עבור לתוכן

מתחרה חדשה ואיכותית ל-iriver?

Featured Replies

פורסם

אם היית מחפש בפורום, היית רואה לא מעט פוסטים על נגני XUKE.

אכן, זה מתחרה איכותי, אבל הרבה יותר יקר (300 ש"ח יותר מה-iRiver)

שים לב שלדגמים הישנים והזולים יותר יש חיבור USB1.1.

וחוץ מזה, מי צריך נגן שיכול להציג תמונות בגודל 5 ס"מ?

פורסם
  • מחבר

תכל'ס, אף אחד. אבל זה עדיין גימיק נחמד שיוציא לכולם את העיניים. במיוחד במדינה שכמעט כולם במדינה קונים פלאשים ג'נרים ב-300 ש"ח.

הבעיה שלא מצאתי פרטים וביקורות על המוצרים. לעזאזל, אפילו לא מצאתי אתר בית.

פורסם

הרבה זמן כבר ממליצים כאן על הXuke MP600, קיבל ביקורות טובות גם על עיצוב וגם על איכות. נראה לי שמשהו גם כתב ביקורת כולל תמונות על המכשיר.

הדגם שאתה מדבר עליו הוא הXuke MP650, הנה העמוד בית שלו:

http://www.stormblue.co.kr/eng/sub/products/mp650.asp

פורסם

חביב.. אבל לא שווה 1300 ש"ח.. במחיר הזה יש נגנים יותר משתלמים עם דיסקים של 5GB...

בכל מקרה, אכן דיברו פה בעבר על נגני STORMBLUE XUKE MP500/600 כנגנים במחיר סביר שבולטים בשטח..

פורסם
  • מחבר

נפח זה לא הכל. נגני פלאש הרבה יותר נוחים ועמידים מנגני כונן קשיח.

פורסם

נגני הפלאש לאט לאט מאבדים את המקום שלהם אם לא יתחילו להוציא נגנים בנפחים יותר גדולים של 5 גיגה ומעלה שלא יצפו ללקוחות רבים.

בגלל זה יצאו גירסאות ה 1 גיגה לתת מענה לדרישה לנפח גדול יותר עם הזמן נעבור תהליך שישנה את הגדלים של נגני הפלאש כדי שיוכלו לעמוד בקרב מול נגני הכונן קשיח נכון אומנם כוננים קשיחים לא עמידים לריצה כמו הפלאש אבל עדיין יש עדיפות רבה לנגני הכונן קשיח מאחר שהם בנפחים גדולים יותר וובעלי ממשק נוח יותר.

בכלל כשאני מסתכל היום על שוק נגני הפלאש יש לו מקום של כבוד בלי ספק אבל המחירים עדיין לא מצדיקים את הנפח הביצועים ווהממשק.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה אתכם, אבל אני, אישית, מעדיף נגן איכותי ועמיד. אני רוצה נגן שלא ידפק אחרי נפילה קטנה או 200 מ' ריצה. אז כן, לנגנים מבוססי דיסק קשיח יש נפח גדול. וכן, אני יכול לדחוף לתוכם אלפי שירים. אבל אני לא צריך את זה. לפלאש בנפח ג'יגה אני יכול לדחוף 150 - 200 שירים באיכות מעולה ( 7 מגה לשיר) וזה מספיק לי מעל ומעבר. את השאר אני אשמור במחשב ואעדכן מדי פעם.

פורסם

כמובן שזה הכל שאלה של נוחות ושל רצון.. ובשביל זה יש שוק רחב כדי שכל אחד יוכל לבחור..

מה שכן, בטוח שנגני FLASH לא הולכים להעלם.. גם מהסיבה שעדיין רוב הקונים הולכים על הנגני PROSOUND וחברים בגלל המחיר שלהם, וגם בארה"ב יש היום את ה APPLE SHUFFLE שהולך חזק... וגם יש אנשים שלא צריכים הרבה מקום ויכולים להתפשר על המחיר (בשביל האיכות), ככה שלא ברור לי לאיפה הם נעלמים...

כמובן שיש גם כאלו שמחפשים נגני FLASH איכותיים כדי לעשות ספורט ו/או לא לדאוג לכך שלא יהרסו, ומוכנים לשלם בשביל זה...

הבעיה המרכזית של נגני FLASH מעבר ל 1GB היא עדיין המחיר.. מה לעשות, 2GB FLASH MEMORY יקר בטירוף בשוק של היום (שלא לדבר על 4 ו 8, מחירים אסטורנומים), ככה שבגלל דרישת השוק ואולי גם יכולות טכנולוגיות, אין מה לעשות ולדבר על זכרונות FLASH בגדלים כאלו...

וזה שנגני MP3 מבוססי דיסקים מקבלים היום חשיפה גדולה יותר, לא אומר ששוק ה FLASH בדעיכה... יש מספיק לכולם..

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, שמת לב שכל הנגנים הג'נרים נראים בדיוק אותו דבר רק תחת שם אחר? אני בטוח שהם יוצאים מאותו מפעל בסין.

וכן, הצרכן הישראלי בור בצורה איומה. נראה לי שרק בארץ נגנים ג'נרים נמכרים כמו לחמניות טריות. אני חושב (תקן אותי אם אני טועה) שבאירופה ובארצות הברית לנגנים ג'נרים אין אפילו דריסת רגל בשוק.

פורסם

הגיוני שהם מיוצרים באותו מקום, חסכון בעלויות (כמו שנעשה בהרבה דברים)... ואני לא יודע כמה המצב שונה באירופה, בהנחה שהמחירים לא יותר זולים שם, אני רואה גם שם אנשים שלא איכפת להם יותר מדי קונים את הנגנים הזולים...

פורסם
  • מחבר

אבל בארץ אפילו לא יודעים מה זה אייריב. כשאני אומר שיש לי דיסקמן של אייריב, אני תמיד שומע את שני המשפטים הבאים: "מה זה אייריב?" "לא, אין שום הבדל באיכות". מעצמה טכנולוגית בתחת שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים