עבור לתוכן

עוד שאלה, יותר ממוקדת, על המדריך לשלט למחשב

Featured Replies

פורסם

עשיתי את הלוח כמעט בדיוק (עוד מעט אני יפרט למה כמעט) איך שהיה כתוב במדריך, בדקתי שאין שום בעיות בהלחמה, חיברתי את הכבל למחשב, הדלקתי את המחשב, נכנסתי לתוכנה uice, בחרתי ב "lirc basic device", נכנסתי ל hardware setup ולחצתי על initalize והוא לא מצא כלום, בחרתי ב com2 ושוב ניסיתי ועדיין כלום, ניסיתי לכבות את המחשב, להוציא ולהכניס את הכבל ועדיין כלום, הוא לא מזהה אותו.

ההלחמות בסדר, החלקים מאריהב ובדיוק לפי המק"טים, כיווני הדיודה, הקבל, וכל החלקים האחרים בסדר, הדבר היחיד שלא הייתי סגור עליו הוא זה:

בציור הזה:

DSUB.jpg

במקום לחבר את מה שנראה בציור כחוט "1" חיברתי את החוט שמשמאלו וזה מהסיבה שחשבתי שיש בציור טעות כי באותו חור שמסומן בציור "1" אין חוט, זו נקודה ריקה בחיבור של העכבר שלי, בדקתי את זה גם בעכבר אחר וזה אותו הדבר, בנקודה שמסומן בה "1" אין חוט.

יכול להיות שזו הטעות?, אולי אני אמור לעשות איזושהי קומבינה ולחבר לשם חוט?

אם לא אז אין לי מושג למה זה לא עובד, יש למישהו רעיון?

תודה מראש, רן.

פורסם

היית אמור להלחים את זה כמו בתמונה ולא חור אחד ליד,

הסיבה: לעכברים יש חיווט שונה.

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

שיניתי את החוטים וזה עדיין לא עובד, מה עוד יכול להיות?

פורסם

מצטרף ושאלה!

בניתי את המקלט ב-ד-י-ו-ק כמו במדריך, כנ"ל החלקים מאריהב והתוכנה לא מזהה אותו!

מה יכולה להיות הבעיה???

פורסם
  • מחבר

שיניתי את החוטים כמו שהמליץ לי aviaderi ועכשיו המקלט עובד הבעיה היא שהוא קולט אותות מבחוץ ולא מהשלט, נתתי לאות הזה (שבא מבחוץ) להגדיר לי כפתור והגדרתי את הפעולה של הכפתור ל mute, אני מפעיל מוזיקה ברקע ומדי פעם השיר עושה mute מאותם אותות מבחוץ. ניסיתי לכסות את העיינית או להעביר אותה לחדר אחר אבל האותות עדיין נכנסים, ניסיתי גם ללחוץ על הכפתור לפני שאני מתחיל הגדרת כפתור חדש כדי שהוא יקלוט מההתחלה את אות השלט והוא פשוט נותן לי הודעת שגיאה שאומרת: "no gap found, please retry"

יש משהו לעשות?, אולי הגדרות בתוכנה?

תודה מראש, רן.

פורסם
  • מחבר

עכשיו זה עובד אבל יש בעיה אחרת של האותות, כולם נכנסים חוץ מזה של השלט.

אחרי שהחלפתי את החוטים, לחצתי לחיצה ימנית בקופסא הלבנה שב hardware setup ובחרתי new remote control, זה יצר את

השלט, אם עוד משהו לא מסתדר לך אני יסתכל בהודעות שכאן שוב.

פורסם

אני שמח שהצלחתי לעזור, אבל לא היית צריך לפתוח עוד דיון על הנושא.

היית פשוט צריך לשנות את הכותרת שלך ולהמשיך מאותו דיון.

לגבי שאלתך, תריץ חיפוש כי כבר ענו על זה כמה פעמים.

וכדאי שתקרא את חוקי הפורום אם אתה לא רוצה שינעלו לך דיונים סתם ותוכל לקבל תשובות לשאלותיך.

פורסם

הנושאים אוחדו.

אין שום סיבה בעולם לפתוח דיון נוסף על אותו נושא, אתה באמת חושב שמישהו היה מצליח לשאול משהו או לקבל תשובה על משהו אם כל אחד היה מפצל כל אחד מהחלקים של השאלה שלו על ת'ראד אחר?

בנוסף, הפורום הוא מאגר מידע ענק, לפני שאתה רץ לפתוח דיון חדש על נושא שכבר נענה, הייתי ממליץ להשתמש באופציית החיפוש המובנה בפורום.

בהצלחה בהפעלת השלט...

פורסם
  • מחבר

חיפשתי את המילים: "uice, אינפרא אדום, שלט, מקלט, קולט, אותות" ולא מצאתי כלום ששייך לבעיה שלי. הדבר היחיד שנראה קשור היה בעיה של האור הפלורסנטי שבדקתי וזה לא הוא שמפריע, אין לי בעיה של בילבול אותות שיוצאים מהשלט ולא של אותות חזקים מדי, הינה ההודעה שוב:

שיניתי את החוטים כמו שהמליץ לי aviaderi ועכשיו המקלט עובד הבעיה היא שהוא קולט אותות מבחוץ ולא מהשלט, נתתי לאות הזה (שבא מבחוץ) להגדיר לי כפתור והגדרתי את הפעולה של הכפתור ל mute, אני מפעיל מוזיקה ברקע ומדי פעם השיר עושה mute מאותם אותות מבחוץ. ניסיתי לכסות את העיינית או להעביר אותה לחדר אחר אבל האותות עדיין נכנסים, ניסיתי גם ללחוץ על הכפתור לפני שאני מתחיל הגדרת כפתור חדש כדי שהוא יקלוט מההתחלה את אות השלט והוא פשוט נותן לי הודעת שגיאה שאומרת: "no gap found, please retry"

יש משהו לעשות?, אולי הגדרות בתוכנה?

שוב תודה ומצטער על הבאלגן, רן.

פורסם
  • מחבר

זה עובד!!!

בהמלצתו של Nadi החלפתי את גירסת ה uice לגירסה מוקדמת יותר מ 2.34 (אני החלפתי לגירסה 2.19) וזה פשוט פתר את כל הבעיות, עכשיו

הכל עובד כמו שעון.

אם יש למשהו בעיה עם המקלט, אני ישמח לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים