פורסם 2005 במאי 1920 שנים 210 יש לי חבר שעשה 300 עם BMW 750 משופרת שהורידו לה את ההגבלה האלקטרונית בחיים לא נכנס איתו לאוטו
פורסם 2005 במאי 1920 שנים וד"אמה אבא שלך קונה לקסוס?מי החנון שקונה את האוטו הזה, שייקנה BMWזה אחלה מכונית BMW סדרה 7 אולי לוקחת והיא יקרה פי שתייםמנוע 4300 סמקסוגר 280והכל האלקטרוניקה שמה זה בכלל משהו עצבנירק 680K
פורסם 2005 במאי 1920 שנים לכל התגובות המעצבנות בסגנון של "מה אתה נוסע על 90 באיטליה" "120 זה בכלל לא מהיר" אולי תקראו 2 תגובות מתחת אמרתי ששכחתי לציין שזה במיילים ודבר שני באיטליה (איפה שאני הייתי) אין הגבלת מהירות בכבישים מהירים ולחכם שאמרת שהשכרתי חיפושית... דבר ראשון זה לא מצחיק בכלל דבר שני לא לא השכרתי חיפושית (לא יודע אם בכלל מותר חיפושית להכנס לכביש המהיר שם) השכרתי (השכרנו) BMW 540 דבר שלישי אכן באירופה משתמשים בשיטה המטרית אבל אני רגיל לשיטה של ה מייל לשעה ובאוטו היה גם בק"מ ו גם במיילים ואני הסתכלתי על המיילים
פורסם 2005 במאי 1920 שנים זה אחלה מכונית BMW סדרה 7 אולי לוקחת והיא יקרה פי שתיים מנוע 4300 סמק סוגר 280 והכל האלקטרוניקה שמה זה בכלל משהו עצבני רק 680K אתה לא חרדי נכון? כי אם היית חרדי אז בעצם אני ועוד הרבה אנשים פה שילמו לאבא שלך על הלקסוס, אם הייתי חרדי הייתי עושה שואה לשלושה ילדים הראשונים שהייתי רואה ברחוב ולמה לעזאזל שתיהיה רגיל לשיטה האינצ'ית??????
פורסם 2005 במאי 1920 שנים חחחח נו אל תנסה לעבוד עליינו אתה לא באמת רגיל לשיטה האינצ'ית אבל נסיון נחמד
פורסם 2005 במאי 2020 שנים למה שאני ינסה לעבוד עליכם :lol: (מה יצא לי מזה?) בישראל משתמשים בק"מ בארה"ב משתמשים במיילים מה כל כך קשה לעכל!!!
פורסם 2005 במאי 2120 שנים למה שאני ינסה לעבוד עליכם :lol: (מה יצא לי מזה?) נו באמת אל תעשה מאיתנו טיפשים שלא תצא סבתא שנוסעת 90 באיטליה :lol: לא היה רק במיילים היה בשתיהם גם מיילים וגם קמ"שים ולמה בדיוק אתה זוכר את המהירות במיילים ולא בקמשים? איך בדיוק התרגלת לשיטת המדידה הזאת??
פורסם 2005 במאי 2120 שנים באיטליה נסעתי מרומא לוונציה כולם נוסעים 160 במקומות שבהם כתוב שהמהירות המותרת היא 50...90...
פורסם 2005 במאי 2120 שנים כי זאת משטרה איטלקיתבאים לעבוד ב-10עד שמתארגנים ועד שיוצאים כבר 11ב-12 הם לוקחים הפסקת צהריים עד 4עד שחוזרים לתחנה כבר 5 ואז הולכים הבייתה ב-6
פורסם 2005 במאי 2120 שנים ולמה בדיוק אתה זוכר את המהירות במיילים ולא בקמשים?איך בדיוק התרגלת לשיטת המדידה הזאת??כי אני לא גר בישראל
פורסם 2005 במאי 2120 שנים אתה לא חרדי נכון? כי אם היית חרדי אז בעצם אני ועוד הרבה אנשים פה שילמו לאבא שלך על הלקסוס, אם הייתי חרדי הייתי עושה שואה לשלושה ילדים הראשונים שהייתי רואה ברחוב ולמה לעזאזל שתיהיה רגיל לשיטה האינצ'ית?????? :lol: :lol: איזה ילד יצור!!!! אתה קודם כל לא שילמת עדיין כלום כי נראה לי שאתה בן 8 אבל עדיין נתן לך קצת קרדיט ואולי אתה בן 17 אנחנו לא מקבלים שקל אבל שקל מהמדינה בקשר לדת ואבא שלי לא דתי בכלל אבא שלי עובד.... הקנאה התאווה והכבוד מוציאים את האדם מן העולם חח ממש קרעת אותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.