פורסם 2002 ביולי 1723 שנים המחשב שלי רץ מזה לאט מאז הוספתי 40GB עכשיו יש לי 80 אחד של IBM והשני של MAXTOR IBM = MasterMaxtor = Slaveהמערכת היא על הדיסק של ה IBM הבעיה היא אני לא מצליח להשים ULTRA DMA ONסימנתי בביוס הורדתי IBM Feature Toolsשיניתי בוינדוס זה עכשיו על DMA If Avilableאבל זה משתמש ב PIO MODE ככה זה רושם לי ב Current Transfer משהו כזה.. באפשרויות ב IDE OPTIONS IN DEVICE MANAGERה MAXTOR רץ ב ULTRADMA ה IBM לא ניסיתי להוציא ת MAXTOR זה עדיין לא עוזר זה לא חוזר וזה מהזזזזה איטי.
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים הממממ ........... איך ג'ימפרת את ההרד דיסקים ?מי יושב בקצה של הכבל ומי יושב באמצע ?
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים מחבר rockford yes i was atleast no more over there ProtoType: החוטים מחוברים כמו שצריך יש לי חוט של IWILL מסומן לי MASTER ו SLAVE ה MASTER ל MASTER וה SLAVE ל SLAVE בביוס הוא מזהה את זה ככה: Secondary Channel Master: IBM Secondary Channel Slave: MAXTOR כאילו זה לא מה שזה רושם אבל זה ה IBM וה MAXTOR.
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים ה IBM קצת מעצבנים בנוגע לג'ימפור... נסה להריץ את המקסטור בלי ג'מפרים בכלל, בעוד ה IBM מג'ומפר עם שני הג'מפרים שהגיעו איתו כמאסטר בערוץ הראשי.
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים בהצלחה, ובביוס אל תיגע... תקנפג אותו לזיהוי אוטומטי בכל שני הבקרים.אם הכבל מכיל 80 גידים, לא אמורה להיות בעיה של זיהוי תקן הפועל ב UATA (אלא אם כן קיים פאק בבקר או בהתקן עצמו).אחרי ששינית ל AUTO, תכנס לאותו ערוץ בו יושב ה IBM ותסתכל באיזה מצב עומד ה UDMA... (אמור להיות 5).אם הכל איכותי, כנס לחלונות ותבדוק שוב, ייתכן שמערכת ההפעלה התמסטלה במעט.נסה לעדכן גם את ה 4IN1 לצ'יפסט בלוח שלך (יש לך עדיין את ה AMD אם אינני טועה).
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים מחבר עשיתי הכל אפילו שיניתי בחזרה ל PRIMARY הכל על AUTO גם ה PIO MODE הגם ה UDMA זה AUTO עדכנתי את ש DRIVERS עדיין ה MATROX מראה UDMA 5 וה IBM מראה PIO MODE אבל זה DMA if avilable זה מזה מוזר והמחשב פועל כזזזזזזזזזה איטי לריץ את IE לוקח לי משהו כמו 10 שניות (
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים תפרמט!!! לא עזר? הכבל או הכונן דפוקים... בדוק אותו במחשב אחר ותראה איך זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.