פורסם 2005 במאי 1520 שנים http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7832207&type=2&product=1&category_name=%e0%e5%e3%e9%e5+%f0%e9%e9%e33 הנגן הזה נראה פשוט מדהים ובמחיר מעולה. לדעתי הרבה יותר איכותי מ-iriver. מישהו שמע על החברה הזאת?
פורסם 2005 במאי 1520 שנים אם היית מחפש בפורום, היית רואה לא מעט פוסטים על נגני XUKE.אכן, זה מתחרה איכותי, אבל הרבה יותר יקר (300 ש"ח יותר מה-iRiver)שים לב שלדגמים הישנים והזולים יותר יש חיבור USB1.1.וחוץ מזה, מי צריך נגן שיכול להציג תמונות בגודל 5 ס"מ?
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר תכל'ס, אף אחד. אבל זה עדיין גימיק נחמד שיוציא לכולם את העיניים. במיוחד במדינה שכמעט כולם במדינה קונים פלאשים ג'נרים ב-300 ש"ח. הבעיה שלא מצאתי פרטים וביקורות על המוצרים. לעזאזל, אפילו לא מצאתי אתר בית.
פורסם 2005 במאי 1520 שנים הרבה זמן כבר ממליצים כאן על הXuke MP600, קיבל ביקורות טובות גם על עיצוב וגם על איכות. נראה לי שמשהו גם כתב ביקורת כולל תמונות על המכשיר. הדגם שאתה מדבר עליו הוא הXuke MP650, הנה העמוד בית שלו:http://www.stormblue.co.kr/eng/sub/products/mp650.asp
פורסם 2005 במאי 1520 שנים חביב.. אבל לא שווה 1300 ש"ח.. במחיר הזה יש נגנים יותר משתלמים עם דיסקים של 5GB...בכל מקרה, אכן דיברו פה בעבר על נגני STORMBLUE XUKE MP500/600 כנגנים במחיר סביר שבולטים בשטח..
פורסם 2005 במאי 1520 שנים נגני הפלאש לאט לאט מאבדים את המקום שלהם אם לא יתחילו להוציא נגנים בנפחים יותר גדולים של 5 גיגה ומעלה שלא יצפו ללקוחות רבים.בגלל זה יצאו גירסאות ה 1 גיגה לתת מענה לדרישה לנפח גדול יותר עם הזמן נעבור תהליך שישנה את הגדלים של נגני הפלאש כדי שיוכלו לעמוד בקרב מול נגני הכונן קשיח נכון אומנם כוננים קשיחים לא עמידים לריצה כמו הפלאש אבל עדיין יש עדיפות רבה לנגני הכונן קשיח מאחר שהם בנפחים גדולים יותר וובעלי ממשק נוח יותר.בכלל כשאני מסתכל היום על שוק נגני הפלאש יש לו מקום של כבוד בלי ספק אבל המחירים עדיין לא מצדיקים את הנפח הביצועים ווהממשק.
פורסם 2005 במאי 1520 שנים מחבר אני לא יודע מה אתכם, אבל אני, אישית, מעדיף נגן איכותי ועמיד. אני רוצה נגן שלא ידפק אחרי נפילה קטנה או 200 מ' ריצה. אז כן, לנגנים מבוססי דיסק קשיח יש נפח גדול. וכן, אני יכול לדחוף לתוכם אלפי שירים. אבל אני לא צריך את זה. לפלאש בנפח ג'יגה אני יכול לדחוף 150 - 200 שירים באיכות מעולה ( 7 מגה לשיר) וזה מספיק לי מעל ומעבר. את השאר אני אשמור במחשב ואעדכן מדי פעם.
פורסם 2005 במאי 1520 שנים כמובן שזה הכל שאלה של נוחות ושל רצון.. ובשביל זה יש שוק רחב כדי שכל אחד יוכל לבחור..מה שכן, בטוח שנגני FLASH לא הולכים להעלם.. גם מהסיבה שעדיין רוב הקונים הולכים על הנגני PROSOUND וחברים בגלל המחיר שלהם, וגם בארה"ב יש היום את ה APPLE SHUFFLE שהולך חזק... וגם יש אנשים שלא צריכים הרבה מקום ויכולים להתפשר על המחיר (בשביל האיכות), ככה שלא ברור לי לאיפה הם נעלמים...כמובן שיש גם כאלו שמחפשים נגני FLASH איכותיים כדי לעשות ספורט ו/או לא לדאוג לכך שלא יהרסו, ומוכנים לשלם בשביל זה...הבעיה המרכזית של נגני FLASH מעבר ל 1GB היא עדיין המחיר.. מה לעשות, 2GB FLASH MEMORY יקר בטירוף בשוק של היום (שלא לדבר על 4 ו 8, מחירים אסטורנומים), ככה שבגלל דרישת השוק ואולי גם יכולות טכנולוגיות, אין מה לעשות ולדבר על זכרונות FLASH בגדלים כאלו...וזה שנגני MP3 מבוססי דיסקים מקבלים היום חשיפה גדולה יותר, לא אומר ששוק ה FLASH בדעיכה... יש מספיק לכולם..
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מחבר דרך אגב, שמת לב שכל הנגנים הג'נרים נראים בדיוק אותו דבר רק תחת שם אחר? אני בטוח שהם יוצאים מאותו מפעל בסין. וכן, הצרכן הישראלי בור בצורה איומה. נראה לי שרק בארץ נגנים ג'נרים נמכרים כמו לחמניות טריות. אני חושב (תקן אותי אם אני טועה) שבאירופה ובארצות הברית לנגנים ג'נרים אין אפילו דריסת רגל בשוק.
פורסם 2005 במאי 1620 שנים הגיוני שהם מיוצרים באותו מקום, חסכון בעלויות (כמו שנעשה בהרבה דברים)... ואני לא יודע כמה המצב שונה באירופה, בהנחה שהמחירים לא יותר זולים שם, אני רואה גם שם אנשים שלא איכפת להם יותר מדי קונים את הנגנים הזולים...
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מחבר אבל בארץ אפילו לא יודעים מה זה אייריב. כשאני אומר שיש לי דיסקמן של אייריב, אני תמיד שומע את שני המשפטים הבאים: "מה זה אייריב?" "לא, אין שום הבדל באיכות". מעצמה טכנולוגית בתחת שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.