עבור לתוכן

שאלה לפני קנית XBOX בארץ

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפס לקנות בוקס

אני רוצה בוקס עם ציפ ושני שלטים עדיף קריסטל

רציתי לדעת איפה הכי כדאי לקנות

אם באינטרנט או בחנות רגילה

ואם אתם מכירים חנות באמת טובה וזולה שאני יכול למצוא את מה שאני רוצה

אם יש טלפון של חנויות או אתרים שאפשר לקנות שם

זה הדיל הכי טוב שראיתי עד עכשיו אבל זה עדיין יקר מידיי

http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=728

תודה

פורסם

למה אתה דווקה רוצה את הקריסטל זה סתם צבע כמו שסוני עשו סילבר PS2

זה סתם גימיק למכירה...

תיקנה את השחור המפרט שלהם זהה לחלוטים....

פורסם
  • מחבר

אין לי בעייה לקנות את השחור

אמרתי רק שאני מעדיף את הקריסטל

זה רק מבחינה של מראה שגם חשוב לי קצת

פורסם

לא עדיף לחכות ל xbox360?

:nixweiss:

פורסם

יקח עוד זמן עד ש הXBOX360 יצא, ואם הוא יחכה שיגיע לארץ (לאחריות) בכלל יקח מלא זמן..

כל מקרה אני לא מבין מה רע שיקנה את הקריסטל, הוא מקבל 2 שלטים וגם צ'יפ.. זה יוצא לו באותו מחיר של השחור אם הוא קונה עוד שלט וצ'יפ..

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים על דעותכם אבל אתם אולי יכולים גם לעזור לי במה ששאלתי? ;D

פורסם

טיפשי לחכות שהוא יגיע לארץ כדי לקנות אותו עם אחראיות, אם בין כה וכו הוא שם לו ציפ..

תחפש בלוחות יד שניה, בד"כ שם מוכרים בוקסים עם משחקים ציפים וכדומה (תעיף מבט בטרייד זון, בפורום ויגיימס, ופרש) מקווה שתמצא..

פורסם

אם אתה מחפש בוקס חדש עם צ'יפ ואחריות ממקום באמת אחלה שיש שם שירות באמת טוב אז אישית אני ממליץ על החנות הזאת.

www.cso.co.il

לבחור קוראים יוסי והוא באמת אחלה .

פורסם

קניתי רק לאחרונה מכשיר במחיר מצויין שכלל גם התקנה חינם של דיסק שקניתי במקום אחר בעצמי.

המחיר שהוצאתי על XBOX עם 200GB דיסק, שני ג'וייסטיקים מקוריים, חיבור ליציאת סאונד דיגיטלי ושלט DVD הוא 2700 שקל. וקיבלתי שירות מסוג שלא רגילים לקבל בארץ. הם נתנו יחס אישי והשקיעו מהזמן הפרטי שלהם כדי לארגן לי מכשיר שיהיה מוכן לפני הזמן שבו הם התחייבו רק כי מאוד רציתי לקבל אותו כבר.

בכל מקרה, מכיוון שחוקי הפורום אוסרים על פרסום שמות חנויות אני לא אמסור את הפרטים שלהם כאן. אבל אם אתה רוצה שלח לי הודעה דרך הפורום או תיצור איתי קשר ב-ICQ 120906 ואני אמסור לך פרטים מלאים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים