פורסם 2005 במאי 1320 שנים פעם ראשונה שאני רואה משהו כזה,http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=amdintelsli&page=1נראה שאתלון הוא עדיין אלוף המשחקים.עושה רושם שאפילו הSLI, הגיע לנקודה שהוא לא מצליח לעבור אותה ברזולוציות הגבוהות עם הכרטיסים שמגבילים את ההפרש בביצועים.
פורסם 2005 במאי 1320 שנים לפי מה שרואים ה-SLI יעיל לרוב ברזולוציות גבוהות. מה שמצחיק פה זה שהמעבד, הלוח והכרטיסי מסך עולים למעלה מ- 15 אלף שח נראה לי שאני אסתפק באטלון 3000, לוח NFORCE4 ו-X800XL שיעלו לי פחות מ-4000 שח ויתנו בערך 3/4 מהביצועים על 1024X768.
פורסם 2005 במאי 1320 שנים מה שהצחיק אותי זה היה הבדיקה ב HALO, במערכת של AMD עם כרטיס אחד זה הוציא אותו FPS כמו במערכת של אינטל עם 2 כרטיסים
פורסם 2005 במאי 1320 שנים מחבר עוד דבר שלא התייחסתם אליו הוא לצ'יפסט ה955X.בסקירה, לא הצליחו להתקין עליו SLI וככל הנראה אנוידיה בודקת לפני ההתקנה של הדרייברים את הצ'יפסט.מצד שני, אסוס בלוח המבוסס על הצ'יפסט הנ"ל הכניסו מתאם SLI והם בטח לא עשו את זה סתם.ייתכן מאוד שבעתיד ואפילו כנראה, מחירי הSLI ירדו ואנוידיה תפתח את הSLI גם לצ'יפסטים של מתחריה.
פורסם 2005 במאי 1320 שנים זה לא חידוש בכללNVIDIA מזמן חסמה את האפשרות לSLI על כל צ'יפסט שהוא לא nforce 4 sli
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.