פורסם 2005 במאי 1420 שנים אז אחרי המחשב בתוך הלייזר דיסקוהמחשב בתוך הדי וי דיוהמחשב בתוך סאב וופריש לנו פרוייקט חדש שיהיה בנוי ממארז BABY ATX - למי שלא יודע זה כאשר הספק כח מעל הלוח אם במאונך (מעל המעבד...)אז המפרט החדש מדבר על:ABIT AN7Barton 2500+ W28 (מכפלה פתוחה)1GB KINGSTON DDR400Lite On DVD X16160GB SATATI4600DLX VIVO 3dStereoהספק כח הולך לעבוד שידרוג רציני:בידוד הקווים של הלוח אם וההרדיסקים וכו על ידי שימוש במעגלי ייצוב (דיודות סלילים וקבלים) משני ספקים שנשרפו - כדי שאני לא ישמע את ההרדיסק מהכרטיס קול.... - או שאני ישתמש בספק כח אחר לגמרי - עדיין לא החלטתיהעברת כל הטרנזיסטורים אל לוח קירור מחוץ למארז: SLK948U לצורך הענייןשימוש במעגל הזנה נוסף מספק שנשרף (יישור המתח ל 200 וולט ושימוש בקבלים בסכום כולל של 1500uf) - טיפה סינון קפיצות מהמתח של הביתפאנל של די וי די שהלך ישולב בפנים של המחשב דרכו יצא מגש של הכונן...מסך VFD מדי וי די שנשרף ישולב גם הפאנל - עם ספק כח נפרדלוח הקירור לציפסט יהיה זלמן 6000 מנחושתשני מאווררים של 90 ימוקמו במארז כניסה ויציאהתעלות חשמל ימוקמו במארז - החוטים לכוננים יחוברו אליהם במקום שהם יסתובבו במארז....קירור כולל לטרנזיסטורי המוספט של הלוחצביעת המארז בשחוריצירת חלון עליון במארז על ידי פרספקט -עליו ימוקם הספק כח עכשיו אין טעם להגיב כי אני יפרסם תמונות ראשונות של צביעת המארז בעוד יום יומיים
פורסם 2005 במאי 1420 שנים נשמע טוב!אחלה ציוד יש לך! (אני מת להשיג4600..)ד"א - המסך VFD - הוא "רגיל" יעני רק תווים?או מסך פשוט שהוא מכיל כמה 7סגמנט?
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר 8 סגמנטים עם דריוור רגיליש לך ניסיון???זה ה 4600 דלוקס ויוו עם משקפיים
פורסם 2005 במאי 1420 שנים ממש לא.. רק מה שכתוב במדריך (ואולי אולי איזה גרפי, מצאתי איזה סכמה..)לגבי הכרטיס - החלום שלי (לפרוייקט הנוכחי..)נראה מבטיח!יאללה שחרר כמה תמונות
פורסם 2005 במאי 1520 שנים הספק כח הולך לעבוד שידרוג רציני:בידוד הקווים של הלוח אם וההרדיסקים וכו על ידי שימוש במעגלי ייצוב (דיודות סלילים וקבלים) משני ספקים שנשרפו - כדי שאני לא ישמע את ההרדיסק מהכרטיס קול.... - או שאני ישתמש בספק כח אחר לגמרי - עדיין לא החלטתי נשמע מעניין מאוד . שיהיה לך בהצלחה! ואל תשכח להביא תמונות .
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מחבר עזוב אותה HTPC מזה.....אני מביא מארז די וי די משהו בסט כזה גבוה - אני אכניס בו את הלוח הישן שלי, אבל יש עוד זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.