבבכל זאת ENCODER היה שם טובMC נשמע גם טובכל עוד לא תגיד מה זה באמת מסמלבתאכלס אל תחשוב על זה בכלל ופתאום זה יצוץ
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מחבר אז באמת MC לא יהיה מובן במיוחד, למרות שאני לא רואה מה GAY בזה. "MC נחום, די-ג'יי למבוגרים", מכיר ?
פורסם 2005 במאי 1620 שנים אף פעם לא הבנתי את האנשים שעושים סיפור מהניק שלהם (במיוחד מאלה שמחליפים אותו פעמיים בשבוע)כולה ניק מסריח.ואגב, הניק המקורי שלך היה נחמד מאד (בטח ובטח הסמל המסחרי שלך - אז תבין את ההשלכות של החלפתו).
פורסם 2005 במאי 1620 שנים אף פעם לא הבנתי את האנשים שעושים סיפור מהניק שלהם (במיוחד מאלה שמחליפים אותו פעמיים בשבוע)כולה ניק מסריח.ואגב, הניק המקורי שלך היה נחמד מאד (בטח ובטח הסמל המסחרי שלך - אז תבין את ההשלכות של החלפתו).^^^
פורסם 2005 במאי 1620 שנים למה באמת לעשות עניין מניק?הניק הקודם לדעתי היה יותר מתאים..........ד"א מישהו יכול להוריד לי מהניק את הPP הזה?(אני לא מצליח!)
פורסם 2005 במאי 1620 שנים אף פעם לא הבנתי את האנשים שעושים סיפור מהניק שלהם (במיוחד מאלה שמחליפים אותו פעמיים בשבוע)כולה ניק מסריח.ואגב, הניק המקורי שלך היה נחמד מאד (בטח ובטח הסמל המסחרי שלך - אז תבין את ההשלכות של החלפתו). ^^לא שהבנתי מה הניק החדש אמור להביע (אלא אם אתה באמת בקטע של סדרות אנימציה מפגרות באינטרנט ;D )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.