פורסם 2002 ביולי 1723 שנים המממממ ....... ככה : כל מי שחושב שיש לו את הביצים לטגן את המחשב שלו בלי רגשות חמלה , מי שלא פוחד להרוס , להלחים , ולעשות כל דבר , שיביא את המחשב שלו לדבר הבא :הFSB הכי גבוה , ולתדר מעבד מקסימלי הכי יציב , עם 2 כרטיסי PCI , כרטיס מסך לבחירתו , מערכת יציבה למשך 24 שעות של קריעת מעבד , מה עוד ?BYTER , תוסיף כרצונך סעיפים . זה צריך להיות מעניין .המנצח , נחשוב כבר על משהו הולם שהפסיכופט יקבל .
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים לגבי הפנטיום 3 / SDRAM , יש לך הגבלה פיזית של המערכת . כל מעבד INTEL ממשפחת פנטיום 3 עובד בכ-80 אחוז מהיכולת שלו , כך שזה משאיר לך שטח מאוד קטן לתמרונים . 166 מגהרץ זה מעשי , מעבר , זה גובל בטירוף .
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים נשמע מעניין,מחר הIT7 שלי מגיע, 1.6A כבר יש, AX478 עם דלתא 80 מ"מ יש- השאר יוזמן ביום ראשון כנראה.אבל - לפי מה זה נקבע? FSB גבוה יותר? כי אז אין לי סיכוי מול מערכת מבוססת אט'לון פתוח מכפלה ומסטאפינג טוב.. :AR15:בביצועים? אני מאמין שיש לי סיכוי לקחת ;Dתגובתו של TuXX:me2 m8's.מתי היא נגמרת? It's gonna rock!
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים אני מציע שתקבעו את המנצח לפי אחוז המהירות כלומר כמה אחוזים מעל המהירות הקיימת הוספת למחשבככה יש סיכוי גם למערכות ישנות
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים כן , אני חושב שמעבד - FSB - זכרון , זה קריטיריאון דיי תובעני . צריך לבנות איזהשהו שקלול הגיוני , כדי שלא יווצר לדוגמא מצב כמו שיכול להגיע עם המערכת שלך : 1.6A , על 185 מגהרץ , ועם 4:5 לזכרון .... מסוכן משו
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים וככה אני אנצח בטוח (נורת'ווד) ;Dפרוטו, אין לך מה לדאוג..אין לי 4:5, יש 3:4 ;D
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים אני מציע שתקבעו את המנצח לפי אחוז המהירות כלומר כמה אחוזים מעל המהירות הקיימת הוספת למחשבככה יש סיכוי גם למערכות ישנותככה פנטיום 4 מנצח 100%
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים לפי אחוז , זה באמת לא יהיה הוגןהחיות הקטנות שלא מיוצרות יותר מגיעות ל180 אחוז בלי להזיע .... זה מדהים פשוט .
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים נעשה דרוג FSB ובניפרד דרוג מעבדים לפי תתי משפחותובקטגוריה נפרדת תדר הגבוהה ביותר לזכרונות (ללא הכפלות DDR RDR)
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים דירוג FSB לא משקף.כי אתה יכול להוריד את המכפלה ולהעלות אותו, אני לא יכול..בקשר לזיכרון- למה אתה מתכוון ב"ללא הכפלות"?צריך לעשות לפי ביצועים- זה מה שקובע בסופו של דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.