עבור לתוכן

צריך המלצה לנתב

Featured Replies

פורסם

כיום יש לי שני מחשבים שולחניים שמחוברים בעזרת כרטיס רשת בלבד.

זה יוצר בעיה משום שכשהמחשב ה"ראשי" לא מחובר לאינטרנט אז גם השני לא יכול להחבר...

לכן החלטתי לקנות נתב ואני צריך המלצה לנתב טוב ואמין אבל גם שלא יהיה יקר ויהיו לו את האופציות הבאות:

1. שרת מדפסת USB - כדי שיהיה אפשר לחבר את המדפסת לנתב ולא למחשב וככה כל אחד יוכל להדפיס. (האם זה קשה להגדיר מדפסת בנתב?)

2. מודם ADSL מובנה - כרגע יש לי מודם ADSL USB מגעיל שעושה לי מלא בעיות אז אני רוצה נתב שיהיה בו מודם מובנה.

3. לא נראה לי שאני צריך נתב עם אופציות לחיבור אלחוטי כי כרגע אין לי שום מחש עם חיבור כזה, אבל אם ניתן לקנות אחד כזה עם תוספת לא גדולה מידי במחיר אז זה יהיה טוב כאופציה לעתיד...

פורסם
  • מחבר

נו כבר כמעט יומיים ואף אחד לא יכול להמליץ לי על נתב??? :s07:

פורסם

Edimax BR-6104kp

אבל הוא בלי מודם מובנה.

לדעתי יהיה עדיף פשוט להביא מודם אחר מבזק לדוג' ולחבר לראוטר.

והנה הוא באתר של אדימקס. באמת ראוטר חביב

*לפי הבקשה שלך, עדיף שתעשה סקר שוק ותבדוק איזה מכשיר הכי עדיף לך. מה שכתבתי כאן הוא דעתי.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לקחת מודם אחר מבזק, אם אני רוצה אחד חדש אני צריך לקנות אותו ב400 ש"ח.

בגלל זה אני רוצה נתב עם מודם מובנה...

חשבתי לקחת את הנתב של DLINK על מודם מובנה שמוכרים ב400 ש"ח. איך הוא?

הוא בלי שרת מדפסת אבל אולי אני אוותר על זה...

שרת מדפסת USB לא עושה בעיות? הוא פועל חלק?

פורסם

תגיד לבזק שהמודם לא פועל טוב, שיש איתו בעיות ושאתה לא מרוצה ואז הם יחליפו לך.

בקשר לשרת המדפסת - גם אני חשבתי על זה כשקניתי נתב, אבל תחשוב שוב עד כמה אתה צריך את זה. האם אתה מדפיס מדי יום ביומו (אני יודע שמגניב שזה יהיה זמין כל הזמן....) ? אולי יש מחשב שדולק רוב הזמן כאשר אתה עובד? אז מקסימום תחבר את המדפסת אליו (כמו שאני עשיתי ) ותשתף אותה ברשת.

אם אתה רוצה בלי שרת מדפסת אז- Edimax 6104k (בלי P אם לא שמת לב).

לילה טוב

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להחליף את המודם שלי אצל בזק בגלל שכשאני התחברתי לאינטרנט אני קיבלתי את המודם מהספק אינטרנט ועכשיו המודם הוא שלי, ואם אני רוצה לקחת מודם צבזק אז זה יעלה 400 ש"ח!

בקיצור, אני חייב נתב עם מודם מובנה!!!

דווקא לא שמעתי על EDIMAX... אבל בטוח שהם טובים?

אני שעתי דווקא שDLINK וBELKIN מאוד טובים....

אז אולי כדאי לקנות את הנתב של DLINK שמשולב מודם?

פורסם

הם טובים.

בהחלט כדאי שתכלול בהתלבטות שלך את החברות הנ"ל.

יש לאדימקס גם מוצר עם XDSL מובנה. כדאי לבדוק את זה.

פורסם

אני לא יכול להחליף את המודם שלי אצל בזק בגלל שכשאני התחברתי לאינטרנט אני קיבלתי את המודם מהספק אינטרנט ועכשיו המודם הוא שלי, ואם אני רוצה לקחת מודם צבזק אז זה יעלה 400 ש"ח!

בקיצור, אני חייב נתב עם מודם מובנה!!!

דווקא לא שמעתי על EDIMAX... אבל בטוח שהם טובים?

אני שעתי דווקא שDLINK וBELKIN מאוד טובים....

אז אולי כדאי לקנות את הנתב של DLINK שמשולב מודם?

שווה לך להתקשר לבזק לשאול , גם לי יש מודם שהוא שלי כבר כמה שנים , התקשרתי לשאול אם יכולים להחליף לי למודם רשת (במוקד WOW של בזק) אמרו שכן ולגבי שאלת מחיר אמרו שבמקרה שלי זה אפילו ללא תשלום, אחרי שאמרו לי הם רשמו את זה במחשב - וזה מה שקובע.

כשבאתי לקחת את המודם , רק אז סיפרו לי שזה רכוש שלי (בבזק סטור) נתנו לי מודם נתב חדש של ECI , וסירבו לקחת ממני את המודם הישן בטענה שזה רכוש שלי. עדין לא ברור לי העניין , אבל הסיכום הוא שהם הביאו לי מודם חדש בחינם (בהשאלה כמובן).

שווה לנסות 8) (ד"א דיברתי ממש יפה בטלפון , בטח לא המצאתי סיפורים , בטח לא צעקתי או משהו כזה, והיתי מוכן לקבל כל מה שיגידו לי - התקשרתי רק כדי לברר וציינתי זאת).

פורסם
  • מחבר

אני התקשרתי לבזק כבר פעמיים ובשני המקרים אמו לי שאני צריך לשלם 400 ש"ח... :-\

בכל מקרה, אני הזמנתי נתב עם מודם מובנה של LEVEL ONE. זה טוב?

פורסם

זה לפחות נשמע טוב ... :hat: נחיה ונראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים