עבור לתוכן

יש פה רוכבי אורבן\פריי רייד?

Featured Replies

פורסם

לא ציפיתי שיפתח פה תרד כזה , אבל אני צריך קצת עזרה והסיפור כזה: אני מחפש אופנים רמת כניסה מחברה מוכרת יד שנייה במחיר אפסי כמה שיותר , אני צריך אותם בעיקר לסיבובים בעיר בשביל הכושר, אולי שטח בסיסי איפה שאין כבישים ואולי טיול קליל פעם ב... אני לא יודע כמה אני יכנס או ישקיע בנושא אבל אני מעדיף להתחיל ממשהו של חברה מבינת עניין מאשר איזה אופניים מדבקה שנמכרות חדשות במחיר זהה.

זה אמנם נדיר למצוא אבל החיפושים שלי בינתיים נכון לרגע זה העלו מספר דגמים :

Haro Vector V1 בערך מ 99 (המחיר הכי יקר).

Merida Kalahari 500 נראה לי מ03 או 02.

Raleigh A3

Giant אין לי מושג איזה דגם , ידיות ההילוכים ראיתי שימנו SIS , נראה לי גם ההילוכים האחורים. הצמיגים נראה לי היה רשום WEINMAN , גודל שילדה 18 ונראה לי על השילדה היה רשום משהו כמו AS18.

-ראיתי גם KHS עם ACERA אבל הן יותר בקטגורייה COMFORT CITY RIDE , הכידון שלהם גבוה ומוזר , והם בכלל קצת גדולות ומכוערות בשבילי (מידה 19 , אני לדעתי צריך 17)...

טווח המחירים שלהם נע בין 400 ל 600 , כשאני באמת מנסה להשיג בכמה שיותר מינימום,

רציתי לדעת את דעתכם על האופניים הנ"ל ובחירתכם\דרוגכם .. ואשמח גם לקבל טיפים..

ועוד שאלה - בהנחה שאתם גרים בעיר עם רכב רגיל - איך בדיוק אתם יוצאים לטיולים בשטח מבחינת לקיחת האופניים ?

• תגובות 100
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ועוד שאלה - בהנחה שאתם גרים בעיר עם רכב רגיל - איך בדיוק אתם יוצאים לטיולים בשטח מבחינת לקיחת האופניים ?

מפרקים את הגלגל הקידמי (לוקח שנייה) ואז אין בעיה להכניס את האופניים למושב האחורי...

אבל יש כאלה שמשתמשים בסל לאופניים (זה שמתחבר לבגצ')

פורסם
  • מחבר

בקשר לסטינקי - ברור שהם רק פרי רייד

איך אפשר לעשות איתם אורבן :-X

דווקא אני מרגיש עליהם יותר קליל מהסקראפ - מוזר

אני ממליץ על ההארו או על המרידה (שמעתי שהקלהארי מצויינות)

אבל אני ממליץ לך לבדוק את שווין MESA (ברמת כניסה- 1200 שקל - מעולות!)

אצלי אין בעיה..

אם אין מתקן

או בבאג'ז

או מאחורה - הכל הולך..

בניגוד לXC - אין מצב להגיע למקום ברכיבה (פרי ריידרים לא עולים עליות! (אלא אם כן יש לאחריה ירידה עצבנית.))

ד"א- אני משתפר בקיק פדל! אני עושה כמה קפיצות - אבל רק על המקום

יש למישהו טיפ?

פורסם

אני עדיין בקטע של הטיול, מה אומרים אפשר להרים דבר כזה ?

פורסם

אחי בווילי :smile1: עם ה HARO X1 2005

Copy_of_IMG_0990.jpg

ישנו מקום חביב לרכיבת שטח לא אגרסיבית מדיי שנמצא סמוך לסופרלנד (שטח חולי, ירידות מתונות, בראשל"צ, אפשר לארגן משהו באיזור ?

פורסם

::)

haro x1 פשוט מדהימות!!!!... רכבתי גם על הharo x3.. זה כבר פשוט דבר ענק!!!!!!!!!! כל-כך כיף :jump:

פורסם

תגיד לאח שלך שיתחדש, יש עוד תמונות ?

פורסם

בבקשה

Copy_of_IMG_0991.jpg

דרופ קטנטן ::)

Copy_of_IMG_1000.jpg

אפשר לארגן משהו קובסטר ??

פורסם

אגב, הנה המכונות שלי  :-* :

8946378.jpg

4067350.jpg

פורסם

הבולם הוא אותו בולם או שקנית לשתי הזוגות ?

איזה חברה הראשונות ?

איזה דגם ההארו ? נראה ששיפרת ... 2003 ??

מעצורים הידראולים ?? :silly:

פורסם

הראשונות זה ג'איינט VT1.

הבולם הוא PIKE RACE 2005 שנקנה לשני זוגות האופניים, כולל החלפה לנאבה קידמית 20 מילימטר וכ"ו...

ברור שהמעצורים הדראולים, 8".

ההארו משופרות מאד, אבל השלדה עשתה את שלה כבר וכנראה תוחלף בקרוב... לבינתיים אני אוהב אותה יותר מה-2004 היא קלה יותר.

פורסם

סליחה על הבורות....אבל איך מבדילים בין מעצור הדראולי לרגיל?

פורסם

::)

haro x1 פשוט מדהימות!!!!... רכבתי גם על הharo x3.. זה כבר פשוט דבר ענק!!!!!!!!!! כל-כך כיף :jump:

כאופני שבילים כן , אבל לפרירייד לא , זוויות כמו של xc , ובכלל שילדות שבירות מאוד ...

פורסם

הראשונות זה ג'איינט VT1.

הבולם הוא PIKE RACE 2005 שנקנה לשני זוגות האופניים, כולל החלפה לנאבה קידמית 20 מילימטר וכ"ו...

ברור שהמעצורים הדראולים, 8".

ההארו משופרות מאד, אבל השלדה עשתה את שלה כבר וכנראה תוחלף בקרוב... לבינתיים אני אוהב אותה יותר מה-2004 היא קלה יותר.

8" כאורגינל ? או שזה שיפור ? ושמתי לב לנאבה ..... למה ?? ממילא השילדה לא תעמוד בעומס של רכיבת דאון היל ::)

אבל לבריאות, משינה נחמדה, אגב שתי הזוגות שלך או שיש לך שותפים ?

פורסם

מה הקשר ? הפייק בעל חיבור לנאבת 20 מ"מ או \הוא qr20 אז הוא צריך כזאת נאבה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים