עבור לתוכן

מחשב שבניתי למשרד

Featured Replies

• תגובות 52
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בטח גונב מהפיצוחיה תנור דוחס אותו וכותב "פרסקוט"

פורסם

כן כן בגלל זה יש לך מחשב RDRAM אני אחרי המחשב ה 5 שתיקנתי היו לי חלקי חילוף לפנטיום 4 - 3.4  :smile1:

אתה באמת חושב שאם היה לי צורך במשהו יותר חזק לא היה לי עכשיו?

אם הייתי רוצה הייתי יכול לקנות FX-55 על DFI LanParty nF4 SLI-DR ו Dual GainWard PowerPack 6800Ultra

אבל אין לי צורך בזה

פורסם
  • מחבר

אתה באמת חושב שאם היה לי צורך במשהו יותר חזק לא היה לי עכשיו?

אם הייתי רוצה הייתי יכול לקנות FX-55 על DFI LanParty nF4 SLI-DR ו Dual GainWard PowerPack 6800Ultra

אבל אין לי צורך בזה

"אין צורך" או אין כסף ?

ובתור טכנאי אתה אמור להיות נגיש לחלקים אני קניתי מעבד ולוח כי רוב החלקים שיש לי זה של אינטל.

אז בתור אחד שתיקן "עשרות" מחשבים תרשה לי לומר אתה סופר ליימר שאין לו מושג במחשבים.

אחרת לא היית צולע עם מחשב בטכנולוגיה שהפז"ם שלה היה חודש וחצי ואז עף לטובת ה 478 - DDR .

האמת שאני מבין את ההורים שלך בטח הם קנו את המחשב מערוץ הקניות ב 8000 ש"ח עם מבצע "חודשיים אינטרנט חינם ומדפסת CANON "

פורסם

אני בתור בן אדם מבוגר\בוגר לא הייתי אומר "סופר ליימר" כל שניה

רק מראה את רמת המשכל שלך

:lol:

פורסם

"אין צורך" או אין כסף ?

ובתור טכנאי אתה אמור להיות נגיש לחלקים אני קניתי מעבד ולוח כי רוב החלקים שיש לי זה של אינטל.

אז בתור אחד שתיקן "עשרות" מחשבים תרשה לי לומר אתה סופר ליימר שאין לו מושג במחשבים.

אחרת לא היית צולע עם מחשב בטכנולוגיה שהפז"ם שלה היה חודש וחצי ואז עף לטובת ה 478 - DDR .

אם טוב לו עם המערכת שלו אז למה לו להחליף?

ואם הוא אומר שיש לו כסף אז יש לו והוא לא צריך להוכיח לאפס כמוך שום דבר.

ואם כבר אז אתה סופר ליימר ,נראה לי אחותי בת ה10 מבינה יותר ממך יחתית ליצן מעורר רחמים.

לך לך תמכור פנטיום 3 עם 64 קאש ו128 זכרון ,שים עליו XP ותמכור אותו לכל אותם הפראיירים שקונים אותו ממך.

א-פ-ס.

פורסם

"נגיש לחלקים"

חוששני שבמקרה שלך הנגישות תלויה יותר מדי בלקוחות אם אתה יורד לסוף דעתי

פורסם

רע מאוד מה שהלך בדיון הזה.

נטפל בכל מי שדורש טיפול אחר כך, לבינתיים הדיון ננעל.

אני מאוד מאוכזב מכל מי שלקח בו חלק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים