עבור לתוכן

מלחמה בין הרוסים לישראלים......

Featured Replies

פורסם

את האמת אם תקרא הכל זה בדיוק אותו הדבר.... סיפורים וסיפורים...

• תגובות 83
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הייתי לוקח באופן אישי, אף אחד מה"קללות" האלה כמו "רוסי מסריח"... כל עוד זה נשאר ברמה הזאת

לכל עדה בישראל יש קללות וירידות, אני שמעתי מכמה מרוקאים "אשכנזי מסריח"....

בהתחלה קראו ליוצאי מדינות ערב, "שוורצע חייע", יענו חיות שחורות, לרומנים גנבים, ולא חסר.

לא מתרגש מהחרטא הזה, כי זה משהו שעלה וצץ עם כל עליה חדשה, עוד מלפני קום המדינה... (יש אפילו מיני מערכות על זה של אריק איינשטיין)

זה תמיד היה, וכנראה תמיד יהיה.

הכי לא הגיוני..... שיהודים שבאו מרוסיה שמע ברוסיה קראו להם "יהודים מסריחים" איך שהם הגיעו לארץ התחילו לקראו להם "רוסים מסריחים"

דווקא הגיוני... אם כי אני חייב להסכים שמוזר

שם הם היו יהודים, שונים בתוך חברה רוסית נוצרית, למרות שדיברו את אותה שפה.

פה, כולם (לפחות הרוב) יהודים, ומישהו מדבר בעיקר רוסית- > הוא רוסי...

ה"מסריח" נדבק כמעט לכל דבר...

אגב, ברוסית, יהודי מסריח הכוונה ליהודון? או ז'יד?

פורסם

בחיי, כמה שטויות קראתי פה... אוי וויי.

איך נמאס לי שמכלילים את כל הרוסים ובאים ואומרים שהם פה בגלל ההטבות הכלכליות. איזה הטבות כלכליות?! אבא שלי היה מהנדס בכיר ברוסיה, אמא שלי היתה רופאת שיניים. היה לנו בית, אוטו, בית-קיץ והיינו נוסעים לחו"ל (בתוך גוש המדינות הקומוניסטיות) פעמיים-שלוש בשנה ואף פעם לא רעבנו לכלום ואף פעם לא חסר לנו כלום. לא נרדפנו בכלל, להיפך, מעגל החברים של המשפחה שלי היה מאד רחב ומורכב רק מרוסים כי היינו כמעט המשפחה היהודית היחידה בעיר (וגם זה מצד האבא, האמא רוסיה). לא חסר לנו כלום ברוסיה, אבא שלי באמת בא לפה כי הוא האמין בארץ ישראל וכל הבולשיט הזה.

כשבאנו לפה בהתחלה היה קצת קשה אבל איכשהו היינו מרוצים. היה אוגוסט, היה חם, ראינו שמש וים והיה לנו "טוב" ואמא שלי רצתה להביא עוד ילד אבל כל זה התפוצץ לנו בפרצוף כאשר אף אחד לא רצה להעסיק את אבא שלי בתור מהנדס והוא היה צרייך לרדת לתחתית שרשרת המזון התעסוקתית ולהיות פועל בניין יחד עם כמה ערבים, באותו שכר של ערבים, בעוד שאמא שלי קירצפה בתים של חרדים בבני-ברק ואני - אני חטפתי את המכות של החיים שלי בבי"ס, שפע של הטרדות מיניות (גם פיזיות) על רקע המוצא שלי. אפילו המורה בספורט באותו בי"ס התעללה בי פעם אחת והשפילה אותי לפני כל הכיתה, קראה לי רוסיה זונה ושקרנית, משכה אותי באוזן והעיפה אותי מהאולם באמצע החורף לגשם בחוץ מבלי אפשרות לקחת את המעיל שלי. בחיי, איזו דוגמא היא נתנה לכל הילדים!

כל כך שנאתי את ישראל ואת הישראלים על מה שעשו לי, על איך שהכו והשפילו אותי, על איך שבאו בהצעות מגונות לאמא שלי באוטובוס (גם אם אני הייתי לידה, בלי בושה), על איך המורים בבי"ס החליטו שאני נחותה מן הישראלים אז נתנו לי תמיד לפתור תרגילים של כיתה א', גם כשהייתי ב-ג' וידעתי חשבון ברמה של כיתה ה'. חשבתי שזה יעבור עם הזמן, עם איך שאלמד עברית ואשתלב, אבל זה לא ממש קרה. זה רק החמיר. בחטיבה זה הגיע לכדי איומים על חיי, מכות רצח וכבר לא יכולתי, רציתי להתאבד. האמת, גם לא ממש הסתובבתי עם רוסים, כי כל הרוסים שם הגיעו רק עתה לארץ והייתי "ישראלית מדיי" בשבילם. יענו, אני לא טובה בשביל אף אחד. הרבה פעמים נרדפתי ע"י הרוסים לא פחות מאשר ע"י הישראלים. הגיהינום הזה נגמר בתיכון, פחות או יותר, אבל התפלאתי כשזה חזר בצבא כשכמה ערסיות במחסן שבו הציבו אותי התאכזרו אליי ואל כל מי שהיה איתן במחסן ועלה ממדינות חבר העמים, וגם לבחורה שעלתה מגרמניה אבל הסתובבה איתנו (הפכנו אותה לרוסיה, היא עכשיו מדברת רוסית ורוצה לצאת רק עם רוסים, מוזרה). הן היו מקללות אותנו, מאיימות עלינו ומחבלות לנו בעבודה וגורמות לנו להסתבך עם המפקדים, שבעצמם לא ממש הסתירו את סלידתם מן האומה הסלאבית.

אז היום יש לי מעגל חברתי מצומצם, שכן, עם כל היחס הזה עם כל השנים, פגע מאד באיך שאני תופסת אנשים ובוטחת בהם. יש אולי 2-3 אנשים בעולם הזה (במדינה הזאת לפחות) שאני יכולה לקרוא להם חברים והם דווקא ישראלים. אני גם לא חושבת שהם עילית כלשהי בגלל הסובלנות שלהם, אלא אולי אני חושבת שהם כאלו כי הם עצמם נדחו ע"י החברה בגלל דברים כאלו ואחרים שאינם יכולים לשלוט בהם, בין אם זה מראה חיצוני (לא הופעה), עדה או העדפה מינית.

רק להזכיר לכל מי שלא מרוצה מהנוכחות הסלאבית כאן - קחו בתחת. תגידו תודה. אנחנו הוצאנו אתכם מהחרא לפני 60 שנה במחיר 20 מליון משלנו על ה-6 שלכם!

כל הכבוד על התגובה,פגעת בדיוק בנקודה :yelclap: :yelclap: :yelclap:
פורסם

אגב דריה, במשפט הזה:

רק להזכיר לכל מי שלא מרוצה מהנוכחות הסלאבית כאן - קחו בתחת. תגידו תודה. אנחנו הוצאנו אתכם מהחרא לפני 60 שנה במחיר 20 מליון משלנו על ה-6 שלכם!

את לא רצינית נכון?

את יודעת שאמא רוסיה לא נלחמה בשביל היהודים, אלא כדי (לפחות בתחילה) להדוף את הנאצים ממוסקבה לנינגראד וסטאלינגראד.

ואח"כ כדי פשוט להרוס את גרמניה...

פורסם

שורה תחתונה מי הציל את היהודים מגרמניה

פורסם

בעלות הברית/allies

רוסיה/אנגליה/ארה"ב.

(בעיקר)

זה תלוי איפה המחנה ריכוז שהיית בו היה שלך היה.

(ונכון שאת מחנות ההשמדה שיחררו הרוסים)

ותכלס, לא לאמריקאים ולא לרוסים באמת היה אכפת מהיהודים.

פורסם

אם אתם כבר הולכים לקטנות - במלחמת העולם השניה הייתה את ברית המועצות, לא רוסיה.

ולכן חלק מן 20 מליון ההרוגים של ברית המועצות אינן רוסים כלל וכלל (למרות שרוסיה הייתה מדניה הכי גדולה בברית המועצות [ולכן גם השתלטה עליה], אז אני מניח שרובם היו רוסים).

פורסם

שורה תחתונה מי הציל את היהודים מגרמניה

אף אחד.

על ועידת ברמודה שמעת?

פורסם

אגב דריה, במשפט הזה:

את לא רצינית נכון?

את יודעת שאמא רוסיה לא נלחמה בשביל היהודים, אלא כדי (לפחות בתחילה) להדוף את הנאצים ממוסקבה לנינגראד וסטאלינגראד.

ואח"כ כדי פשוט להרוס את גרמניה...

אני לא מדברת על הכוונות הפוליטיות, אלא על המאמץ האנושי של כל אותם חיילים, חיילות ופרטיזנים שמסרו נפשם כדי לגרש את האוייב הנאצי מעל פני האדמה.

אם לא ידעתם, החיילים הרוסים מעולם לא קיבלו פקודה לשחרר מחנות השמדה ובטח שלא לשקם ולאמץ את השורדים כמו שעשו - הם עשו את זה מחמלה, כי הם בני אדם. אבל כנראה שיש יהודים שאין בליבם לא חמלה ולא תודה ובשבילם אותם אנשים ישארו בגדר רוסים מסריחים ותו לא.

פורסם

כל הקטע הזה שאומרים שרוסים לא רוצים להשתלב/מנסים להשתלב/לא מנסים להשתלב ומסתובבים רק רוסים זה רגיל לגמרי,

מה אשכנזים לא מסתובבים עם אשכנזים בעיקר? מזרחים עם מזרחים?

למה אצל הרוסים צריכים להסתכל על זה שונה?

אני אישית מתחבר יותר לאשכנזים, כלומר אני אומר לפי סטטיסטיקה, בערך 90% מהחברים שלי הם אשכנזים, ורוסים נכללים בזה.

אני גזען, אני מגעיל?

לא אני פשוט יותר מתחבר לאשכנזים.

אולי אצל רוסים זה טיפ טיפה יותר קיצוני כי אצלם זה לא ב90% כמו אצלי אלא זה ב 100%, אבל זה דבר ידוע בעולם שאנשים בעלי דברים משותפים מתחברים,

אפילו יש ניב "מצא מין את מינו"

פורסם

אני התייחס לכמה דברים לא קראתי הכול אבל הבנתי על מה אתם מתווכחים.

בקשר לרוסים שהם "לא יהודים" הטענה נכונה יש הרבה רוסים שעלו רק בגלל סל הקליטה תסתכלו בחדשות רק לא מזמן תפסו שני רוסים אחד צייר צלבי קרס ואחד חייל פעיל עם קעקוע של צלב קרס על הכתף.

אותם רוסים הם בכלל לא יהודים! הם התחזו ליהודים או שהחוק הבעייתי של מיהו יהודי הצליח לתת להם אזרחות.

החוק הוא בעייתי מכיוון שמי שסבא שלו יהודי גם נחשב ליהודי על פי החוק וזכאי לאזרחות עכשיו תארו מצב שסבא או סבתא יהודיים מתחתנים עם נוצרי הסבא או הסבתא מתים בן הזוג נשאר עם ילדים מתחתן שוב עם נוצרי והילדים גדלים כנוצרים לחלוטין ללא כול זיקה ליהדות!.

אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים רוסים שחוגגים את חג המולד הם לא יהודים! אם אני יצום את צום הרמדאן זה לא יראה לכם מוזר? זה בדיוק אותו סיפור, אותם רוסים עלו לארץ וקיבלו אזרחות כי הם יהודים אז למה הם מתנהגים כנוצרים? את חג המולד הם חוגגים אבל יום כיפור בשבילם הוא יום רגיל לכול דבר.

לאותו בנאדם שהתייחס למצב הכלכלי: בארץ הוא עדיין יותר טוב מברוסיה לא שמעת מה שחקני מכבי אמרו על חדרי המלון שלהם? טוב תסתכל זה סתם יתן לך נקודת מבט.

ואני לא גזען יש לי חברים רוסים אני זוכר שהייתי עוד ביסודי והצטרפו אלינו לכיתה 4 ילדים רוסים חדשים קיבלנו אותם יפה מאוד עם אחד מהם אני בקשר עד היום ואף פעם לא היו לי בעיות עם אנשים "שונים".

פורסם

אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים רוסים שחוגגים את חג המולד הם לא יהודים! אם אני יצום את צום הרמדאן זה לא יראה לכם מוזר? זה בדיוק אותו סיפור, אותם רוסים עלו לארץ וקיבלו אזרחות כי הם יהודים אז למה הם מתנהגים כנוצרים? את חג המולד הם חוגגים אבל יום כיפור בשבילם הוא יום רגיל לכול דבר.

אתה קורא לי לא יהודי?

אתה מוזמן לבוא ולרדת, לבדוק עד כמה אני יהודי :pissed:

פורסם

אתה קורא לי לא יהודי?

אתה מוזמן לבוא ולרדת, לבדוק עד כמה אני יהודי :pissed:

חחח זה לא הקריטריון היחיד אבל.. :lol:

פורסם
מה אשכנזים לא מסתובבים עם אשכנזים בעיקר? מזרחים עם מזרחים?

זה לא נכון, לפחות לא היום בערים שמעורבבות טוב.

זה שרוסים משתלבים יותר טוב עם רוסים זה טבעי, אבל אם רוצים להשתלב בחברה צריך יותר מזה,

ולא חסרים אנשים שעושים את זה.

הכל תלוי באיזה שנה עלית.

פורסם

חחח זה לא הקריטריון היחיד אבל.. :lol:

אז אולי בא לו גם להסביר לי מה הקרטריונים להיות "יהודי טוב וטהור" כמו שהפלצן הזה אוהב? :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים