פורסם 2005 במאי 1320 שנים יש לי בבית 2 מחשבים רגילים ומחשב נייד של אבא שלי.אבא שלי משתמש במחשב לצרכי עבודה, גלישה באינטרנט קבלת מיילים .חברים שלו קיבלו עכשיו מחשב נייד שתומך בתקשורת אלחוטית בכל מקום ככה הוא הביןלדוגמא בטיסות לחו"ל שהם יושבים עם המחשב הנייד בטרקלין עסקים פשוט מאוד מדליקים את המחשב הניידנכנסים לאינטרנט, מקבלים ושולחים מיילים וכל זה בלי כמובן בלי שום כבל ובלי שום הגדרה וקינפוגוהם עושים בדיוק אותו הדבר גם בביתהאם לפי מה שהבנתם יש איזשהי תשתית מיוחד בבית או בשדה תעופה או בביץ? (דבר שיש סיכוי גדול שיש לדעתיבטרקלין עסקים יש תשתית לתקשורת אלחוטית ותמיכה בכל זה)והאם התקשורת עם אינטל סנקרינו?אחנו רוצים להקים דבר כזה בבית?מה צריך? איך עושים את זה?תודה רבה
פורסם 2005 במאי 1320 שנים איך המחשבים שלכם מחוברים כרגע בבית?אם אתם מחוברים עם נתב אז אתה צריך לקנות נקודת גישה אלחוטית ולחבר אותה לנתבאם אתם מחוברים בצורה אחרת אז כנראה תצטרך לקנות נתב אלחוטיקיצור הכל תלוי בסוג החיבור שיש לך כרגע
פורסם 2005 במאי 1320 שנים מחבר כרגע שני המחשבים השולחניים מחוברים עם כבל רשת ללא נתב אז אנחנו נקנה נתב אלחוטי וכרטיסי רשת אלחוטיים זה מה שאנחנו מתכנניםתודהועוד משהובמחשב של אבא שלי כבר מותקן כרטיס רשת, כרטיס רגיל חוטיהוא משתמש בו כשהוא נכנס לרשת שמחוברת במשרדי החברה.האם הוא מוסיף כרטיס רשת אלחוטיואנחנו נעשה בבית רשת אלחוטית עם המחשב הנייד ועם המחשבים הרגיליםאז האם הוא יוכל להשתמש ברשת הביתית האלחוטית שהתהייה בבית ולא להרוס את ההגדרות של כרטיס רשת השני של הרשת במשרד?זאת אומרת שהמעבר בין הרשת הביתית בבית לבין הרשת במשרד (שני כרטיסי רשת שונים)יהייה בלי קינפוג והתאמת הגדרות כשעוברים מרשת לרשת?
פורסם 2005 במאי 1320 שנים תקנה נתב אלחוטי אבל את המחשבים השולחניים תשאיר מחוברים בעזרת כבלים לנתב זאת אומרת שאין צורך לקנות כרטיסי רשת אלחוטייםבקשר להגדרות אם במחשב הנייד יש כרטיס רשת אלחוטי אז לא אמורה להיות בעיה של הגדרותפשוט כשהוא מגיע הבייתה הוא מחפש רשת ומוצא את הבייתית ובמשרד מוצא את המשרדית
פורסם 2005 במאי 1320 שנים מחבר אתה יכול להמליץ לי על נתב אלחוטי שיתאים למה שאני רוצה לעשות וכרטיס רשת אלחוטי גם כן אני פשוט לא מבין בכלל בתחום הזה תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.