עבור לתוכן

בסוף הלכתי על MAG 17 LCD אבל אני מעוניין להבין משהו דחוף !!!

Featured Replies

פורסם

אני מבין שעם חיבור DVI מקבלים תמונה יותר איכותית ,שוב השאלה אם בהרבה !

זה תלוי במסך

והשיפור בדר"כ זניח עד לא קיים

במחיר שאתה משקיע במסך הייתי מוסיף גג 200 ש"ח ל DVI וגם זה בספק

אבל מדבריך הבנתי שהחנות מוכנה להחליף לך דגם אז למה להסתפק במאג ?

פורסם

מה רע בדיוק בנסכי MAG תזכירו לי? לגיסי יש מסך MAG LCD מצויין לא זוכר דגם איכות תמונה מעולה והכל...

לא התנסתי עדיין עם סדרת הLCD שלהם מקרוב אבל מסכי ה CRT שלהם מעולים ואמינים (אצלי עומד 7 שניים 786FD).

פורסם
  • מחבר

אני נוטה להאמין ולחשוב שכל אלה שעדיין ממליצים ללכת על מסך אחר חוץ מ MAG עדיין לא ראו ולא התרשמו במציאות

מהדגמים החדשים של MAG MS776 LCD 17

אני יושב כעת מול מסך באמת באמת מדליק ומרשים מכל הבחינות !

שיש עליו ביקורות חיוביות ומשבחים את המסך הנל כמעט בכל אתר בנושא ,הן מבחינת העיצוב ונוחות השימוש והן מבחינת הביצועים שלו

אני מציע לגשת לתצוגה הכי קרובה ופשוט לראות לגעת ולהתרשם ,עוד לפני לשפוט לפי ..!!!

לפני שקניתי ראיתי,בהתחלה בוואלה שופס ובנט אקשן,אחר כך במציאות ,ויכוולתי לקנות באותו מחיר (1800ש"ח)גם LG או סמסונג בסדר ?!

רק שהמסך הזה משך אותי במיוחד,ומה שקראתי ונאמר לי עליו,גרם לי להחליט,עוד יותר חוות דעתו של עו"ד שקנה,שאמר לי ,פיתאום יותר כיף לשאר במשרד ולא באולם הדיונים !!!

מה שהוביל אותי לכאן זה לברר ולקבל חוות דעת בנוגע לחיבור DVI לעומת חיבור אנלוגי ,ואם יש הבדלים,ואני כמעט משוכנע כעת שההבדלים בחיבור הם לא משמעותיים גם לפי דעתם של 3 חברי פורום כאן ,במיוחד במסכים חדישים מהסוג הזה !

מונחים אצלי במחסן 3 מסכים CTR גם של LG FLATRON 17 אינץ ,שנשרף בו ספק כח,ובכלל במשך השנתיים הראשונות בשימוש הובלתי אותו יותר מפעמיים למעבדה ,השני CTR של מאג שבכיף את שניהם הייתי תורם,שפשוט נימאס לי מהם ובא לי שינוי וחידוש !

עכשיו אני מתעקש לשאר עם המסך הזה של MAG דגם MS776K עם 12MS או פשוט בשביל לספק את הסקרנות ואת הצרכים היותר פסיכוליים שלי ,פשוט אחליף באותו דגם עם יציאה של DVI רק בשביל להאמין שיש לי תהכי מתקדם בסדרה !

ואולי לגלות בעצמי את ההבדל והשוני שיש חיבור DVI !

לדעתי MAG MS776 זה לא מסך,זה נסיך ! ;)

פורסם

אני נוטה להאמין ולחשוב שכל אלה שעדיין ממליצים ללכת על מסך אחר חוץ מ MAG עדיין לא ראו ולא התרשמו במציאות

מהדגמים החדשים של MAG MS776 LCD 17

אני יושב כעת מול מסך באמת באמת מדליק ומרשים מכל הבחינות !

שיש עליו ביקורות חיוביות ומשבחים את המסך הנל כמעט בכל אתר בנושא ,הן מבחינת העיצוב ונוחות השימוש והן מבחינת הביצועים שלו

אני מציע לגשת לתצוגה הכי קרובה ופשוט לראות לגעת ולהתרשם ,עוד לפני לשפוט לפי ..!!!

לפני שקניתי ראיתי,בהתחלה בוואלה שופס ובנט אקשן,אחר כך במציאות ,ויכוולתי לקנות באותו מחיר (1800ש"ח)גם LG או סמסונג בסדר ?!

רק שהמסך הזה משך אותי במיוחד,ומה שקראתי ונאמר לי עליו,גרם לי להחליט,עוד יותר חוות דעתו של עו"ד שקנה,שאמר לי ,פיתאום יותר כיף לשאר במשרד ולא באולם הדיונים !!!

מה שהוביל אותי לכאן זה לברר ולקבל חוות דעת בנוגע לחיבור DVI לעומת חיבור אנלוגי ,ואם יש הבדלים,ואני כמעט משוכנע כעת שההבדלים בחיבור הם לא משמעותיים גם לפי דעתם של 3 חברי פורום כאן ,במיוחד במסכים חדישים מהסוג הזה !

מונחים אצלי במחסן 3 מסכים CTR גם של LG FLATRON 17 אינץ ,שנשרף בו ספק כח,ובכלל במשך השנתיים הראשונות בשימוש הובלתי אותו יותר מפעמיים למעבדה ,השני CTR של מאג שבכיף את שניהם הייתי תורם,שפשוט נימאס לי מהם ובא לי שינוי וחידוש !

עכשיו אני מתעקש לשאר עם המסך הזה של MAG דגם MS776K עם 12MS או פשוט בשביל לספק את הסקרנות ואת הצרכים היותר פסיכוליים שלי ,פשוט אחליף באותו דגם עם יציאה של DVI רק בשביל להאמין שיש לי תהכי מתקדם בסדרה !

ואולי לגלות בעצמי את ההבדל והשוני שיש חיבור DVI !

לדעתי MAG MS776 זה לא מסך,זה נסיך ! ;)

אם ראית את הMAG את הLG ואת הSamsung, והחלטת שהכי נראה לך זה הMAG אז אין בעיה, תתחדש.

אני ראיתי איזה MAG, הוא היה דיי נחמד אבל לא יותר. אני חושב זה היה 776 רגיל.

בDVI לא בטוח שתראה הבדל באיכות התמונה, אבל בעקרון לDVI יש יתרונות משלו, כמו שהצבעים/הגדרות לא חוזרים להגדרות יצרן, קיצר לא יודע ממש להסביר סתכל כאן

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=119015.0

פורסם
  • מחבר

אחי יש לי כאן כפתור AUTO במסך שלי (MS776K) שהתפקיד שלו לכוון את המסך ולהתאים אותו על הצד הטוב ביותר

רק מבחינת פריסה וגדלים של המסך ,אך לא מבחינת רזולוציה,צבעים ועוד

ויש לי גם ב OSD אופציה של RESET ,שזה לחזור להגדרות של היצרן

לא הבנתי למה התכוונת,שזה לא נמצא ב DVI ?!

פורסם

ב-DVI לא קיימת אופציית ה-auto כי פשוט אין בה צורך.

בכל המסכים בחיבור DVI זה יכתוב לך שהפעולה בלתי אפשרית.

ה-USB זה סתם מפצל USB פשוט, אתה מחבר אותו למחשב ואז אתה יכול לחבר לשם שני מכשירי USB. אין לזה שום השפעה על התצוגה.

זה עושה auto כל פעם שהרזולוציה משתנה בחיבור VGA אבל זה לא תמיד יוצא טוב וצריך לעשות שוב ידנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים