עבור לתוכן

אני חדש באינטרנט...

Featured Replies

פורסם

הי!

לא מזמן התכינו לי אינטרנט, וזה עולם אחר לגמרי!

אני מתקוון - מאיפו להתחיל? מה להוריד? לאיפו להרשם?

מה יש לכם להציע? :)

פורסם

טוב, אז קודם כל ברוך הבא לאינטרנט ולפורומים בכלל, למרות שאני כמעט משוכנע לחלוטין שהנושא הזה לא קשור לפורום רשתות ואינטרנט (אם תסתכל בקטגוריה שמכילה את הפורום תראה שכתוב חומרה) אני אענה לך, ראשית הכר את Google מנוע החיפוש החזק והטוב ביותר בעולם כיום, אם תשתמש בו נכון, תצליח למצוא כל דבר שאתה חפץ בו.... כמו שנאמר אם אין לך תשובה לשאלה סימן שעדיין לא חיפשת ב-Google.

שנית, לדעתי, תוריד את הדפדפן Firefox אשר הוא דפדפן משופר וטוב יותר מ-Internet Explorer שבא יחד עם חלונות...

דבר נוסף, לא קשור לעניין, תקן את שגיאות הכתיב שלך ולמד לכתוב נכון

בהצלחה ;D

פורסם

אל תרד עליו הוא בטח בן 12-13

הוא ילמד ויתקן את שגיאות הכתיב :)

+ המלצות לגלישה בטוחה נעימה

למצוא firewall איכותי ולדעת איך לתפעל אותו .

המלצה שלי לfirewall (חמות אש )

sygate

או

zonealarm

שנייהם מצויינם שנייהם איכותים

לדעתי ה zonealarm יהיה לך הרבה יותר נוח לשימוש .

אתה יכול להוריד תוכנות כמו skype ולשוכח אם חברים שלך דרך מיקרופון ( הם גם חייבים את התוכנה בשביל זה )

כמו שכבר אמרו firefox

יש עוד לאלטרנטיבה מצויינת ל IE

דפדפן ה AVANT

http://www.avantbrowser.com/

פורסם

הוא בן 16 ::)

פורסם
  • מחבר

- כן... סליחה על שגיות כתיב... אני לא רגיל להקליד אותיות עבריות.. בדרך כלל אני מתכתב באותיות אנגליות. חוץ מזה אני עולה חדש.

- עשיתי WINDOWS UPDATE וזה הוריד לי תוכנה של FIREWALL  ב SERVICE PACK 2 ... זה תוכנה בסדר או להוריד את

sygate  או   zonealarm ...

- כבר סיפרו לי על SKYPE ... אם מישהו מעוניין לתקשר איתי הניק שלי הוא:  antanoid

- "SURRFASE" כבר התקין לי AVANT והוא לא מצא חן בעיני...

- עז באיזה נושא אמור להיות? (כבר האבירו לי הודעה אחת על כרטיסי מסך לנושא אחר...)

- ומי לא מכיר את GOOGLE ???

גם אף אחד לא אמר שום דבר על ICQ ... על זה מצאתי בפורום אחר...

פורסם

טוב, אז קודם כל רציתי להבהיר שלא רציתי לפגוע או לרדת עלייך, רק רציתי שתהיה מודע לעניין ולא תתעלם מהבעיה, מצטער אם פגעתי או העלבתי  :smile1:

ובקשר לשאר השאלות:

עשיתי WINDOWS UPDATE וזה הוריד לי תוכנה של FIREWALL  ב SERVICE PACK 2 ... זה תוכנה בסדר או להוריד את

sygate  או   zonealarm ...

אני לא ממליץ להשתמש בתוכנת ה-Firewall המובנה של Windows XP SP2, היא לא מתקדמת מספיק ולא קלה להגדרה, לא מסוגלת להגן עלייך באופן מלא ובנוסף לזאת לא עומדת במבני ה-Firewall הבסיסיים ביותר שיש ברשת, אני משתמש וממליץ בחום על ?Sygate

"SURRFASE" כבר התקין לי AVANT והוא לא מצא חן בעיני...

נסה את Firefox, הוא כולל הרבה תוספות לחסימת פרסומות קופצות וגם תוכל להוסיף הרבה תוספות מעבר לכך לדפדפן זה, בנוסף לכך שהוא הרבה יותר בטוח מ-IE! רק בקש ואני אסביר לך עוד בנושא.

עז באיזה נושא אמור להיות? (כבר האבירו לי הודעה אחת על כרטיסי מסך לנושא אחר...)

לא בדיוק הבנתי את השאלה...

פורסם

הי!

לא מזמן התכינו לי אינטרנט, וזה עולם אחר לגמרי!

אני מתקוון - מאיפו להתחיל? מה להוריד? לאיפו להרשם?

מה יש לכם להציע? :)

:xyxthumbs: :xyxthumbs: את זה לא חשבתי שאני אראה בפורומים :)

ברוך הבא !

כדאי לכל משתמש ללמוד מעט מעט לפחות איך הדברים פועלים. דפדף כאן בפורומים והעשר את ידיעותיך. :)

עוד המלצות שכתבו פה ומצאו חן בעיני, לכן אני מדגיש אותן שוב-

למצוא firewall איכותי ולדעת איך לתפעל אותו .

אתה יכול להוריד תוכנות כמו skype ולשוכח אם חברים שלך דרך מיקרופון ( הם גם חייבים את התוכנה בשביל זה )

כמו שכבר אמרו firefox

טוב, אז קודם כל ברוך הבא לאינטרנט ולפורומים בכלל, למרות שאני כמעט משוכנע לחלוטין שהנושא הזה לא קשור לפורום רשתות ואינטרנט (אם תסתכל בקטגוריה שמכילה את הפורום תראה שכתוב חומרה) אני אענה לך, ראשית הכר את Google מנוע החיפוש החזק והטוב ביותר בעולם כיום, אם תשתמש בו נכון, תצליח למצוא כל דבר שאתה חפץ בו.... כמו שנאמר אם אין לך תשובה לשאלה סימן שעדיין לא חיפשת ב-Google.

שנית, לדעתי, תוריד את הדפדפן Firefox אשר הוא דפדפן משופר וטוב יותר מ-Internet Explorer שבא יחד עם חלונות...

בהצלחה ;D

:xyxthumbs:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

Sygate - לא בחינם ואני לא כונה מאינטרנט!! - יש משהו בחינם? (אבל שיהיה טוב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים