עבור לתוכן

הוספת PCI אלחוטי / דיל כולל לחבילה אלחוטית

Featured Replies

פורסם

ברשותי נתב אלחוטי +Dlink DI-614

כרטיס רשת אלוחטי ללפטופ (מערכת הפעלה XP PRO) הוא +Dlink Airlus DWL-650 המערכת עובדת מצויין.

כעת אני מעוניין להוסיף מחשב נייח נוסף לרשת האלחוטית, לכן אני מניח שעלי לרכוש עבורו כרטיס רשת אלחוטי PCI ?

1. האם זה אכן מה שאני צריך ?

2. על איזה כרטיס אתם ממליצים לתאימות מקסימלית עם המערכת הנוכחית ?

3. אני צריך לרכוש סט חדש מלא של הנתב הנ"ל + כרטיס הרשת האלחוטי הנ"ל ללפטופ + כרטיס לנייח שהמלצתם בסעיף 2 :-) => האם יש דיל לחבילה כוללת ?

תודה !

פורסם

כל מה שעליך לעשות ידידי הוא בסה"כ לקנות כרטיס רשת אלחוטי ולהגדיר את המחשב שברצונך לחבר לרשת כראוי.

כמו שהזכרת את יכול לקנות כרטיס PCI שמתחבר ללוח האם ישירות או לקנות לעצמך כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ב-USB, בקשר להמלצה, אין כרטיס רשת מיוחד שעליו אני אמליץ ואין גם כזה ש"מסתדר" יותר טוב או פחות טוב עם כל סוג נתב שהוא, לך לחנות קנה איזה כרטיס רשת של חברה מוכרת, כמו Edimax ו-DLink ויהיה לך ראש שקט..

מקווה שעזרתי :jump:

פורסם
  • מחבר

תודה מותק, אבל אני סבור שזה לא מדוייק..

לא סתם הנתב האלחוטי והכרטיס האלחוטי הם מאותה חברה, מכיוון שכבר ראיתי בעיות לא מעטות של חוסר תאימות,

ולא רק אותה חברה, אלא המליצו לי כאן בפורום על הדגם המדוייק של הנתב והדגם המדוייק של כרטיס הרשת ללפטופ, וזה אכן עובד מצויין.

לכן אשמח לקבל המלצה גם לכרטיס הרשת האלחוטי למחשב הנייח, לתאימות מלאה עם שאר הרשת, ומינימום תקלות

בנוסף, אשמח גם לקבל הצעות לחבילות כוללות, הבנתי שהם די משתלמות...

פורסם

DWL 120 זהו המתאם האלחוטי של דילינק

משמועות עובד מעולה, אבל בתקן B , אפשר לקנות בבזק

אגב יש אותו מתאם שפועל בG אבל יקר יותר, חפש לך אותו..

פורסם
  • מחבר

מה זה בדיוק ?

זה כרטיס רשת אלחוטי המתחבר ליציאת ה USB במחשב,

או שזה מתחבר לכרטיס הרשת הרגיל במחשב ? (פשוט קולט את האותו האלחוטיים, ומעביר לכרטיס הרשת הרגיל)

אגב, ב ZAP אני רואה שהמחיר הכי זול שלו הוא 275 ש"ח, זה אכן המחיר ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים