פורסם 2005 במאי 1320 שנים שלוםאני מחפס לקנות בוקסאני רוצה בוקס עם ציפ ושני שלטים עדיף קריסטלרציתי לדעת איפה הכי כדאי לקנות אם באינטרנט או בחנות רגילהואם אתם מכירים חנות באמת טובה וזולה שאני יכול למצוא את מה שאני רוצהאם יש טלפון של חנויות או אתרים שאפשר לקנות שםזה הדיל הכי טוב שראיתי עד עכשיו אבל זה עדיין יקר מידייhttp://www.mushi.co.il/Item.asp?id=728תודה
פורסם 2005 במאי 1420 שנים למה אתה דווקה רוצה את הקריסטל זה סתם צבע כמו שסוני עשו סילבר PS2זה סתם גימיק למכירה...תיקנה את השחור המפרט שלהם זהה לחלוטים....
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר אין לי בעייה לקנות את השחוראמרתי רק שאני מעדיף את הקריסטלזה רק מבחינה של מראה שגם חשוב לי קצת
פורסם 2005 במאי 1520 שנים יקח עוד זמן עד ש הXBOX360 יצא, ואם הוא יחכה שיגיע לארץ (לאחריות) בכלל יקח מלא זמן..כל מקרה אני לא מבין מה רע שיקנה את הקריסטל, הוא מקבל 2 שלטים וגם צ'יפ.. זה יוצא לו באותו מחיר של השחור אם הוא קונה עוד שלט וצ'יפ..
פורסם 2005 במאי 1520 שנים טיפשי לחכות שהוא יגיע לארץ כדי לקנות אותו עם אחראיות, אם בין כה וכו הוא שם לו ציפ..תחפש בלוחות יד שניה, בד"כ שם מוכרים בוקסים עם משחקים ציפים וכדומה (תעיף מבט בטרייד זון, בפורום ויגיימס, ופרש) מקווה שתמצא..
פורסם 2005 במאי 1520 שנים אם אתה מחפש בוקס חדש עם צ'יפ ואחריות ממקום באמת אחלה שיש שם שירות באמת טוב אז אישית אני ממליץ על החנות הזאת.www.cso.co.ilלבחור קוראים יוסי והוא באמת אחלה .
פורסם 2005 במאי 1620 שנים קניתי רק לאחרונה מכשיר במחיר מצויין שכלל גם התקנה חינם של דיסק שקניתי במקום אחר בעצמי.המחיר שהוצאתי על XBOX עם 200GB דיסק, שני ג'וייסטיקים מקוריים, חיבור ליציאת סאונד דיגיטלי ושלט DVD הוא 2700 שקל. וקיבלתי שירות מסוג שלא רגילים לקבל בארץ. הם נתנו יחס אישי והשקיעו מהזמן הפרטי שלהם כדי לארגן לי מכשיר שיהיה מוכן לפני הזמן שבו הם התחייבו רק כי מאוד רציתי לקבל אותו כבר.בכל מקרה, מכיוון שחוקי הפורום אוסרים על פרסום שמות חנויות אני לא אמסור את הפרטים שלהם כאן. אבל אם אתה רוצה שלח לי הודעה דרך הפורום או תיצור איתי קשר ב-ICQ 120906 ואני אמסור לך פרטים מלאים יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.